Şimdi Ara

Zamanda Yolculuk ve Paralel Evren Film Listesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
40
Favori
41.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zamanda Yolculuk ve Paralel Evren Film Listesi

    Listede olmayan filmler için öneride bulunabilirsiniz. Önerilerinize göre liste güncellenecektir
    .


     Zamanda Yolculuk ve Paralel Evren Film Listesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 6 Aralık 2014; 23:51:47 >



  • ..böyle bir liste çok işime yarayacak
  • Filmi izlemedim ama arkadaşım Zaman yolcusunun karısı diye bi filmden bahsetmişti.
  • Zaman yolcusunun karısı ,the one, bide geçenler de izlediydim bi grup arkadaş tatile büyüdükleri kasabaya gidiyorlar otelde jakuziye giriyorlar ve geçmişe gidiyolardı.Bu arada liste çok iyi olmuş
  • Narnia günlüklerini de katabiliriz belki listeye
  • 1 ve 2'yi izledim.bunun dışında hangisini tavsiye edersiniz.canımın sıkkınlığını alsın yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsnoztrk

    Zaman yolcusunun karısı ,the one, bide geçenler de izlediydim bi grup arkadaş tatile büyüdükleri kasabaya gidiyorlar otelde jakuziye giriyorlar ve geçmişe gidiyolardı.Bu arada liste çok iyi olmuş

    The Time Traveler's Wife (2009) Zaman yolcusunun karısı
    Hot Tub Time Machine (2010) Oteldeki jakuzi zaman makinesi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkLuck.

    1 ve 2'yi izledim.bunun dışında hangisini tavsiye edersiniz.canımın sıkkınlığını alsın yeter.

    3- Hot Tub Time Machine (2010)
    4- Frequently Asked Questions About Time Travel (2009)
    5- The Time Traveler's Wife (2009)
    6- Timecrimes (2007)
    7- Timeline (2003)
    24- Premonition (2007)
    29- The Jacket (2005)
    26- Groundhog Day (1993)
    23- Deja Vu (2006)

    Sıkılmadan izleyebileceğin tavsiye filmler.
  • stargate cok güzeldi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selodonanımhaber


    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkLuck.

    1 ve 2'yi izledim.bunun dışında hangisini tavsiye edersiniz.canımın sıkkınlığını alsın yeter.

    3- Hot Tub Time Machine (2010)
    4- Frequently Asked Questions About Time Travel (2009)
    5- The Time Traveler's Wife (2009)
    6- Timecrimes (2007)
    7- Timeline (2003)
    24- Premonition (2007)
    29- The Jacket (2005)
    26- Groundhog Day (1993)
    23- Deja Vu (2006)

    Sıkılmadan izleyebileceğin tavsiye filmler.


    3'üde izlemiştim şimdi hatırladım.4 ve 29 iniyor şimdi.sağol hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkLuck.


    3'üde izlemiştim şimdi hatırladım.4 ve 29 iniyor şimdi.sağol hocam.

    4- Frequently Asked Questions About Time Travel (2009) Zaman yolculuğundaki kısır döngüyü mükemmel bir şekilde ele alan harika bir komedi filmidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caution

    stargate cok güzeldi..

    Aynen.Ben de çok beğendim
  • My Iz Budushchego 2008-2010 eklendi.
    Filmin konusu: Film, bize 4 kafadarı tanıtarak başlıyor. İçlerinden Borman yırtık biridir ve grubun lideri rolünü üstlenmiştir. Chuckha bir bilgisayar bağımlısıyken Spirit, hayatında en değer verdiği şey saçları olan bir şarkıcıdır. Grubun faşisti Chereb’se ızbandut ebatlarında bir Neo-Nazi’dir. Yani kafadar dediğime bakmayın, zira arkadaş grubundan çıkar birliği yapmış insanlar portresi çiziyorlar. Elde ettikleri çıkarsa II. Dünya Savaşı buluntuları. Savaşın Rusya cephesinden geride kalanları toprağı kazıp çıkartıyor ve satıyorlar. Yaptıklarının kârlı bir iş olduğunu kendi alanlarında kaçak kazı yapan bir diğer grubu pataklamalarından anlıyoruz.

    Neyse efendim, arkadaşlar yine işe koyulmuşken Spirit’in kazdığı toprak çöküyor ve II. Dünya Savaşı’ndan kalma bir kışla buluyorlar. İçerideyse 4 ceset var. Madalyaları, silahları ve diğer değerli eşyaları dışarı çıkardıktan sonra buldukları şeyi kutlamaya karar veriyorlar. İçtikleri romun da etkisiyle, aslında tarihe hiç de saygısı olmayan kahramanlarımız buldukları silahla atış talimi yapmaya karar veriyorlar. Hedef olarak hemşirenin kafatasını kullanıyorlar. İşte ne oluyorsa o anda oluyor. Önce içlerinden biri buna karşı çıkıyor ve hemşirenin kafatasını vurmalarını engelliyor. Sonra oğlunun sigara tablasını bulmalarını isteyen ihtiyar bir kadın peyda oluyor ve onlara süt getiriyor. Ekibimiz kadını başlarından savarken inceden dalga geçtiklerini de zannediyorlar. Derken Borman, dışarıya çıkardıkları sandığı açıyor ve 4 tane asker kimliği buluyorlar. Kimliklerin üzerinde kendi resimleri var. İçkiyi fazla kaçırdıklarına, hatta içki yüzünden zehirlenip halüsinasyon geçirdiklerine inanan kahramanlarımız çırılçıplak soyunup yakınlardaki göle dalıyorlar. Tekrar su yüzüne çıktıklarında artık 2008 yılında değil, 1942 yılındalar. Sonra ne mi oluyor? St. Petersburg’daki modern çağa alışmış olan, hayatı hiçbir şekilde ciddiye almayan 4 genç bir anda II. Dünya Savaşı’nın ortasına düştüğünde ne olursa, o oluyor. Dahası, içlerinden iki tanesi başta kafatasını hedef tahtası olarak kullandıkları Hemşire Nina’ya uğruna ölecek kadar âşık oluyor.


