Şimdi Ara

Seagate 1.5TB depolama kapasitesi sunan USB 3.0 destekli harici sürücüsünü duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Depolama çözümleri üretiminde dünya devi isimlerden biri olan Seagate, 1.5TB depolama alanı sunan ve yeni nesil USB 3.0 teknolojisini destekleyen portatif diskini duyurdu. FreeAgent GoFlex adını taşıyan depolama sürücüsü, Seagate tarafından dünyanın ilk 2.5-inç boyutunda 1.5TB depolama alanı sunan USB 3.0 sürücüsü olarak tanımlanıyor.


     120 x 89 x 22 mm boyutlarında olan ve parlak siyah kasası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran depolama sürücüsü, Seagate Dashboard isimli yönetim aracı ile geliyor. Kullanıcıların yedeklerini daha verimli kontrol etmesi, dosya şifreleme ve sürücü istatistikleri gibi bilgiler içeren depolama sürücüsü, geriye dönük USB 2.0 desteği de sunuyor.


    Seagate, 1.5TB kapasiteli ve USB 3.0 destekli FreeAgent GoFlex'i, Amerika'da 250 dolar seviyesindeki fiyatıyla kullanıma sundu.








  • 2.5" disk için iyi kapasite ama fiyatı çok yüksek. Depolama cihazlarında USB 3.0 almaktansa eSata destekli bir cihaz almak çok daha iyi bir tercih. eSata, USB 3.0 dan çok daha iyi veri aktarımı sunuyor ve işlemci kullanımı da daha düşük. Yani özetleyecek olursam USB 3.0 depolama cihazlarından uzak durun. eSATA depolama cihazlarını tercih edin..
  • hem usb3 hemde 1,5tb hemde 2,5' piyasada 1,5tb 2,5 olmadığını düşünürsek 250dolar normal bence birde TÜRKİYEye gelsin o zaman gör fiyatını
  • zaten o büyüklükteki bir diski usb3 anca kurtarır.. artı usb3ün yaygınlaşmaya başladığını görüyoruz iyice.. birde intel doğal destek sunsaydı bu kadar yavaş yaygınlaşmazdı sanırım...
  • evimdeki makınada usb 3 yok kalsın
  • dün bimekste bu ürünün 3.5 kutuda olan 3Tb modelini gördüm.530 küsürdü sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.