Şimdi Ara

Acer Aspire 5024WLMI (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.456
Cevap
1
Favori
272.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: yeteryayeter

şiir tek kelimeyle super hem ogretici hemde egitici olmus bu şiiri okuyanlar bir daha acer alınmaması gerektigini ogrenecekler

istanbulda olupta toplu dava acıldıgında katılacak arkadaslar şimlik bu kadarız

1.emre d.
    2.yeteryayeter
    3.marcorcun
    4.meridyen6
    5.erdem271
    20 kişiyi toplamak zor gozukuyo ama 10 kişide yeterli olabilir.yeni katılımcıları beklemekten baska caremiz yok.

Alıntıları Göster
    Benimle birlikte 5 etti .

Herhangi bir çatlama vs. yok , sebebi laptopu neredeyse hiç kullanmamam ama sürekli olarak kilitlenme resetlenme sorunum var . Ortak davaya varım , ne zaman isterseniz buluşabiliriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem271

Benimle birlikte 5 etti .

Herhangi bir çatlama vs. yok , sebebi laptopu neredeyse hiç kullanmamam ama sürekli olarak kilitlenme resetlenme sorunum var . Ortak davaya varım , ne zaman isterseniz buluşabiliriz...

Alıntıları Göster
    Ankarada toplantı yokmu.Bir toplantı ayarlayalım.Hep beraber mahkemeye gidelim.2 kişi katılırız.Bu arada şiir güzelmiş.

şiir tek kelimeyle super hem ogretici hemde egitici olmus bu şiiri okuyanlar bir daha acer alınmaması gerektigini ogrenecekler

1.emre d.
    2.yeteryayeter
    3.marcorcun
    4.meridyen6
    5.erdem271
    20 kişiyi toplamak zor gozukuyo ama 10 kişide yeterli olabilir.yeni katılımcıları beklemekten baska caremiz yok.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yeteryayeter

1.emre d.
    2.yeteryayeter
    3.marcorcun
    4.meridyen6

Bende de ufaktan bir cizik gibi bir sey olustu. Catlama yakında olur tahminen :P

• quote:

Orijinalden alıntı: no_fear

quote:

1.emre d.
    2.yeteryayeter
    3.marcorcun
    4.meridyen6

Bende de ufaktan bir cizik gibi bir sey olustu. Catlama yakında olur tahminen :P

Alıntıları Göster
    o ufak cizgi cok cabuk buyuyor fay hattı gibi oluyor ne yazık ki

listeye katılmak ister misin ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Yarın 11:30'da Ankara 1. Tüketici Mahkemesinde buluşalım..
    Öbürgün 10:30 da Ankara 5. Tüketici Mahkemesinde buluşalım..

Bizim davalar başladı bile, darısı sizin başınıza...

• quote:

Orijinalden alıntı: lutkunf

Yarın 11:30'da Ankara 1. Tüketici Mahkemesinde buluşalım..
    Öbürgün 10:30 da Ankara 5. Tüketici Mahkemesinde buluşalım..

Bizim davalar başladı bile, darısı sizin başınıza...

Alıntıları Göster
    Walla mahkemeye gelmeyi düşünüyodum.Ancak sınavlarım var.

İnşallah senin ve bizim lehimize bir karar çıkar.
    Sonucu hemen yazarsın deilmi?Bizleri merakta bırakma lütfen..:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: wrldxplrr

Walla mahkemeye gelmeyi düşünüyodum.Ancak sınavlarım var.

İnşallah senin ve bizim lehimize bir karar çıkar.
    Sonucu hemen yazarsın deilmi?Bizleri merakta bırakma lütfen..:-)

Alıntıları Göster
    Yarın(bugün) ilk mahkeme. İnşallah hayırlısı olur biz de cesaretleniriz

Orijinalden alıntı: cnsuff

Yarın(bugün) ilk mahkeme. İnşallah hayırlısı olur biz de cesaretleniriz

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun....

