Şimdi Ara

IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
44.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuRCo

arkadaşlar benim tel jailbreakli falan değil ,

Appstore da bulduğum bütün programları rahatça indirebilirim değil mi ?

yukarıda bazı arkadaşlar jailbreakli telefonlar için biçilmiş kaftan falan diyor , tam anlıyamadım ayrımını , sonuçta appstore görebiliyorsak ve indirebiliyorsak yasak birşey değildir değil mi ?

Mesela unlimtones programı gibi ?

Ufak bir cevap verirseniz çok sevinirm , Cahil demeyin 2 gündür iphone aldım ve ilk iphone tecrübem yavaş yavaş öğreniyorum

Uygulamaların bir çoğu ücretli. Ücretsizlerde "Free" yazar, aman dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

arkadaşlar benim tel jailbreakli falan değil ,

Appstore da bulduğum bütün programları rahatça indirebilirim değil mi ?

yukarıda bazı arkadaşlar jailbreakli telefonlar için biçilmiş kaftan falan diyor , tam anlıyamadım ayrımını , sonuçta appstore görebiliyorsak ve indirebiliyorsak yasak birşey değildir değil mi ?

Mesela unlimtones programı gibi ?

Ufak bir cevap verirseniz çok sevinirm , Cahil demeyin 2 gündür iphone aldım ve ilk iphone tecrübem yavaş yavaş öğreniyorum

Genelde uygulamalar ücretlidir ama bazı programlar ve oyunlar denenmesi için free olarak ta veriliyor (oyunların birkaç bölümü mevcut tam bölümleriyle oynamak istersen satın alman gerekiyor, programları da free olanları kısıtlı kullanımlı olanları dır onları da tam kullanmak istiyorsan satın alınması gerekiyor)

Yeni firmalar veya birkaç firmanın da free uygulama ve oyunları mevcut. Free olanları indirdiğinde hiçbir sorun olmuyor. Sadece appstore kullanıcı adın ve şifren olması lazım

onuda nasıl yaparız diye sorarsan forumda resimli anlatım mevcut bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/mpage_1/key_/tm.htm

• Sn Erasmus

Forex programının tam ismi nedir?
    app store'da bir sürü forex var da...

teşekkürler
  • Telefonu istediğimiz saatte kapatıp açan, yada en azından telefon kapaliyken çalışan bir "alarm" varmı bildiginiz.
  • Uygulama olarak şunlar var bende

Antu
    iş cep
    markafoni
    ntv spor
    turkcell yedekleme
    online işlem
    mackolık(push desteğide var süper)
    appshoper(ücretli olan uygulamalar günlük olarak bedava verilir)
    soundhound(çalan bir müziğe telefonu tut kimin söylediğini cıkarsın)
    tapatalk(iphone forumları için mobil sürüm gibi bir sey)
    heywire-ücretsiz sms sınırsız
    whats app-iphone be bu program olan kişilerle ücretsiz iletisim
    facebook
    viber-yine iphone ve bu program olan kişilerle ücretsiz konuşma.
    ım pro+-msn‚twitter vsvs bir cok sey.

Oyunlar‚
    fragger
    angry birds
    angry birds seasons
    reversemaze
    cut the rope
    hockey
    shuffle bowling
    doodle jump
    fruıit ninja
    tic-tac-toe- xox oyunu
    moron test.

tabii bunların bir kacına para verdim‚diğerleri beles
    jb yaptım için.

navigasyonda yükleniyor var bende

igo süperdir

ayrıca‚

En Çok İndirilen 10 Ücretli iPhone Uygulaması

* 1. Angry Birds
    * 2. Doodle Jump BE WARNED: Insanely Addictive!
    * 3. Skee-Ball
    * 4. Bejeweled 2 + Blitz
    * 5. Fruit Ninja
    * 6. Cut the Rope
    * 7. ALL-IN-1 GAMEBOX
    * 8. The Moron Test
    * 9. Plants vs. Zombies
    * 10. Pocket God

En Çok İndirilen 10 Ücretsiz iPhone Uygulaması

* 1. Facebook
    * 2. Angry Birds Lite
    * 3. Words With Friends Free
    * 4. Skype
    * 5. Tap Tap Revenge 3
    * 6. The Weather Channel
    * 7. Paper Toss
    * 8. Bing
    * 9. ROCK BAND FREE
    * 10. Talking Tom Cat

