Şimdi Ara

okulda hep dayak yiyorum. lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
1
Favori
20.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyum çok kısa. birazda çekingenim. bütün gün sıramda oturuyorum. tenefüslere çıkmıyorum hiç. arkadaşım yok sınıfta. sınıfta herkes eziyor beni. derste kağıt atıyorlar üstüme. el şakası yapıyorlar. karambol yapıp üstükme yükleniyorlar. ben gülümseyip geçiştiriyorum. sınıfın bi tane piskopatı var. geçen gün kızlarla konuşuyor arka sırada. beni çağırdı yanına. gittim. bana neden selam vermedin diyip tokat attı. kızlar falan güldü. ezik falan dediler. bende rezil olmamak için acımadı dedim. tuvalete gittim dün. sınıfa geldiğimde bütün defterlerimi çöpe atmışlar. yürürken sırtıma tükürüyorlar çaktırmadan. bi bakıyorum tükürük içinde ceket.ne yapsam acaba? abim akrabam falanda yok hiç. acaba sesimi çıkarmadan okulun bitmesini falan mı beklesem. zaten çok sert vurmuyorlar. tükürük olayı beni üzüyor sadece.

• Bu dediklerini yapanları imzandaki şekile getir
  • Panpa Fena Eziyolar Senide HA Bu Konu Popüler Olacak Bunu Biliyorum O Nasıl Bi Sınıfmış YA Biri Bana Öyle Yapacak Kafa Atarak Öldürürüm onu
  • Başta Sakın Öğretmene Falan Söyleme, Okulunuzda bitane Sözü Geçer Abiniz Varsa Üst Sınıflardan Ona Bu Yaşadığın Durumlar Anlat Onlar Gereğini Yapar Sen Takma Kafaya Bu Dediğimi Yap.
  • Düz lise mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

Düz lise mi ?

düz lise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Céltics

Başta Sakın Öğretmene Falan Söyleme, Okulunuzda bitane Sözü Geçer Abiniz Varsa Üst Sınıflardan Ona Bu Yaşadığın Durumlar Anlat Onlar Gereğini Yapar Sen Takma Kafaya Bu Dediğimi Yap.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bana bir daha vurursan ilişkimizi herkese söylerim de bülöf yap yerlerse yıl boyu rahatsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 25 Eylül 2010; 11:13:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

Düz lise mi ?
    ters lise
  • Yumruğunla öldür

Ciddi anlamda ise birini gerçkten dövmelisin ki diğerleride dayak yiyeni örnek alsın sataşmasın...
  • quote:

Başta Sakın Öğretmene Falan Söyleme, Okulunuzda bitane Sözü Geçer Abiniz Varsa Üst Sınıflardan Ona Bu Yaşadığın Durumlar Anlat Onlar Gereğini Yapar Sen Takma Kafaya Bu Dediğimi Yap.

zatenn bana tokat atan çocuk okulun en söz geçen elemanı. kimse yan bakamıyor. ayrıca öğretmeye söylemiştim bu durumu. hiç ilgilenmemişti. zaten anne babam vefaat etti. halamlarda kalıyorum. onlar hiç ilgilenmiyorlar. bi ara polise gidip söyliyeyim dedim ama bu sefer daha kötü olur. iyice yüklenirler. piskopat çocuk bıçakla dolaşıyor. korkuyorum bişi yapar diye. o yüzden ses çıkarmıyorum.
  • F
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

quote:

zatenn bana tokat atan çocuk okulun en söz geçen elemanı. kimse yan bakamıyor. ayrıca öğretmeye söylemiştim bu durumu. hiç ilgilenmemişti. zaten anne babam vefaat etti. halamlarda kalıyorum. onlar hiç ilgilenmiyorlar. bi ara polise gidip söyliyeyim dedim ama bu sefer daha kötü olur. iyice yüklenirler. piskopat çocuk bıçakla dolaşıyor. korkuyorum bişi yapar diye. o yüzden ses çıkarmıyorum.

yahudiydin sen değil mi?

• lan manyakmısın KASIKLARA ÇALIŞ YEĞEN
  • Bu dediklerini bana yapsalar varya...

Lan dayak yesem bile kesin olay çıkartırım.SESSİZ KALMAAAAA !!!!!

Dayak yemektende korkma acısı ağrısı en fazla 2 güne geçer !!!

AMA YETERKİ SESİNİ ÇIKARR ŞU KENDİNİ Bİ B*K SANANLARA...!!!
  • evet arkadaş yahudi.bu devirde ilk defa ezilen yahudi gördüm.
    quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

quote:

Orijinalden alıntı: ithal_et

quote:

yahudiydin sen değil mi?

• Çok kötü bi durum değiştirebiliyosan liseni değiştir derim yoksa ne mutlu olursun ne başarılı
  • bende pazartesi kavga edecem herhalde bakalım hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainCharisma

F

A
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.