Şimdi Ara

Sonbahar Oyunları (2010) Dosya Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
13.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Yapraklar düşer, hava soğur ama oyun dünyası ısınır.

          Yine koca bir yazı devirdik, oluk oluk terlemek dışında o kavurucu sıcaklarda ılık denize girmek ve akabinde o burnunuzun dibindeymişcesine yakın görünen güneşe karşı güneşlenmek çok keyifliydi, değil mi? Ama her güzel şeyin olduğu gibi bunun da bir sonu var ve hava sıcaklıkların gittikçe düşmeye başladığı şu günlerde yeni bir mevsim her zamanki gibi yine kapımızda; Sonbahar. Sonbahar'ın ıslak, yağmurlu ve kışın habercisi olması dışında çok daha güzel bir yanı var. O da içimizi ısıtacak yapımlar ile dopdolu olması. Çoğu firma, yazı es geçerek en sıkı yapımlarını bu döneme saklarlar. Bu sene de aynı şeyin geçerli olduğunu görüyoruz.

          Bu senenin Sonbahar listesine baktığımız vakit, harika oyunların peşpeşe rafları dolduracağına şahit oluyoruz. Fakat bu liste eğer bir kaç talihsiz erteleme olmasaydı daha da şenlenebilirdi. "Buna da Şükür" derken sizi Sonbahar'ın en dikkat çeken oyunları ile başbaşa bırakıyorum.

    ''



          Dead Rising 2 – 24 Eylül
     
          İlk durağımız bu Cuma günü 3 platforma, PC, Xbox 360 ve PS3'e çıkışını yapacak olan Dead Rising 2. İlki Xbox 360'a özel olarak yapılan oyunun devamı bilindiği gibi multiplatform olarak herkesi sevindirmişti. Her ne kadar Xbox 360 bir 'Exclusive' oyununu daha kaptırsa da... Binlerce zombinin bulunduğu open-world sistemi sayesinde özgür bir oynanışa ve eğlenceye odaklı bir oyun olan ilk Dead Rising yüksek puanlara muhaffık olmuş ve başarılı bir yapım olmasını devam oyunu ile layıkıyla süslemeye hazırlanıyor.

          İlki Colorado-Willamette'deki bir alışveriş merkezinde geçen oyunumuzun öyküsünde Frank West'i kontrol ediyorduk, ikinci oyunumuz ise o sürecin 5 sene sonrasını konu alacak ve Fortune City adlı bir yerde geçecek. Bu şehir her ne kadar kurgusal bir isim olsa da kesinlikle Las Vegas'dan ilham alınarak tasarlanmış.

    Yetenek puanları almak, karakterimizi geliştirmek, bitmek bilmeyen silah kombinasyonları ve sınırsız eğlence ile Dead Rising 2, Sonbahar ayının en başarılı oyunlarından biri olabilir. Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Keiji Inafune, oyunda multiplayer'ın da olcağı müjdesini vermişti. Şimdilik hangi multiplayer modlarının tam olarak oyuna dahil olacağını bilemesek de oyunda co-op modu kesinleşti. Bu oyunu co-op oynamak Sonbahar'da yapılacak en güzel şeylerden biri olacak.

    ''



         F1 2010 – 24 Eylül

          Uzun zamandır başarısız yapımlar yüzünden burun kıvırmaya başladığımız F1 oyunları için artık pek umudumuz kalmamıştı. Yapımcılığını Codemasters'ın üstlendiği F1 2010 için ilk duyurulduğundan beri umutluydum. Amerika'da çıkışını yapan oyunun incelemeleri de şu sıralar yayınlanırken müthiş skorlara ulaştığını görüyoruz. F1 2010 için özel olarak geliştirilen EGO 1.5 motorunu kullanan oyun, grafik olarak sınırları zorluyor.

          Lisanslı biçimde tüm 12 takım ve 24 sürücüyü içinde barındıracak olan oyunda 2010 F1 takvimindeki 19 pistin bulunacağı açıklandı. Bunun zaten olabilmesi Codemasters için zor ve yeni bir şey değil, oyuna getirilen yeni şeyler arasında en büyük sayılabilecek şeyin oyuna getirilen 'weather' yani hava durumu sistemi olacak. Bir yarış oyununda olabilecek en karmaşık hava durumu sisteminin dahil edileceği oyunda çok gerçekçi yağmurlu havalar görecek ve bunun piste ve oynanışa etkisini derinden hissedebileceğiz.

    Dosya Konusunun devamı için tıklayınız










  • FIFA 11, Gran Turismo 5, Call of Duty: Black Ops, Assassin's Creed: Brotherhood favorilerim. Çıksın hemen alacağım.
  • Keske Sonbaharda cikacak oyunlarin Hepsini yazsaydiniz,2 -3 tane kesmedi
  • Halo:Reach'i bilerek mi yazmadınız?Böyle bir oyunu,"Sonbahar Oyunları" başlığında yazmayı unutacak haber editörünü,mumla arasanız bulamazsınız çünkü.
  • Halo: Reach geçtiğimiz hafta çıkışını yaptı. Listede henüz çıkmayan oyunlara yer verdik.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • FIFA 11 , Call of Duty: Black Ops , Assassin's Creed: Brotherhood , Fallout: New Vegas , Need for Speed: Hot Pusuit , Dead Rising 2 favorilerim , en az bi kaçını almayı düşünüyorum.

    @bluelabel Halo: Reach çıkışını çoktan yaptı
  • Konu başlığı "Sonbahar oyunları" olunca,sonbaharda çıkmış ve çıkacak tüm oyunlar diye anlaşılır bu.Ön inceleme gibi bir ibare de yok çünkü.


    Bu arada,Dead Rising 2 ve F1 2010 listeye girmeyi 1 günle hakediyorlar
  • pes 2011,cod,moh ve nfs
  • Pesin ne işi var bu listede yav oyun mu o?
  • allah kayretmesin bütün beklediğim oyunlar(cod,mof,pes,fifa,.....)hep sonbaharda çıkıyor okulda bu zamanda açılıyor dersler aksıyor biri bunlara söylesede bundan sonra yazın çıksa
  • @kakarot

    tamamen katılıyorm
  • Medal Of Honor, WRC 2010, Pro Evolution Soccer 2011, Call Of Duty Black Ops >>> Beklemekteyim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 23 Eylül 2010; 18:34:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *Furious*

    Medal Of Honor, WRC 2010, Pro Evolution Soccer 2011, Call Of Duty Black Ops >>> Beklemeteyim...




    +1907
  • @kakarot

    Evet durumundan dolayı hakkın var derim. Ama gene de sonbahar aylarının oyunlar açısından yeri çok başkadır bence. Hani dediğin gibi yazın çıkacak olsa nebilim bir şeyler eksik gibi bir his uyandırır bence. Tadı tuzu eksik gibim bir şey:)
  • Dvd pardon para yetişmeyecek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cannibalz

    Dvd pardon para yetişmeyecek

  • Kulaklarımı tıkayıp, dünyadan bir haber okudum.
  • ooh ooohhh<<ekimde geldi,forum şenlenir artık,biraz verbatim stoklayayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vampire Lestat


    ooh ooohhh<<ekimde geldi,forum şenlenir artık,biraz verbatim stoklayayım



    Bu verbatim de bir nevi maymuncuk işte
  • bu yıl fazla oynayamicam ygs lys daha önemli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.