Şimdi Ara

Sharp, Tapas OS tabanlı iki yeni akıllı telefon hazırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Android işletim sisteminin Çin odaklı özel bir versiyonu olan Tapas OS işletim sistemi, akıllı telefonlarda yer bulmaya başladı. Japon elektronik üreticisi Sharp, Çin pazarı için hazırladığı iki yeni akıllı telefon modelinde, Tapas OS işletim sistemine yer verdi. Firmanın yeni modelerinden SH828U kod adlı model, 600MHz'de çalışan Qualcomm MSM7227 işlemcisinden güç alıyor. 3.5-inç boyutunda WVGA ekrana sahip olan 3G uyumlu telefonda otomatik fokus yapabilen, flash destekli 5 megapiksel kamera bulunuyor.


    Ekstra depolama için microSD bellek kartı kullanan SH828U, kablosuz iletişim için Bluetooth ve WiFi desteği sunuyor. Ekim ayında satışa sunulacağı açıklanan telefonun fiyatı ise 475 dolar olacak. Sharp tarafından hazırlanan Tapas OS işletim sisteml ikinci yeni model ise SH818U kod adını taşıyor. Donanım anlamında SH828U ile benzer özelliklere sahip olan SH818U'yu ayıran en büyük detay 3.5-inç yerine 3.2-inç büyüklüğünde HVGA ekrana sahip olması. Aynı işlemciden güç alan telefon 335$ seviyesinden satışa sunulacak.







  • divx hepsinde olmalı artık
  • japon markalarına her zaman güvenim vardır.. Eminim bunlarda oldukça kalitelidir.. Adamların hayat felsefesi kalite...
  • Batuist kardeşime katılıyorum adamların yaptığı her iş 10 numara...
  • http://www.youtube.com/watch?v=MDC97suIGxchttp://www.youtube.com/watch?v=UZj38RDuF50 bunlarda videoları Tapas OS nin arayuzude fena degıl
  • harika felsefelerinden bir tanesinden bahsettiğimde bana gülmüştü işini yaptığım firma ve çevresindekilerin patronları. şimdi o felsefe ve sermaye karşısında zor durumdalar. yine söyleyim yine gülerler eminim artık.
    birde "aklına bir fikir geldiyse japon yapmadan önce yap" demiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.