    Les deux mondes (2007) eklendi.
    Filmin konusu: Ticaretle uğraşan bir Fransız, zaman içinde yolculuğa çıkar. Başka bir dünyada zulüm altında olan bir kabile ile karşılaşır. Onları kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar.


    Star Trek IV: The Voyage Home (1986) eklendi.
    Filmin konusu: Sürgünde olan Kirk ve tayfası, Genesis gezegeninde yaşananlarla ilgili olarak yargılanmak için dünyaya dönmeye karar verirler. Ele geçirdikleri Klingon uzay gemisi ile güneş sistemine girdiklerinde dünyaya yaklaşmamalarını söyleyen bir uyarıyla karşılaşırlar.

    Dünyaya yönelmiş olan silindirik bir cisim küresel enerji sistemini bozan ve okyanusların buharlaşmasına neden olan hava olaylarını tetikleyen bir sinyal yollamaktadır. Yolladığı mesaja cevap alamadığı her an sinyalini güçlendirmekte ve dünyayı felaketin eşiğine sürüklemektedir. Spock, sinyalin çok önceleri türleri tükenen kambur balinaların şarkıları gibi olduğunu farkeder. Bunun üzerine, dünyayı yıkımdan kurtarmak için 1986 yılının San Fransisco'suna gelerek geleceğe götürmek için bir balina bulmaya karar verirler.


    Samurai Commando Mission 1549 (2005) eklendi.
    Filmin konusu: Japon ordusu, anti-plazma suni manyetik kalkan denemeleri için bir birliğini teçhizatları ve tüm araçlarıyla beraber Doğu Fuji” ye gönderir. Fakat bir kaza olur ve birlik, zamanımızdan yaklaşık 460 yıl geriye, yani 1549 yılına gider.

    Tabii günümüzün en gelişmiş silahları, tankları ve helikopterleri de yanlarındadır. Mekanize tugay artık bir iş savaşın içindedir, teknoloji ve gelenek buluşması savaş ortamında gerçekleşir.


    The Thirteenth Floor (1999) eklendi.
    Filmin konusu: Bir gökdelenin 13. katındaki ofislerinde buluşan yüksek teknoloji dahilesi Douglas Hall ve güzel iş arkadaşı Whitney henüz çok gizli olan, en son yazılımlarını denemektedirler. Olağanüstü bir sanal ortam simülatöründe Douglas, 1930'ların Los Angeles'ine gidip harikulade bir macera yaşamaktadır. Genç adam biraz tehlikeli ve işlerin yolunda gitmediği bir seansı terkedip gerçek hayata döndüğünde tatsız bir süpriz onu beklemektedir: şirketin kurucusu ve hepsine ilham veren Hannon Fuller öldürülmüştür. Üstelik hafızasında delikler oluşan Douglas da bir numaralı şüphelidir.


    Demolition Man (1993) eklendi.
    Filmin konusu: 1990'larda metropol teröristi Simon Phoenix (Wesley Snipes), kamuya karşı işlediği suçlardan ötürü dondurularak buz içine hapsedilir. Onu adelete teslim eden ve sert metotlarıyla ünlü polis memuru John Spartan (Sylvester Stallone) da Phoenix tarafından kurulan bir komploya kurban gider ve bir otobüs dolusu masum sivili öldürmekle suçlanarak aynı akıbete uğrar.

    2032 yılında, şiddetten temizlenmiş ve sinir bozucu derecede sorunsuz görünen San Angeles'te (Los Angeles'in 2023'teki adı) Phoenix yanlışlıkla serbest kalır ve şiddetle başetmeye hiç de alışık olmayan polis teşkilatı dehşete kapılarak Spartan'ı da uykusundan uyandırır ve yardımını istemek zorunda kalır. Burada sempatik kadın polis Lenina Huxley (Sandra Bullock) ile uyumsuz bir çift oluştururlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 21 Eylül 2010; 14:16:13 >
  •  Zamanda Yolculuk ve Paralel Evren Film Listesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeka -- 21 Eylül 2010; 15:49:02 >
  • Zamanda yolculuk filmleri en fazla izlgimi çeken filmler olmuştur. Teşekkürler.

    En çok beğeniye göre listelenmiş sanırım. Listeyi kim oluşturdu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asiboldon

    Zamanda yolculuk filmleri en fazla izlgimi çeken filmler olmuştur. Teşekkürler.

    En çok beğeniye göre listelenmiş sanırım. Listeyi kim oluşturdu?

    Beğeniye göre listelemedim ama yıllara göre sıralayabilirim. Bu listeyi oluşturmak için internette sağda solda dağınık halde bulunan bilgileri derledim. Listeye, filmlerin afişlerini ve konu özetlerini de zamanla eklemeyi düşünüyorum.
  • paylamşım için teşekkürler filmlerin yapım tarihleri ve imdb puanını sıralayabilirsen sevinirim
  • IMDB puanına göre sıralama yapabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caution

    stargate cok güzeldi..


    Stargate zaman yolculuğu filmi mi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.