Şimdi Ara

KiLO Aldırıcı Kullanan varmı yada xyz kilo aldırır tavsiyeleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilo Aldırıcı Bontavi Kullanan varmı yada tavsiye edebileceğiniz başka bir madde veya atıyorum x y z maddelerinden sabah akşam ye ayda şu kadar kilo alırsın gibi ?

Bu gibi tavsiyelere ihtiyacım var. Forumda görmüştüm bir arkadaş muz süt ve gold fıstık ezmesi ile kilo aldırdığından filan bahsediyordu bu tarz tavsiyelerde olabilir, gıda haline gidip toptan alıp kenara koyacağım düzenli yiyeceğim yada bontavi tarzı bi ilac kullanacağım varsa bontavi kullananlar etkisi nedir ne düzeydedir ?

• iştahını açman gerek ilk olarak.
    vitaminler yada direk praktene başla.işatehın açılacak
    günde 2 ekmek ye öğün lerini de düzenli yersen farkı görürsün.
    hergün 100 gr fındık,100 gr fıstık da yersen kilo alabilirsin
    not:kilo aldırıcılar bana göre para tuzağıdır.uzak durun
  • kullananların rivayetlerine göre Prakten de felaket uyku yapıyormuş. kilo aldırıcı işe yaramaz diyorsun yani. Fındık Fıstıkda felaket sivilce yapıyor hocam yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntonioMontana

kullananların rivayetlerine göre Prakten de felaket uyku yapıyormuş. kilo aldırıcı işe yaramaz diyorsun yani. Fındık Fıstıkda felaket sivilce yapıyor hocam yav.

bak şöyle anlatayım bir avuç fındıkda 500-700 kcal civarı var.
    o kilo aldırıcılar 300-500 ml sütle 500 kcal ancak veriyor tabi doğru ise.
    dedğim fındık fıstığa aban ekmek ye ben bunlarla aldım.ve praktene başla ama çok sık kullanma etkisini
    yitiriyor.2-3 günde bir kullan.
    hergün 1-2 avuç fındık iyi gelir.hem beyne hem anladın sen :)
  • bir zamanlar bende yüzümdeki deri döküntüleri için Sipraktin Şurup içiyordum.felaket iştah açıcı o zamanlar 6 kilo almıştım.reçetesinde uyuşukluk ve uyku hali yapar yazıyordu fakat bende pek böyle şeyler olmamıştı sonuçta yan etkileri kişiden kişiye değişiyor herhalde.
    birde kilo almak için karbonhidratlı besinler tüketmelisin.örneğin pilav,makarna,patates.
    vücudun enerji kaynağı karbonhidrattır.kullanmadığı karbonhidratıda depolar(yağ olarak).
    tabi düzenli spor yaparak vücudunun aşırı yağlanmasını önlemelisin.böylelikle vücudunun kas kütlesini yükseltebilirsin.
  • fındık olayı ve sipraktin kafama yattı gibi.
  • fındığı da kesinlikle öneririm. tabi tek başına sana mucizeler yaratmasını da beklemiyoruz. işin daha önemli kısmı ise sistematik bir şekilde beslenmektir. bu, her şey için geçerli bir felsefedir.

günde -geberesiye- 2-3 öğün yemek yemektense, daha az yiyerek 5-6 öğün yemek yiyin. zira vücut ihtiyacı olanı aldıktan sonra diğerleri gümrükten geri döner. ayrıca işin sağlık kısmı da var. günde 2 ekmekle karnını doyurmaktansa daha sağlıklı şeylerle de kilo alabilirsin. ekmekte basit karbonhidrat vardır ve bu da direk olarak ilk enerjiye çevirilen maddelerdendir. uzun vadeli bileşik karbonhidratları yersen, kilo alabilirsin. bunun için de günde 2 tabak pilav yemeni tavsiye ederim. fakat hemen bir besin tablosuna abanma. yani iştahlı değilsen, günde 1 tabak pilav yemekle başla. gün içersinde 6 öğün değil de 4 öğüne çıkart yeme sıklığını. daha sonra 3 tam öğün ve 2 de ara öğünün olsun. yatmadan önce de klasik olarak muzlu ve ballı süt içersen pek şukela olur.

sabah kahvaltısı gün içersindeki en önemli öğündür. zira emilimin en hızlı şekilde yapıldığı ve kaslara ulaştığı zamandır. gece boyunca aç kalan vücut sabah kahvaltısında ne yersen, neredeyse hepsini faydalı bir şekilde kullanır. bundan mütevellit sabah kahvaltısına bir kısıtlama getirme. hatta abart, bokunu çıkart işin. öyle ye ki, kahvaltıdan sonra yediklerin aklına gelip miden bulansın. neyse.

günde 2-2.5 litre su içmeyi unutma. böylece yediklerin daha iyi sindirilir ve değerlendirilir. kilo alırken sağlığı da elden bırakmamalı zaar.
    kilo aldırıcılara gelince içerlerinde bol miktarda glikoz bulunmaktadır. yani bi' boka yaramazlar. onun yerine git nesquik al, sütle karıştır, içine de ne istersen (damak zevkine göre) doldur, emin ol ondan çok daha faydalı olacaktır. bu söylediklerimde gerçekten çok samimiyim.

