Şimdi Ara

Black Ops Zombi Modu Olacak Gibi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Treyarch diyince biraz da akıllara hemen Call of Duty 5'deki 'Nazi Zombies' modu geliyor. Çeşitli zombi akınlarını durdurarak bulunduğumuz bölgede yaşama mücadelesi verdiğimiz 'Nazi Zombies' modu yediden yetmişe son zamanlarda bir oyunda çıkmış en iyi mini-oyun modu olarak beğenilmişti.

Şimdi "Treyarch'ın yeni Call of Duty oyunu olan Black Ops'da da buna benzer bir mod olacak mı?" soruları kafaları meşgul ediyordu. Deneyimli stüdyo Zombie Mod'u ile ilgili ilk ipucunu bu senenin başlarında vermişti. Şimdi alın size bir ipucu daha...

Treyach Halkla İlişkiler patronu Josh Olin dün gece Twitter'dan oyun ile ilgili bir yazı paylaştı. Yazıda oyunda bir co-op mücadele olacağını söyledi. Bunun tam olarak ne olduğunu ileriki bir zamanda söylemek istediğini belirten Olin, "Zombie Mode'u olabilir mi?" sorusuna şöyle cevap vermeyi tercih etti:

'Eğer Zombilerin bizim Co-op moduyla ilgisi var ise, o zaman çok yakında bununla ilgili yeni bir 'trailer'ın çıkabileceğini söyleyebiliriz."

Her ne kadar Olin 'çıtlatmasa' da Zombie Mod'u bize yakın görünüyor. Yine sabahlar olmayacak anlaşılan...

• sadece zombie oynamak için oyunu alan büyük bir topluluk bile vardı.
  • Oyunun senaryo modundan daha fazla zevk verdiği kesin..Zombi modun bulunmaması hata olur bence..
  • Zombi mod olursa black ops u alma kararım değişir yani alırım.. Cod 5 i alacaktım ama demekki black opsu alsam daha iyi :D
  • Başlığı düzeltseniz, çok anlamsız olmuş.
    Şahsen pek ilgilenmiyorum zombi modu ile.
  • zombi mod olursa iyi olur cod 5 i sırf zombi modu var diye oynamıştım
  • Hardened Edition aldığınızda COD 5'de ki 4 zombie haritasını veriyorZombie modu olmaması gibi büyük bir hata yapmazlar umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bişey deyimmi :) sadece zombi için bile orjinal alırım yani =)
  • ya bu ipuçlarına ne gerek var ztn hardened ve prestige editionin içeriklerinde cod 5 deki 4 harita diyo ?? yni zombinin olduğu burdan belli
  • Bence special ops bölümleri zombi moddan çok çok daha güzeldi.
  • gusel olur bayaa cod 5 zombiyi cok sewmistim zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.