En Çok İndirilen 10 Ücretli iPad Uygulaması

* 1. Pages
    * 2. GoodReader for iPad
    * 3. Numbers
    * 4. Angry Birds HD
    * 5. KeynoteGlee Karaoke
    * 6. Wolfram
    * 7. Alpha
    * 8. Pinball HD
    * 9. Friendly for Facebook
    * 10. Star Walk for iPad

En Çok İndirilen 10 Ücretsiz iPad Uygulaması

* 1. iBooks
    * 2. Pandora Radio
    * 3. Netflix
    * 4. Google Mobile App
    * 5. SolitaireMovies by Flixster with Rotten Tomatoes

• Böyle programları görünce jb yapmamak elde değil ama ugrasmayada useniyorum birde haksız buluyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

Böyle programları görünce jb yapmamak elde değil ama ugrasmayada useniyorum birde haksız buluyorum :/

bende ona bakarsan ip4 e verdiğim parayı bile haksız buluyorum bir dünya para ayrıca birde uygulamalara , oyunlara para..
  • TV Tracker: Dizileri takip etmek icin.Bu tarz programlar arasinda en begendigim arayuze sahip program bu. (Ucretli)
    http://img716.imageshack.us/i/img0045q.png
    http://img811.imageshack.us/i/img0047.png
    Remote: Bilgisayarda itunes u kontrol etmek icin.
    ZumoCast: Bilgisayar uzerinde paylasilan videolari internet uzerinden herhangi bir yerden izleyebilmek icin.
    TouchMouse: Iphone u touchpad olarak kullanmak icin
    IMDB
    RedLaser: Barkod okuyarak urun icin fiyat arastirmaya yariyor.
    Amazon.com: resmini cektiginiz urunu size arastiriyor.
    LinkedIn: is hayati sosyal agi.
    Zaytung
    Mayhos
    WhatsApp: cok onemli buyuk imkan.
    Radyo: turkiye radyolari icin ucretsiz. (cahit cercioglu)
    Pandora: lastFM benzeri bir uygulama.
    Convert Units: birim donusturucu
    iHandy Level: su terazisi
    RMaker: zil sesi yapmak icin
    Bump: Dosya Transferi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidi_gonzales -- 17 Aralık 2010; 7:05:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpman

Sn druen,

jb'li programların itunes ile senkr. olduğunu bilmiyordum... Teşekkürler.
    programları araştırmak için kullandığınız bir site var mı yoksa itunes app.store'dan mı faydalanıyorsunuz? Ya da genel internet taraması mı?
    Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

Orijinalden alıntı: alpman

bu konu başlığı süper oldu valla.
    tüm paylaşan arkadaşların eline sağlık... Bookmark listeme eklediğimi söylememe gerek yok...

installaous'tan yükleme yaparken, özellikle büyük boyutlu dosyalarda sorun çıkıyor mu?
    mesela, benim hatırladığım kadarıyla ironman2 300 küsür Mb'lık bir oyun... ben eşimin iphone'una yükledim ama önce bilgisayara indirip ondan sonra itunes ile sync yaparak yükledim... açıkçası installaous'tan bu boyutta birşey yüklemedim...

Bir de, installaous'tan yüklenen programlar, ya da yukarıdaki yöntemle bilgisayardan yüklenen ve jb'li olan programlar, itunes senk. sırasında yedeklemesi alınmıyor değil mi?
    Bu programların da yedeklemesini almak mümkün mü?

mesela, yeni versiyon çıktığında, jb'li kullanan arkadaşlar sanırım önce versiyonun jb'i çıkana kadar bekliyor, ondan sonra üst versiyona geçiyordur... Bu sırada, jb ile yüklenen programlar siliniyor mu? Itunes programlarının yedekleri olduğu için silinse bile senk. sırasında yeniden yükleniyordur sanırım... ama jb'de bu durum böyle değildir herhalde? Eğer siliniyorsa, bütün jb'li programları nasıl yüklüyorsunuz? gördüğüme göre bazı arkadaşların 100+ programı var... JB'li olanların sayısı %50 bile olsa 50+ ediyor... tek tek yüklemek için zor... İnsan hangi programı yüklediğini bile hatırlamayabilir...

