Yıllardır iki serinin her oyununda bitmek bilmeyen "FIFA mı, PES mi?" tartışmasına bu sefer EA Avrupa başkan yardımcısı da katıldı.
MCV sitesine konuşan Electronic Arts Avrupa başkan yardımcısı Jens Uwe Intat, "Son bir kaç yıl içerisinde FIFA, Konami'nin PES serisi üzerinde satış açısından daha yüksek rakamlar elde etti. Bu, FIFA'nın daha üstün olduğunu gösterir." diye konuştu.
İki oyunun çıkmasına az bir süre kala, ortalık kızışıyor gibi... FIFA 11 1 Ekim'de, PES 2011 ise 8 Ekim'de raflardaki yerini alacak. Bakalım bu sene, kim galip gelecek?
kesinlikle fifa... bide optimizasyonu olsa daha güzel olacak ama =/
fifa11 daha iyi olaçak heyecan yapmaya gerek yok.
EA hedeflerini düşürmüş galiba, bunlar ne kadar iddiasız açıklamalar böyle. sigaraicenadam.gif
arkadaslar benim bölümsonucanavarı sitesine gidiğimde değişik çıkıyor arka fon beyaz felan vede videoları izleyemiorum asıl anasayfaya nasıl girerim arka fonu ışıklı reklamlı olan ?
Pes bu yıl sınıfta kaldı, FİFA çok iyi. Hem pc'de hem Konsol'da..
tartışmaya bile gerek yok FIFA her türlü üstün pes artık fıfaya rakip olamaz fıfa nın karşısına başka firmaların gelmesi lazımki ozaman kıyaslama olsun ama FIFA gibi kaliteli bir oyunu basit bir oyunla kıyaslamak bile hakarettir.....
FIFA 4EVER.....
Ne FIFA'cıyım nede PES'ci o yıl hangisi daha güzel yapmışsa onu alır oynarım, bazıların delinin birşeye sarıldığı gibi sarılıp durmadan aynı seriyi alması bence çok anlamsız artık ne biçim bir psikolojiyse bu anlamadım.
hawqeye senin anlamadıgın daha çok şey var adamım oyun oynamak bizim işimiz.........
Demo menüsünü hiç beğenmedim açıkcası umarım daha güzel bir menü asıl oyunda bizi mutlu eder grafiksel olarak fifa beni pc de pes e göre pek karsılaymadı ama oynanabilirlik forever..!!
1. çoktan belli oldu FİFA
fifa yıllardır eziyor
pes yakında kendi isminin telif hakkını bile alamıcak :D
pro evolution soccer bile değişik bi şekilde lanse edilir :D
Grafik ve atmosfer olarak fifa pese kitler ama pes oynayış olarak daha iyi geldi bana. pesin oynayıştaki serbestliğini fifada bulamadım. ama fifadaki pro kamera açısı çok iyi. bu açıdan top sürmesi ve kaleciyle karşı karşıya kalması çok zevkli. muhtemelen bu yıl ikisini de oynarım
fifa yıllardır eziyor
pro evolution soccer bile değişik bi şekilde lanse edilir :D ----------------------------------------------------------------------------- bilmediğin konular hakkında yorum yapma.....fifada da şampiyonlar ligi yok....dünyanın en çok izlenilen etkinliğinin olmadığı bi oyun...ayrıca bu tercih meselesidir...
ben senelerdır pes oynuyodum evime fifa sokmam diyodum ps3 cıkınca onlıne olduk arkadslarla pesin online cok kotu fifa da en ufak bi takılma yok internette sıkıntı yoksa 2 babamızın oglu degil fifa profosyönellerin işi 2 sinide deniyecegim onlıne hangisin iyiyse onu oynarım fifa bama kalırsa 4 gömlek üstün
@Sertanekmekci
bilmediğin mesele filan diyerek nereye varmaya çalışıyorsun fifa vermediği için lisanları alamadığını herkez biliyor çok biliyormuş havasında konuşuyorsun sanki tavuğuna kış dedik pes'ide evladın gibi sahiplenmişsin
quote:
Orijinalden alıntı: Sertanekmekci
fifa yıllardır eziyor
pro evolution soccer bile değişik bi şekilde lanse edilir :D ----------------------------------------------------------------------------- bilmediğin konular hakkında yorum yapma.....fifada da şampiyonlar ligi yok....dünyanın en çok izlenilen etkinliğinin olmadığı bi oyun...ayrıca bu tercih meselesidir...
ayrica fifa lisanslari aliyorda ne oluyor diyemeden edemeyecegim. Formalarin bazen uzaktan yakindan alakasi yok. Yuzler desen icler acisi. Bu yilki fifa'da nasil olacak bakalim? Grafiksel gelismeler var. Yalniz demoda asiri bug var. Pes'e de henuz alisamadim. Yalniz ikisine almayi dusunuyorum.
Aciklamalara gelince ea sport bilmem farkindami yillardir yerinde sayiyor. Makyajlayip oyun cikartmayi birakip degisime gitselerde gorsek. 2K bu islere birazcik burnunu soksa futbol oyunu cikartsa harika olacak. Yaptilarmi yapiyorlar. 2K'nin cikartacagi bir futbol oyununu dusunemiyorum..
bir oyun hakkında böyle açıklamalar yapılıyorsa bilinki o oyun iyidir
fifa ya aşığım ya valla bak çok seviyorum
pes her zaman daha iyiydi ve daha iyi olmaya devam edicek fifa da sadece koşarak gol attığınız günleri unuttunuz galiba pes her zman gerçekçi oyun yapısını benimsemiştir