Şimdi Ara

R.U.S.E. Artılar - Eksiler Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
11.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Platform: PC, Playstation 3 ve Xbox 360
     
       Bir ordu zor bir savaşı kazanmak için özel birimler ve teknolojilerden çok, onu yöneten iyi bir lidere ihtiyaç duyar. R.U.S.E.’u oynarken bu sözü çerçevelettirip, bir yere asın. Çünkü devasa savaş alanının, her köşesine hükmetmeli ve sizden emirler bekleyen ordunuzu doğru bir şekilde yöneterek, savaşı kazanmalısınız. Büyük savaş alanlarından gözü korkmayanların oyunu R.U.S.E., artıları ve eksileri ile karşınızda.










  • company heroes e benziyor
  • deniz birimlerinin olmaması da - lerden biri.ayrıca japonlar da yok.belki dlc ile eklerler.online problemler için patch çıkacağı resmi facebook sayfasında yazıyor

    Hi everyone,

    Here are some more details about the fixes
    brought by the upcoming patch:

    - No more region lock applied to the multiplayer matchmaking
    - VAC (Valve Anti-Cheat System) activation including in-game kick plus ban from official servers for players identified as cheaters
    - Several measures and tweaks to combat cheating

    We know cheating can ruin the multiplayer experience, so we truly hope that these actions will bring back a healthy and fun spirit to the R.U.S.E. community.

    Thanks for reading
  • Oyunu move ile PS3 de oynadım. Kesinlikle Move ile oynanacak oyun değil daha doğrusu PS3 de oynanacak oyun değil. PC ye almanızı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Oyunu move ile PS3 de oynadım. Kesinlikle Move ile oynanacak oyun değil daha doğrusu PS3 de oynanacak oyun değil. PC ye almanızı öneririm.

    bi insin sömürücemm
  • Güzel inceleme. Ancak 1 senedir incelemelerinizi takip ediyorum ve ingilizce kelimeleri telaffuzunuzda sıkıntılar yaşadığınızı fark ettim. Lütfen daha doğru bir şekilde telaffuz etmeye çalışın. Örnek Ruse rus diye okunmaz.
  • Artılar-Eksiler i genelde Ersin KILIÇ yapıyordu.Güzel bi değişiklik olmuş...
  • büyük harita ilginç gözüküyor denemk lazım
  • Harita Gerçekten Büyük , Zevkli Görünüyor.
  • Ruse online oynamak isteyenler için iyi bir oyun aksi ahlde campain hiçte hoş deyil..
  • Merhaba ;

    Ben free beta'dan beri oynuyorum ve şimdiye kadar generallik konusunda en gerçekçi oyun olduğunu söyleyebilirim.

    Ruse özellikleri ise oyunda bazen yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgiyi değiştirebildiklerinden gerçekten çok önemliler ve süper entegre olmuşlar.

    Ayrıca Natinal Geo. Generaller ve Muharabeler'deki gibi bir masada oynuyor olmak ve genel görüntüyü bir anda görebilmek harika bir şey.

    Online olarak ise gerçekten müthiş taktikler ince ayarlar yapılabiliyor. Strateji severlerin tek kişilik oyunu değil multiplayer'ı mutlaka oynamalarını tavsiye ederim.

    Beni steam'den eklemek isteyenlar ekleyebilir gun (Tur) .

    Gün Oksay
  • Ben bu strateji oyunlarında diplomasının çok geniş olması beni çok cebzediyo ama bu zamana kadar hiç rastlamadım o kadar geniş diplomasiye şuan Empire Total War sadece önde diyebilirim....
  • fiyatı düşsün alacağım inşlh ....demosu gayet güzeldi
  • Ya arkadaşlar ben bu oyunun kutulu olarak satılanını bulamadım. Steamden de almak istemiyorum. Bildiğiniz bir yer var mı İstanbul'da?
  • umarım skirmish modu vardır. yoksa almam basit bir campaing için paraya yazık. multide takılmıyorm zaten ;) (ben buraya üyeyim ismim 98GamedElisi tanırsınız, sadece girişimi yapmadan yazdım hemen. ;) )
  • ayrıca ilk yazan kardeşim company of heroes'te fark ettiysen arada 25m olmadan bir tankla başka bir şeyi vuramıyordun bir M4 Sherman tankının o mesafede tek vuruşta imha etmesi gerekir ayrıca normal bir shermanın tesirli menzili 1800-2000m dir yani 1800m den vurman imkansız coh da ayrıca harita geniş değil bir yerden başka bir yere giderken tanklar yarım saat yön değiştiriyor çok dar alanlarda
  • xbox 360 da oynadım çok rahat

    ayrıca erdinç abi tank destroyer ve anti-tank silahları rahatlıkla bir panzer tümenini yok edebilir çünkü her tankın asıl amacı piyadeye destek ve korunak sağlamaktır ayrıca düşmanın morallerini düşürerek bir üstünlük sağlar.örneğin M10 Wolverine Tank Destroyeri rahatlıkla 6-7 Panzer III yok edebilir TD lerin asıl amacı tankları imha etmektir tanklara göre daha güçlü ve tesirli menzilleri daha fazladır.bu yüzden bir orduyu daha ateş etmeden yok edebilir bunu düzeltmeni isteyemem ama en azından bişey anlatığım için mutluyum
  • quote:

    umarım skirmish modu vardır. yoksa almam basit bir campaing için paraya yazık. multide takılmıyorm zaten ;) (ben buraya üyeyim ismim 98GamedElisi tanırsınız, sadece girişimi yapmadan yazdım hemen. ;) )

    evet skirmish var...oynuyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Güzel inceleme. Ancak 1 senedir incelemelerinizi takip ediyorum ve ingilizce kelimeleri telaffuzunuzda sıkıntılar yaşadığınızı fark ettim. Lütfen daha doğru bir şekilde telaffuz etmeye çalışın. Örnek Ruse rus diye okunmaz.

    peki nasıl okunuyor? sakın yanlış anlama gerçekten bende çok merak ediyorum nasıl okunduğunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RideMyRocket

    Ya arkadaşlar ben bu oyunun kutulu olarak satılanını bulamadım. Steamden de almak istemiyorum. Bildiğiniz bir yer var mı İstanbul'da?


    http://www.bolumsonucanavari.com/Oyunlar-RUSE-138-4.htm

    Bu adreste sağ altta. Bimeks'in online store'unda olduğu gözüküyor büyük ihtimal mağzalarında da vardır istersen bir ara sor mağzaları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.