Şimdi Ara

VOLVO XC 60 (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.805
Cevap
48
Favori
256.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    280 hp and 380 Nm 2lt 4 silindir benzinli motor, 70 hp and 200 Nm elektrik motoru, 6.1 sn 0-100, doğrudan krank miline bağlı, araç hareket halindeyken ekstra güç sağlayabilen 45hp marş motoru gibi ilginç teknolojiler barındırıyor.

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

Bu arada ben de kazasız belasız 10.000i devirdim

VOLVO XC 60

Arkadaşlar bir de ben aracın ampullerini ledlerle değiştirdim, sonuçtan cok memnun kaldım.

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

VOLVO XC 60

detaylar için şu başlığ inceleyebilirsiniz;
    www.volvoforums.org.uk
    Interior & Exterior Led Upgrades - Volvo Owners Club Forum
    http://www.volvoforums.org.uk/showthread.php?t=137121

• Makyajli c serisi ve 3 serisindeki gibi Plaka lambaları beyaz led olunca hoş Durmuş gercekten elinize saglık ampulleri nereden aldınız kaça mal oldu? Paylaşırsanız seviniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde trim sökme aparatlariniz harikaymiş.bunları yurt icinde bulabileceğimiz bir yer varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Makyajli c serisi ve 3 serisindeki gibi Plaka lambaları beyaz led olunca hoş Durmuş gercekten elinize saglık ampulleri nereden aldınız kaça mal oldu? Paylaşırsanız seviniriz

Teşekkürler, biraz uğdaştım ama sonuçtan memnunum.

Ledleri superbrightleds sitesinden sipariş ettim, vehicle selector sayfasında aracınızı seçtiğinizde kullanılabilecek tüm ledleri listeliyor.
    www.superbrightleds.com
    301 Moved Permanently
    http://www.superbrightleds.com/vehicle_led_bulb_finder.php

Trim sökme setini ebayden aldım, tr-de varmıdır bilmiyorum.

• D3 ile AWD'yi bir araya getirseler yok satar bu araç ülkemizde. Misalen biz D3'e niyetlenmiştik FWD olduğunu görünce vazgeçtik, D5 ile de azımsanmayacak fiyat farkı var ama bakalım 'amaan bir kere geliyoruz dünyaya' dedirtebilecek cinsten bi araç XC60 Allah kaza bela vermesin araçlarınıza :)
  • İsveç'de D3 AWD satılıyor ama motor 2.4lt dizel motor D5AWD 215bg, D3AWD aynı motorun 163bglisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Makyajli c serisi ve 3 serisindeki gibi Plaka lambaları beyaz led olunca hoş Durmuş gercekten elinize saglık ampulleri nereden aldınız kaça mal oldu? Paylaşırsanız seviniriz

Teşekkürler, biraz uğdaştım ama sonuçtan memnunum.

Ledleri superbrightleds sitesinden sipariş ettim, vehicle selector sayfasında aracınızı seçtiğinizde kullanılabilecek tüm ledleri listeliyor. http://www.superbrightleds.com/vehicle_led_bulb_finder.php

Trim sökme setini ebayden aldım, tr-de varmıdır bilmiyorum. http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=sir+tools+pry+master&_sacat=See-All-Categories

aracınız mukemmel olmus allah kaza bela vermesın bende s60ım ıcın uygulamak ıstıyorum ancak ledlerı almam gereken steyi pek anlamadım biraz daha yardımcı olabilirmisiniz ?

• Bende D3 advance ile aranıza katıldım ilk fırsatta ilk izlenimlerimi aktaracağım.
  • kazasız belasız kullanın ,hayırlısı olsun..
  • Hayırlı olsun
  • Sevgili toledox,

Hayırlı ugurlu olsun uzun zamandır planlıyordunuz almayı sizin adınıza çok sevindim güzel günlerde kazasız belasız kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

Hayırlı olsun

ayna altındakı lambaları degıstırmek cokmu zor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toledox

Bende D3 advance ile aranıza katıldım ilk fırsatta ilk izlenimlerimi aktaracağım.

Sevgili toledox

Aracın hayırlı uğurlu olsun.Umuyorum içine sinen bir donanımla almışsındır.Uzun yıllar kazasız,belasız,sorunsuz ve keyifle kullanmanı dilerim.Gerçekten muhteşem bir araç aldın.