Teşekkürler,

büyük dosyaların indirilmesinin installousla alakası yok. installous sizi bir dowload sitesine yonlendiriyor. o sitenin hızıyla allakalı download olayı. aksam downloada baslarım sabaha kadar 3-4 applicationı (suan 8-9 application 600-700mb bendeki) indirir. yani sorun yok.

installousla indirilen programların ituneste sorun cıkarmaması icin telefonu baglayıp itunesi acınca cıkan tel resmine sag tıklayıp telefonunuzu itunese sekronize ediyorsunuz. cracklenmis programlar sorun cıkarmıyor. yeni versiyonu cıktıgında hemen installous size haber veriyor. downalod tan sonra kurulumu yaptıgınızda zaten eski versiyon yerini yenisiyle degistiriyor. ayrıca download ettiginiz setup dosyalarıda telefonunuzda duruyor. bunları bilgisyarınızda yedeklemniz mümkün.

ayrıca yüklediginiz her programı 200tane bile olsa biliyorsunuz. ben arastırıp kullanıyorum programları , yoksa binlerce program var , rastgele indirmiyorum. herbirini de biliyorum ne ise ayradıgını. cracklı olanların sayısı %50 %50 degil tahminen %98 jb %2 yasal

programları internetten forum sitelerinden filan arastırıyorum. yorumları okuyorum. appstoreda cok yıldızlı olanların yorumlarına bakyıorum , ayrıca installousda populer sekmesinden popüler olanlar hakkında appsotedan yada google dan aratarak tam olarak ne işe yaradıgını ogreniyorum. apptrack filan hic kullanmadım. tüm downloadları telefonumdan yapıyorum. instollus yetiyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: y_beyazit

hocam eline sağlık ayrıntılı yazmışsın çok teşekkür ederim,,,

bir de sorum olacak apptracker.org ve installous programlarını kullannıyorum bazı arkadaşlar sbsetting gibi programları cydia ile mi indiriyorsunuz? cevabınız evetse kaynakları ve sbsettingi nasıl bulacağımı söyleyebilir misiniz, şimdiden çok teşekkür ederim,,,

cydia da sistemle alakalı programlar oluyor. telefona ayar veren programlar genelde cydia da. winterborad , sbsetting activator gibi programlar cydia dan indiriyorum

kullandıgım kaynaklar:

cydia.iclarified.com

repo666.ultrasn0w.com

cydia.ikaynak.com

iphoneame.com/repo

cydia.hackulo.us

repo.hackyouriphone.org

cydia.xsellize.com

apt.iphone-storage.de

i.danstaface.net

repo.iphoneyardim.net

ispaziorepository.com

repo.insanelyi.com

ipa.iphoneyardım.net

cy.sosiphone.com

apt.thebigboss.org/repofiles

apt.modmyi.com

apt.saurik.com

sydia.zodttd.com/repo/cydia

• Mortal Kombat Ultimate çıkmış Arkadaşlar.İnstallous (ücretsiz:D )ve AppStore (6,99) da mevcut. Hastaları olabilir:)
     IPhone 4 için app'lar hakkında tavsiyeleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullHD -- 18 Aralık 2010; 9:36:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

Mortal Kombat Ultimate çıkmış Arkadaşlar.İnstallous (ücretsiz:D )ve AppStore (6,99) da mevcut. Hastaları olabilir:)

ben indirdim ama sf4 daha iyi hem ses hemde oyun içeriği olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
    Uygulama olarak şunlar var bende

Antu
    iş cep
    markafoni
    ntv spor
    turkcell yedekleme
    online işlem
    mackolık(push desteğide var süper)
    appshoper(ücretli olan uygulamalar günlük olarak bedava verilir)
    soundhound(çalan bir müziğe telefonu tut kimin söylediğini cıkarsın)
    tapatalk(iphone forumları için mobil sürüm gibi bir sey)
    heywire-ücretsiz sms sınırsız
    whats app-iphone be bu program olan kişilerle ücretsiz iletisim
    facebook
    viber-yine iphone ve bu program olan kişilerle ücretsiz konuşma.
    ım pro+-msn‚twitter vsvs bir cok sey.

