Şimdi Ara

iPod Touch 4. nesil almayı düşünenler, iPod'dan önce bunu alın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPod Touch 4. Nesil almayı düşünenler, almaya kesin karar verenler;

iPod'un genel sorunu olan arkası çizilme olayını yaşamamak ve iPod'u metal vs. çizmelerinden korumak için mutlaka şu ürünü edinin;
    http://www.bestskinsever.com/ipod-touch-skin-4th-gen

Gelmesi 2 haftayı bulabiliyor, almayı düşünenler şimdiden sipariş versin ancak gelir.
    iPod'u kullanırken hiç bir şekilde çizilme olmaz, her gün sıfır bir alet kullanır gibi olursunuz.
    Satarkende size, maliyetinin çok çok üstünde bir kazanç sağlar

Not: Türkiyeye göndermede bir sorun yok sağlıklı şekilde geliyor, Türk kredi kartları geçerli diye biliyorum (ben paypal ile ödeme yapıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 20 Eylül 2010; 23:23:25 >

• gümrük mümrük kaça gelir buraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIVA

gümrük mümrük kaça gelir buraya?

Gümrüğe takılmaz ama kargo ücreti olur. Zarf içinde mektup gibi yollasalar ucuz olur.
  • Zarf içinde mektup ile yolluyorlar, 2.5 dolar yollama ücreti
  • total body skin dediği ön ve arkayı kapsıyor mu? yoksa orada görünen 3 ürünü de mi almak gerekiyor?
  • Total body skin alttaki iki ürünü kapsıyor.
    Yani ön ve arkayı koruyan iki ayrı parça geliyor.
    Alttaki ürünlerde biri sadece önü altındaki de sadece arkayı kaplıyor, 2 dolar fark için sadece ön yada sadece arka almaya değmez.
  • cevabın için teşekkürler kesinlikle alınması gereken bir ürün bence cünkü itouch un arkası çizilmeye elverişli duruyor. daha itouch 4 üm yok fakat siparişi bir an önce vericem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz pahalı bence ama ipodunuzu temiz kullanmak istiyorsanız şart bence, özellikle arka kısmı için
  • aslındahttp://www.zagg.com/invisibleshield/apple-ipod-touch-4th-gen-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php linkindekiyel kıyaslayınca ucuz bile kalıo ki verilmeye değer bence

zagg invisible shield 25$
    best skin ever 9$

aradaki 16$ farkı vermeye değer mi daha önce bu ürünleri kullanan varmı yorumları nelerdir ? yaptığı işlem aynı fakat fiyatları arasında farkın bu kadar olması neden ? bu konuda bilgilerinizi baylaşırsanırz sevinirim
  • ben az önce itouch 3G için arka-ön skin siparişi verdim :)
    plastik koruyucu gerçekten çok kaba duruyordu
    bu arada siteyi paylaşan arkadaşa da teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHaMaRa

aslındahttp://www.zagg.com/invisibleshield/apple-ipod-touch-4th-gen-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php linkindekiyel kıyaslayınca ucuz bile kalıo ki verilmeye değer bence

zagg invisible shield 25$
    best skin ever 9$

aradaki 16$ farkı vermeye değer mi daha önce bu ürünleri kullanan varmı yorumları nelerdir ? yaptığı işlem aynı fakat fiyatları arasında farkın bu kadar olması neden ? bu konuda bilgilerinizi baylaşırsanırz sevinirim

Kesin bir kalite farkı vardır...

• Yakında ipod touch elime geçecek o gelmeden invisible shield siparişi verdim sitesinden. Kılıf ile kullanmak istemiyorum. İnvisible shield sayesinde hiç korkmadan cebime anahtarla aynı yere bile koyabilcem inşallah Adamlar çok ürünün pazarlamasını çok iyi yapmışlar beni ikna ettiler valla. Başka bişiye bulaşmam. Bitek cihaza uygulaması korkutuyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

iPod Touch 4. Nesil almayı düşünenler, almaya kesin karar verenler;

iPod'un genel sorunu olan arkası çizilme olayını yaşamamak ve iPod'u metal vs. çizmelerinden korumak için mutlaka şu ürünü edinin;
    http://www.bestskinsever.com/ipod-touch-skin-4th-gen

Gelmesi 2 haftayı bulabiliyor, almayı düşünenler şimdiden sipariş versin ancak gelir.
    iPod'u kullanırken hiç bir şekilde çizilme olmaz, her gün sıfır bir alet kullanır gibi olursunuz.
    Satarkende size, maliyetinin çok çok üstünde bir kazanç sağlar

Not: Türkiyeye göndermede bir sorun yok sağlıklı şekilde geliyor, Türk kredi kartları geçerli diye biliyorum (ben paypal ile ödeme yapıyorum)

2 Gün önce buradan siparişi verdim ipod touch için, bakalım ne zaman gelecek.

• Türkiyede hangi sitede bulunabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.