Şimdi Ara

LPG Digital Gösterge sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
1
Favori
18.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LPG'li araçlar için yapmış olduğum digital gösterge sistemini satıyorum. Ürün, resimde görülen seviye sensörünün

yuvasına takılan harici bir sensörle çalışıyor. Resimdeki sensöre sahip tanklarda sorunsuz kullanılabiliyor.

Başlangıçta 3 farklı cihaz hazırlamıştım. 7 segment göstergeli cihazlara talep olmadığı için onları iptal ettim.

LCD'li cihaz tankta kalan LPG miktarını ve bu LPG ile ne kadar yol gidebileceğini gösteriyordu. Bu cihaza

1- Saat ve tarih
    2- İç, dış ve motor sıcaklığı,
    3- LPG azaldığında kısa süreli alarm verme
    4- Motor sıcaklığı ayarlanan değeri aştığınca sürekli alarm verme
    5- Akü voltajı

özelliklerini ekledim.

Sistemin amacı depoda kalan LPG miktarını sayısal olarak ekranda göstermek. Cihaz, 1 lt hassasiyetle miktarı

gösterebiliyor ancak doğruluk oranı % 80 civarında. Deponun boş ve dolu bölgelerinde doğruluk payı yüksek, orta

noktalarında düşük oluyor. Bu da deponun ve şamandıra sisteminin yapısından kaynaklanıyor.

Sistemin montajı çok basit.

Cihazlar ilk takıldığında ayarlanması gerekiyor. Özellikle depo tam boşalmaya yakın ve doluyken sensörden gelen

bilgilerin bir defaya mahsus cihaza girilmesi gerekiyor.
    Depo miktarı, Deponun boş ve dolu durumunda LPG sensöründen okunan değer, Saat, tarih, LPG alarm kritik değeri, Motor aşırı sıcaklık değeri, Aracın 1 litre LPG ile şehir içi ve uzun yolda gittiği mesafe menülerle ayarlanabiliyor.

Yeni özelliklerle kullandığım malzemeler arttı dolayısıyla maliyet te arttı. Şu anki satış fiyatı 75 TL. Kargo alıcıya aittir.

SEVİYE SENSÖRÜ

Yeni kutu ile cihazın görünümü
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftsahin -- 22 Nisan 2012; 22:38:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sizi tebrik ediyorum. Hayırlı satışlar dilerim.

Orijinalden alıntı: mscsi

Sizi tebrik ediyorum. Hayırlı satışlar dilerim.

+1
    © Alışverişlerim: $ dbaggio(PSP) , $ brtana(ipod touch) , $ VTR(ipod touch) , $ burak erden(Netbook) , $ eDDiè (rapid) , $ Ctrlshft(Harici HDD) , $ Teknolojixx(iphone) , $ AllForYouX (iphone 3g 8gb) , $ prs_bacteria (ipod touch 3g more thing hex color) , $ derkin (nargile) , $ cukulata (iphone) , $ saygi (ipod touch 3g 32gb) $ King_Arthur (Iphone 3g 8gb) , , $ FurqaN91 (iphone 3g 8gb satış) , Louies (iphone 3g 8gb alındı ) , Dragonstory (ipod touch 4g 8gb ), $ efyuar24 (Ipod Touch 4G 8GB), $ s_s64 (iPhone 4 16gb) , $ turk_mixed (iphone 4 32 GB) , $ saay iphone 4 sim kilitli , $khalkedon (ipad air 4g 32gb)
  • @mscsi ve @kuloguz, teşekkür ederim arkadaşlar.

@mrykt, yardımın nasıl olacağına bağlı. Kod ve diğer dökümanları paylaşmam zor sonuçta ticari bir ürün. Kendi cihazınızdan bahsederseniz fikir verebilirim belki.

• yok mesela benim vereceğim ölçülerde istediğim renk vs. boyutlarda yapılabilir mi ?
    © Alışverişlerim: $ dbaggio(PSP) , $ brtana(ipod touch) , $ VTR(ipod touch) , $ burak erden(Netbook) , $ eDDiè (rapid) , $ Ctrlshft(Harici HDD) , $ Teknolojixx(iphone) , $ AllForYouX (iphone 3g 8gb) , $ prs_bacteria (ipod touch 3g more thing hex color) , $ derkin (nargile) , $ cukulata (iphone) , $ saygi (ipod touch 3g 32gb) $ King_Arthur (Iphone 3g 8gb) , , $ FurqaN91 (iphone 3g 8gb satış) , Louies (iphone 3g 8gb alındı ) , Dragonstory (ipod touch 4g 8gb ), $ efyuar24 (Ipod Touch 4G 8GB), $ s_s64 (iPhone 4 16gb) , $ turk_mixed (iphone 4 32 GB) , $ saay iphone 4 sim kilitli , $khalkedon (ipad air 4g 32gb)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

yok mesela benim vereceğim ölçülerde istediğim renk vs. boyutlarda yapılabilir mi ?