sana bi' beslenme programı çıkartırdım lakin zaten bunları kendin de (birçok internet sitesinde) bulabilirsin. ayrıca şunu da unutma. beslenme programına harfiyen uymanı gerektirecek bir zaruret hali yok. bunun için önce programı senin uyabileceğin şekle ve hafifliğe getirt. sonra da yavaşça günlük -ortalama bir insanın ihtiyacı olan- kalori alımının üstüne çıkmaya başla, yavaş yavaş.

tabi unutmadan; bunların hepsini söylerken senin 'vücut geliştirme'ye gittiğini/başladığını varsayıyorum.

selamlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samimi cevabın için teşekkürler hocam vucut geliştirmeye hazırlık aşamasındayım koşu açma germe vs yapıyorum, biraz kilo alırsam tabiyki vucut gelistirmede arkasından gelecektir öncelikle bu sorunu halletmeyi düşünüyorum.
    yavaş yavaş yediklerimizi gözden geçirmenin vakti geliyor.
  • Beslenmende hayvansal yağları tüket şeker ve türevlerinden kaçın. beyaz ekmeğe yer verme ancak tam tahıllı buğday ekmeği yiyebilirsin. Sebzeleri çiğ tüketmeye çalış ve fındık fıstık badem çekirdek antep fıstıgı gibi kuruyemişleri tüket. Ancak bunlar doğal olsun pakette satılan üründen ziyade örneğin Yer fıstıgı kabuklu olsun. Badem kabuklu ve kavrulmamıs olsun.
  • ağırlıklara girmek için beklemene gerek yok. şunu unutma, vücut geliştirme 'eşşek kadar' ağırlıkların altına girip anıra anıra kiloları kaldırmak değildir. zaten daha yeniymişsin. hafif hafif yoklamaya başla kendini. ve madem artık bu yola da girmişsin, beslenmeni etle ekmekle sürdüremezsin. bu şekilde 20 yağ kilosu alırsın fakat kilo belli bölgelerde toplanacağı için armut gibi vücudun olur. yani aldığın kiloyu göstermezsin. bunun için hazır fazla yağın yokken pek de güzel bir şekilde kas kütlesi edin. başlangıç sürecinde olduğundan karbonhidratı gereğinden daha fazla, proteini ise asla aksatmamak kaydıyla gerektiği kadar al. vücudunu proteinsiz bırakırsan kas kütlesi yapayım derken kaslarını iyice yakar ve parçalarsın. başlangıç sürecinde ağır kiloya girersen de yine aynı şey geçerli.

bu arada konunun da dışına çıkmayarak zaruri tanımımızı da yapalım: yulaf ezmesini -yarım yağlı- sütle karıştırıp, ardından da bir muz yersen güzel bir ara öğün olur.

aslında diyecek çok şey var. burada ne kadar kelam etsek az. daha fazla mesaj kalabalığı yapmayayım. özel olarak sormak istediğin bir konu varsa 'özel mesaj' atarsan, severek cevaplarım.

selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dismorfofobi

ağırlıklara girmek için beklemene gerek yok. şunu unutma, vücut geliştirme 'eşşek kadar' ağırlıkların altına girip anıra anıra kiloları kaldırmak değildir. zaten daha yeniymişsin. hafif hafif yoklamaya başla kendini. ve madem artık bu yola da girmişsin, beslenmeni etle ekmekle sürdüremezsin. bu şekilde 20 yağ kilosu alırsın fakat kilo belli bölgelerde toplanacağı için armut gibi vücudun olur. yani aldığın kiloyu göstermezsin. bunun için hazır fazla yağın yokken pek de güzel bir şekilde kas kütlesi edin. başlangıç sürecinde olduğundan karbonhidratı gereğinden daha fazla, proteini ise asla aksatmamak kaydıyla gerektiği kadar al. vücudunu proteinsiz bırakırsan kas kütlesi yapayım derken kaslarını iyice yakar ve parçalarsın. başlangıç sürecinde ağır kiloya girersen de yine aynı şey geçerli.

bu arada konunun da dışına çıkmayarak zaruri tanımımızı da yapalım: yulaf ezmesini -yarım yağlı- sütle karıştırıp, ardından da bir muz yersen güzel bir ara öğün olur.

aslında diyecek çok şey var. burada ne kadar kelam etsek az. daha fazla mesaj kalabalığı yapmayayım. özel olarak sormak istediğin bir konu varsa 'özel mesaj' atarsan, severek cevaplarım.

selamlar.

Hocam ilgin için çok sağolasın. Bu konuyu ciddi anlamda bilgi ve öneri edinmek için açtım ve takipteyim yazılan kafama yatan formülleri uygulayacağım cevapları mutlaka değerlendireceğim. O yüzden yazabilirsin. Ayrcıa yazdıkların için tekrar tekrar teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.