Alıntıları Göster
    quote:

bende istanbuldayim aslinda kapagi biraz daha hareket ettirip iyice fay i ortaya cikarsam mi acaba
    Bir de ram takviyesi yapmayi dusunuyordum yapmasam mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: no_fear

quote:

bende istanbuldayim aslinda kapagi biraz daha hareket ettirip iyice fay i ortaya cikarsam mi acaba
    Bir de ram takviyesi yapmayi dusunuyordum yapmasam mi acaba

Alıntıları Göster
    konunun ismini değiştirip "ACER'E DAVA AÇANLAR DERNEĞİ" yapıyorum.. haberi olmayanların da başlıktan duyması için.. istanbulda büyük bir organizasyon yapılana kadar artık bu topic altında acere açılacak dava ile ilgili ve daha önce dava açmış arkadaşların da fikirlerini tartışalım.. aynı zamanda herkes bi yandan da sıradışı gördüğü arızaları yazmaya devam etsin.. ve bu arada 20 kişi bi avukat tutsa, ne kadar masraf olur araştırabilcek biri varsa ve yazarsa güzel olur.. istanbulun dışında lutkunfun da desteğiyle bu toplu davayı eşzamanlı olarak ankarada da yapabiliriz. ist.a yakın olanlar 1 günlüğüne ist.a gelir, ankaraya yakın olanlar 1 günlüğüne ank.ya gider, sonuçta unutmayın bu sizin hakkınız, hakkınızı yedirmeyin!

İSTANBULDA EN YAKIN ZAMANDA YAPILACAK 5024 ZİRVESİ VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN..

• quote:

Orijinalden alıntı: emre d.

konunun ismini değiştirip "ACER'E DAVA AÇANLAR DERNEĞİ" yapıyorum.. haberi olmayanların da başlıktan duyması için.. istanbulda büyük bir organizasyon yapılana kadar artık bu topic altında acere açılacak dava ile ilgili ve daha önce dava açmış arkadaşların da fikirlerini tartışalım.. aynı zamanda herkes bi yandan da sıradışı gördüğü arızaları yazmaya devam etsin.. ve bu arada 20 kişi bi avukat tutsa, ne kadar masraf olur araştırabilcek biri varsa ve yazarsa güzel olur.. istanbulun dışında lutkunfun da desteğiyle bu toplu davayı eşzamanlı olarak ankarada da yapabiliriz. ist.a yakın olanlar 1 günlüğüne ist.a gelir, ankaraya yakın olanlar 1 günlüğüne ank.ya gider, sonuçta unutmayın bu sizin hakkınız, hakkınızı yedirmeyin!

İSTANBULDA EN YAKIN ZAMANDA YAPILACAK 5024 ZİRVESİ VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN..

Alıntıları Göster
    ankaradaki buluşmaya 2 kişi katılırım ben. bi arkadaş daha var

• quote:

ankaradaki buluşmaya 2 kişi katılırım ben. bi arkadaş daha var

Alıntıları Göster
    basligın degişmesi iyi olmus ilgi cekecegi kesin

acer da hata iste sen yeterki

benim bilgisayarın altındaki yapışkanların hepsi cıktı bilgisayar egimli yuzeyde durmuyo
    bide batarya 20 dak fln gidiyo wear level %79

• quote:

basligın degişmesi iyi olmus ilgi cekecegi kesin

acer da hata iste sen yeterki

benim bilgisayarın altındaki yapışkanların hepsi cıktı bilgisayar egimli yuzeyde durmuyo
    bide batarya 20 dak fln gidiyo wear level %79

Alıntıları Göster
    Yapışkanlar çıkalı 1 sene oldu. Vidaları da düşüyor. Kasası insan içine çıkarılamayacak kadar deforme oldu boyaları çıktı iğrenç gözüküyor
    Batarya 6 dk fln gidiyor........

• quote:

Yapışkanlar çıkalı 1 sene oldu. Vidaları da düşüyor. Kasası insan içine çıkarılamayacak kadar deforme oldu boyaları çıktı iğrenç gözüküyor
    Batarya 6 dk fln gidiyor........

Alıntıları Göster
    Bendede 3 vida eksik.Hiç farketmemiştim.Orjinalden yoktu diye düşünüyodum.Heralde zamanla dökülüyo.

Bendede 3 vida eksik.Hiç farketmemiştim.Orjinalden yoktu diye düşünüyodum.Heralde zamanla dökülüyo.