0'mı 2. el mi,renk,donanım ve araçla ilgili incelemelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Edit:Bu arada bu aracı özel kılan birkaç unsurdan birinide yeri gelmişken paylaşayım.Otomotiv endüstrisinde modeller çıktıkları ilk 1-2 yıl satış rakamları konusunda tepe noktası yaparlar ve sonra düşüşe geçer.XC60 ise üretildiği tarihten bugüne kadar her yıl satışları artan bir model oldu.Volvo'nun neden en çok satan arabası olduğu hususuna şaşmamalı.Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolbert -- 30 Mart 2012; 17:41:57 >

• Güle güle kullanın yaza süper bir araçla giriyorsunuz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolbert

quote:

Orijinalden alıntı: toledox

Bende D3 advance ile aranıza katıldım ilk fırsatta ilk izlenimlerimi aktaracağım.

Sevgili toledox

Aracın hayırlı uğurlu olsun.Umuyorum içine sinen bir donanımla almışsındır.Uzun yıllar kazasız,belasız,sorunsuz ve keyifle kullanmanı dilerim.Gerçekten muhteşem bir araç aldın.

0'mı 2. el mi,renk,donanım ve araçla ilgili incelemelerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Edit:Bu arada bu aracı özel kılan birkaç unsurdan birinide yeri gelmişken paylaşayım.Otomotiv endüstrisinde modeller çıktıkları ilk 1-2 yıl satış rakamları konusunda tepe noktası yaparlar ve sonra düşüşe geçer.XC60 ise üretildiği tarihten bugüne kadar her yıl satışları artan bir model oldu.Volvo'nun neden en çok satan arabası olduğu hususuna şaşmamalı.Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

Sevgili tolbert

Teşekkür ederim. Araç bizim geçen sene ağusto ayı gibi sipariş verdiğimiz ve aralık da almayı planlayıp zamlar ve ötv sebebiyle alamadığımız araç. Kısmet bizeymiş ki araçta bu kadar süre satılmadı. 0 km araç ancak bayinin elinde kaldığından kendine faturaladığı bir araç olarak ikinci el statüsünde aldık.

Aracımız antik bronz renkli D3 advance pakete ilave olarak sürücü destek paketi (ACC, şerit ikazı, yorgunluk ikazı), iç hava kalite sistemi, hıza duyarlı direksiyon, 18 inch zephyrus jantlar, karartılmış arka camlar, ön park sensörü, elektrikli arka koltuk başlıkları.
    Sunroof yerine üzerine biraz daha ekleyerek sürücü destek paketini almak bana mantıklı gelmişti o zamanlar ve bu sebeple sunroof tercih etmedik. Ön ve arka kamereda sonradan daha ucuza takılabildiği için gerek duymadık belki ileride taktırabiliriz. Sonradan araca ön ve arka paçalıklar ve yuvarlak egzos çıkış ucu taktırdık. ,kauçuk paspaslar ve tünel paspası da tercih ettik Yine kauçuk bagaj havuzuda tercihimiz oldu.

Daha çok az kullanma imkanım oldu ancak ACC gerçekten çok güzel bir sistem. Hıza duyarlı direksiyon çok önem verdiğim bir donanımdı ve bence olmaz olmaz bir donanım kullanınca da bunu hissettim. Elektrikli arka koltuk başlıkları ise başlıkların yatmasını sağlıyor ancak tekrar kaldırma işlemini elle manuel olarak yapmanız gerekiyor. Birde D3 motor bana kalkışta çok cansız gibi geliyor sanki ilk harekete geçerken araç bağırıyor ama hızlanmıyor gibi hissettiriyor.

• Demek ki senin kısmetinmiş o araç.Rengide XC60'a en çok yakışan renklerden.Tekrardan hayırlı olsun.Ayrıntılı incelemeyide bekliyoruz.
  • Test sürüşünde kullanmıştım D3 XC60'ı o motor düşük viteslerde yetersiz gibi geliyor ancak şehir içinde ideal. Yakıt tüketimi düşük olduğu için cebinizide korur.
  • toledox, hayırlı olsun. Çok sevindim. Bu kadar beklemenize değmiş.
  • D3 motor kalkislarda biraz agir, gaza fazla basincada hemen patinaja dusuyor, fakat ara hizlanmalarda 400nm torku hissetmek bu acigi fazlasiyla kapatiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

toledox, hayırlı olsun. Çok sevindim. Bu kadar beklemenize değmiş.

Çok teşekkür ederim hesheit.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.