Oyunlar‚
    fragger
    angry birds
    angry birds seasons
    reversemaze
    cut the rope
    hockey
    shuffle bowling
    doodle jump
    fruıit ninja
    tic-tac-toe- xox oyunu
    moron test.

tabii bunların bir kacına para verdim‚diğerleri beles
    jb yaptım için.

navigasyonda yükleniyor var bende

igo süperdir

ayrıca‚

En Çok İndirilen 10 Ücretli iPhone Uygulaması

* 1. Angry Birds
    * 2. Doodle Jump BE WARNED: Insanely Addictive!
    * 3. Skee-Ball
    * 4. Bejeweled 2 + Blitz
    * 5. Fruit Ninja
    * 6. Cut the Rope
    * 7. ALL-IN-1 GAMEBOX
    * 8. The Moron Test
    * 9. Plants vs. Zombies
    * 10. Pocket God

En Çok İndirilen 10 Ücretsiz iPhone Uygulaması

* 1. Facebook
    * 2. Angry Birds Lite
    * 3. Words With Friends Free
    * 4. Skype
    * 5. Tap Tap Revenge 3
    * 6. The Weather Channel
    * 7. Paper Toss
    * 8. Bing
    * 9. ROCK BAND FREE
    * 10. Talking Tom Cat

En Çok İndirilen 10 Ücretli iPad Uygulaması

* 1. Pages
    * 2. GoodReader for iPad
    * 3. Numbers
    * 4. Angry Birds HD
    * 5. KeynoteGlee Karaoke
    * 6. Wolfram
    * 7. Alpha
    * 8. Pinball HD
    * 9. Friendly for Facebook
    * 10. Star Walk for iPad

En Çok İndirilen 10 Ücretsiz iPad Uygulaması

* 1. iBooks
    * 2. Pandora Radio
    * 3. Netflix
    * 4. Google Mobile App
    * 5. SolitaireMovies by Flixster with Rotten Tomatoes

app free tarzinda ama sadece turkce yerli programlari gosteren bir uygulama varmi

• quote:

programları internetten forum sitelerinden filan arastırıyorum. yorumları okuyorum. appstoreda cok yıldızlı olanların yorumlarına bakyıorum , ayrıca installousda populer sekmesinden popüler olanlar hakkında appsotedan yada google dan aratarak tam olarak ne işe yaradıgını ogreniyorum. apptrack filan hic kullanmadım. tüm downloadları telefonumdan yapıyorum. instollus yetiyor bana.

Kardeş senin telefonun versiyoru kaç ben 4.1 deyim ve kaynaklardan sadece repo.insanelyi var buradan instollus u indirdim ama açıyorum ekran bomboş hiçbirşey yok bir ayarı mı var yoksa başka kaynaktan mı indireyim tekrar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

Kardeş senin telefonun versiyoru kaç ben 4.1 deyim ve kaynaklardan sadece repo.insanelyi var buradan instollus u indirdim ama açıyorum ekran bomboş hiçbirşey yok bir ayarı mı var yoksa başka kaynaktan mı indireyim tekrar?

Ahmet hackulo dan indir installousu.bu arada bizim bi is vardı ne oldu:d

• quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

quote:

Ahmet hackulo dan indir installousu.bu arada bizim bi is vardı ne oldu:d

msn ye gel

• Bunuda Deneyin:)
  • -Bridstone yol dostu
    -Akbank panik yok
    -Soundhound
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem1905
    -Bridstone yol dostu
    -Akbank panik yok
    -Soundhound

Soundhound cok iyi, iphone'a dinlettiginiz muzigin kime ait oldugunu , sarki sozlerini buluyor.
  • quote:

quote:

önce kaynak sayını arttır, bu forumda sayfa 5 de kaynakları yazdım. installous birkac çesit. versiyon 3, 2.5 gibi yazıyor yanında. bu sekilde versiyonu yazanlardan biri benim asıl kasdettigim installous. iconun rengi yesil. diger installouslar mor iconlu ve bir türlü kullanmadım. karısık onlar. yesil iconlu olanı indireceksin. (iconun rengi indirdikten sonra gorunuyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 27 Aralık 2010; 11:29:27 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.