Alıntıları Göster
    Vista veya Linuxu düzgün çalıştırabilen varmı? Ekran keyfine göre bozuluyo.Bi çaresi varmı? Radeon X700 driverlarını indiriyorum yüklüyorum yinede bozuluyo...

Alıntıları Göster
    Evet aynen öyle, vidaları dökülüyor..Herneyse
    Davaları olan arkadaşlar izlenimlerini buraya da aktarırsa sevinirizz

Evet aynen öyle, vidaları dökülüyor..Herneyse
    Davaları olan arkadaşlar izlenimlerini buraya da aktarırsa sevinirizz

Alıntıları Göster
    istanbuldan bende varım.

Orijinalden alıntı: rec

istanbuldan bende varım.

Alıntıları Göster
    1.emre d.
    2.yeteryayeter
    3.marcorcun
    4.meridyen6
    5.erdem271
    6.rec

yavasta olsa sayımız artıyo

bugun sikayetvar.com a acer 5024 ile ilgili yazı yazanlara mail gonderdim .
    5 kişiye mail attım 1 kişiden cevap geldi oda ankaradaymıs ondan katılamıyacakmıs diger arkaslardanda cevap bekliyorum.

umarım sayımız artacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

bulldog, notebook bölümünün üst konusu olan "test programları" linkine girip Sisoft Sandra ve Everest dışında başka bir test programı download edip, notebook konfigürasyonunu tekrar test etmeni öneririm.. bence ramler 1*512, sisoftta gördüğün şey belki de kullanılan/kullanılmayan ram olabilir. tam emin değilim..

bu arada benim makineyi pille çalıştırdım oyun oynadım tam 3 saat dayandı, hdd sıcaklık: 38 temp1: 32

siz 75-80lerden falan bahsediyosunuz o ne anlamadım bende temp2 temp3 falan yok, sadece temp1 var (hala temp1'in ne olduğunu anlayamadım gerçi) ve hdd sıcaklığını 40tan yukarı görmedim daha

hitmannnnnn : 333 MHz'in yanına 400 takarsan 2 ram de 333 MHzde çalışır..

Bence oyun oynarken işlemci sıcaklığının 32 derece olması imkansız, bence bu ölçüm programları tutarsız. Benim 5014 te ki 3700+(2.4ghz de çalışıyor) speed fan 3 değer gösteriyor. Temp: 1 normal durumda 50 derece civarı ve fan çalışmıyorken. 50 derece civarını geçince fan çalışmaya başlıyor. Oyun falan oynarken temp1: 67 ye kadar çıkıyor. Temp 2 : 32 Temp 3: 35 derece civarı gözüküyor bende. Normal durumda Hdd : 35 derce oyunlada falan 50-55 civatı oluyor. Bence bu ölçüm programları güvenilir değil. Senin notebook ta tek fan mı var acaba ozaman yada program tek fanı görüyor. Benim 5014 te elimle bakıyorum hiç sıcaklı yok hatta fan bile çalışmıyor ama Temp 1: 50 derece bilgisayarı açar açmaz. Bir tutarsızlık var bence 5024 kullanan bir kaç arkadaşta oyunlarda 80 dereceyi görmüşler. Bu konuyu araştırmak lazım bir tutarsızlık var. Bir kere Amd ile İntel i karıştırmamak lazım tamamen farklı yapı senin notebook amd miydi. Son olarak benim 5014 te bilgisayarda fan çalışmazken, elle ısı kontrolu yaptığımda hiç ısı yokken speed fan ın temp1: 50 temp2: 32 temp3: 35 hd: 35 derece gösteriyor. Bu temp lerin hangi birimlere ait olduğunu bilmiyorum ama temp1 en fazla olanın işlemci olduğunu sanıyorum. Bence bu konunun incelenmesi lazım...

Alıntıları Göster
    BENİM STANDART 42 43 GÖSTERİYOR NORMAL WİN DEYKEN HİÇ BİR UYGULAMA AÇIK DEĞİL

ACER ASPİRE 5600

• quote:

Orijinalden alıntı: estimate__

BENİM STANDART 42 43 GÖSTERİYOR NORMAL WİN DEYKEN HİÇ BİR UYGULAMA AÇIK DEĞİL

ACER ASPİRE 5600

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dava metnini bekliyoruz. ne oldu mahmeke?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.