Olabilir. Detayları burdan veya özelden yazarsanız size daha net bir cevap verebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford focus ses sistemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğruluk oranı % 20 derken

Orijinalden alıntı: alperen_69

doğruluk oranı % 20 derken

Hata oranı demek istemiştim yanlış yazmışım. Belirtmenize rağmen şu ana kadar farketmedim.

• Tebrikler dostum hayırlı satışlar,
    Belirtmeyi unuttuğunuz bir-iki hususada ben açıklık getirebilirmiyim, zamanla onlarıda ürün gamınıza dahil edersiniz.
    1- Bazı sensörler 90 ohm luktur, bazıları 30 kohm luk,
    2- Bazı şamandıralar 45 derece açı ile sensör kullanır, bazıları 135 derece açı ile çalışır.

Bunlar içinde çalışma yaparsanız daha geniş kesime satış yapabilirsiniz,
    Saygılar

Orijinalden alıntı: faruksevgili

Tebrikler dostum hayırlı satışlar,
    Belirtmeyi unuttuğunuz bir-iki hususada ben açıklık getirebilirmiyim, zamanla onlarıda ürün gamınıza dahil edersiniz.
    2- Bazı şamandıralar 45 derece açı ile sensör kullanır, bazıları 135 derece açı ile çalışır.

Saygılar

Teşekkür ederim Faruk bey.

Sensör konusunda bir açıklama yapmamda fayda var. Cihazla birlikte sensörü de ben gönderiyorum. Şamandıra üzerindeki sensörün yerine gönderdiğim sensör takılacak. Bu durumda önemli olan sadece sensörün takılacağı yuvanın aynı olması. Şamandıranın kendi sensörü devre dışı kalacak. Sizin de dediğiniz gibi piyasada çok farklı sensör tipi olduğundan hepsine ayrı ayrı uğraşmak yerine kendi yaptığım sensörü kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ftsahin

quote:

Tebrikler dostum hayırlı satışlar,

Saygılar

Teşekkür ederim Faruk bey.

Sensör konusunda bir açıklama yapmamda fayda var. Cihazla birlikte sensörü de ben gönderiyorum. Şamandıra üzerindeki sensörün yerine gönderdiğim sensör takılacak. Bu durumda önemli olan sadece sensörün takılacağı yuvanın aynı olması. Şamandıranın kendi sensörü devre dışı kalacak. Sizin de dediğiniz gibi piyasada çok farklı sensör tipi olduğundan hepsine ayrı ayrı uğraşmak yerine kendi yaptığım sensörü kullanıyorum.

Hımm
    Bu durumda sadece 45 derece açı ile çalışan şamandıralara hitab edeceksiniz,
    90 derece ve 135 derece çalışan şamandıralar biraz daha bekleyecek
    Kolay gelsin

• quote:

Hımm
    Bu durumda sadece 45 derece açı ile çalışan şamandıralara hitab edeceksiniz,
    90 derece ve 135 derece çalışan şamandıralar biraz daha bekleyecek
    Kolay gelsin

Resimde görülen sensörün yerine kullanılabiliyor. Derecesine dikkat etmedim.

• Harika bir icat tebrikler arkadaşım

Orijinalden alıntı: ALph1940

Harika bir icat tebrikler arkadaşım

Teşekkür ederim. Bu aşamaya gelene kadar 3-4 model değiştirdim. Grafik LCD'li model de var görünüşü daha güzel ama pahalı olduğundan resmini koymadım.

• çok iyi bi çalışma çok arkadaşım duyunca bu cihazdan isteyecektir
    nasıl temin edeceğiz irtibat için telefon numarası verebilirmisin

Fatih Şahin

0505 260 66 99

• Tebrik ederim. Oldukça güzel bir çalışma. İyi satışlar diliyorum ben de... Umarım büyük firmalar bu çalışmanızı görür de sizinle irtibata geçip bu tür göstergelerin daha da geliştirilmesini sağlarlar.

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

Tebrik ederim. Oldukça güzel bir çalışma. İyi satışlar diliyorum ben de... Umarım büyük firmalar bu çalışmanızı görür de sizinle irtibata geçip bu tür göstergelerin daha da geliştirilmesini sağlarlar.

Teşekkür ederim. Büyük firmalar bu tür bir göstergenin maliyeti artıracağı korkusuyla konuya pek sıcak bakmıyorlar. Kendileri açısından haklılar çünkü rekabet ortamında üretim maliyeti büyük bir sorun teşkil ediyor. Büyük firmaların ilgilenmesi için biraz da kullanıcıların göstergeler konusundaki rahatsızlıklarını firmalara duyurması gerekiyor. Bir nevi arz talep meselesi gibi biraz da müşterinin birinci öncelikle istediği konuya yani ekonomi ve kaliteye daha çok önem veriyorlar.

• alıp kulanan varmı arkadaşlar

Abak tarık kendisine ekran kartı yoladım mesajımı okuyupda cevap yazmayan biri 1 hafdada kendisine zor ulaştık.Ramazan devele arkadaşımızda olmassa abak.tarık kısısıne ulaşamıyacaktık ramazan develi kardeşime teşekkur ederim.abak tarıka aman ha dıyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.