Şimdi Ara

Mackolik'de 100 ürüne %50 indirim ! Exper full hd notebook,Toshiba lcd,I-phone 3gs,I-Pad...vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya bugün başlıyormuş.İnternet başında nöbet başlasın Sadece bonusu olana 10 taksitle.

http://alisveris.mackolik.com/Land/mackolik/kampanya_148.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aries_ -- 22 Eylül 2010; 11:35:12 >

• hizlial gibi olacak sanırım. bilmemkaçıncı tıkı yapan götürür
  • adam reklamını yapacak

sazanlar atlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Eylül 2010; 11:35:16 >
  • Sinir harbi bu kampanya da bişey kapamıyoruz hiç
  • fiyatlar alışverişi tamamlama aşamasına gelmeme rağmen değişmiyor arkadaşlar.üzeri çizilmiş olan fiyattan işlem yapılıyor çok dikkat edin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

fiyatlar alışverişi tamamlama aşamasına gelmeme rağmen değişmiyor arkadaşlar.üzeri çizilmiş olan fiyattan işlem yapılıyor çok dikkat edin..

?? daha başlamadı ki?
  • quote:

fiyatlar alışverişi tamamlama aşamasına gelmeme rağmen değişmiyor arkadaşlar.üzeri çizilmiş olan fiyattan işlem yapılıyor çok dikkat edin..

hocam o kadar kolay olsa herkes alırdı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

?? daha başlamadı ki?

Firma ürünü verecekmiş gibi konuşuyorsun sana ancak ucuz ürünleri verir diğer ürünler kalmadı diyecek

o firmada çalışan eski veya yeni üyelik almış kişiler ben şu ürünü aldım diye ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Eylül 2010; 11:49:35 >
  • mail gelmeden başlamıyor demekki burdan bunu anlıyorum tepkilerinizden

tamam niye bağırıyosunuz ki bekleriz :D
  • Kampanyanın bugün başlayacağını nerden biliyorsunuz? Üye olun, e-postanızı takip edin, 1 gün önceden haberdar olun diyor. Mail geldi mi?
  • bir sazan gördüm sanki
  • bu fıyatlara veremezler tam olta işi olmuş aynen atlayan atlasın ..
  • bu fiyatlara hepsini vermiyorlar , niye dikkatli okumuyoruz millet olarak anlayamıyorum. topu topu 5, 10 ve 20 şer adetten birkaç ürün verilecek zaten. zararına satış reklamı.
  • bu fiyata veremezlermiş.. neden veremesinler?

bonusla ortak düzenlenen bir kampanya.. daha önce de aynısı hızlıal'da yapıldı ve alanlar olmuştu. sıcak fırsatlarda da konusu açılmıştı daha önce.. ama alması biraz zor, nasip işi..
  • Vay be Mackolik te sanal alışveriş işine girmiş:))
  • walla hızlı alda ps3 ve tefal ütü ve mp3 player mı ne vardı. 3 ü aynı saatte başladı. millet ps3 e atladı. o da zaten 3 tane mi neydi. ben ütüye girdim. sanırım yarı fiyatına almıştım. bence doğru bir strateji iyi bir hız ve büyük oranda şans ile olur bu iş:)
  • iyi firsatmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı
    quote:

Orijinalden alıntı: projist
    quote:

?? daha başlamadı ki?

Firma ürünü verecekmiş gibi konuşuyorsun sana ancak ucuz ürünleri verir diğer ürünler kalmadı diyecek
    o firmada çalışan eski veya yeni üyelik almış kişiler ben şu ürünü aldım diye ...

Hızlıaldan çok şahane bir asus netbook aldım :) aynı şekilde bir yakınım da aynı kampanyadan PS3 aldı. hatta bu forumdan tv alanlar htc hero alanlar yine lenovo netbook alanlar benim gibi asus netbook alan çok kişi vardı.

ürün göndermezler vs diye atıp tutma istersen.

• saat kaçta hangiğ kampanya var arkadaşlar mail gelen oldumu
  • yanlız sabahtan beri takip ediyorum daha fırsat mırsat çıkmadı
    ayak mı yapıyorlar nedir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.