Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y560 Kullanıcı Derneği (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.343
Cevap
17
Favori
262.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa006

internetten almak neden daha ucuz oluyor?goldun sitesinden alırsam ölü piksel çıkarsa değişim yaparlar mı?
    kusurlu mal iade edilmiş mal yollama ihtimalleri var mı biri yardım etsin ltfn

nie kimse cvp vermio bnm soruma
  • bizim insaımız forum kullanmayı cidden bilmiyor. 30 kere yazdım ilk mesajlara bakın sorduğunuz soruların %90 ı orada diye..

mustafa senin soruna gelince dükkan kirası çalışan sayısı vs vs.. tonla şey var fiyata etki eden. çok merak ediyorsan üniversiteye başladığında açıköğretimden işletme oku
  • peki gold bozuk mal veya iade edilmiş mal yollar mı k.bakmayın ilk kez netten alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 15 Kasım 2010; 21:23:10 >
  • Arkadaşlar internetten almak mağazadan almaktan daha kolay emin olun

Ben internetten çok şey aldım hiçbirinde problem çıkmadıydı taki laptop alana kadar bunuda netten alıcam ama

A modeli daha yeni galiba A modelini alıcam hade banada hayırlı olsun
  • İlk mesaja güncel driver linkleri de eklense daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • Bugün bende vatanbilgisayardan Lenovo Y560A aldım arkadaşlar almayı düşünenlere yardımcı olması için biraz kendi görüşümden bahsedeceğim. Makine gerçekten ilk andan itibaren beni etkiledi saat 6 dan beri açık makina ama ısınma yok. Değişik özellikler var bende çözemedim ama ilk yaptığım şey sağ alttan Energy Management ı açarak 2. seçeneği seçtim ve full ayarlar ile devam ettim. Ekranda bakıyorum ama bir sorun yok gibi titreme falan öyle bişe dikkatimi çekmedi bayada inceledim. Daha bios ve ya ekran kartı güncellemesi gibi bişe yapmadım.Bir kaçta sorum olacak arkadaşlar bilenler yanıtlarsa sevinirim.

Vatanbilgisayardan aldım modeli y560a olması gerekirken ekranına sol alt kısmında sadece Y560 yazıyor fakat özelliklere baktım 1.73 ghz 500 gb hdd yani doğru ama takıldım işte neden a yazmıyor yanında diye kutuya baktım ordada sonunda a harfi yok.

Şimdi bilgisayarı yeni almış biri sizce neler yapmalı ilk iş olarak.

• Arkadaşlar bugun bende Y560A sahibi oldum.Beni de klübe eklerseniz sevinirim.

Makinedeki ilk izlenimlerim gayet olumlu.Bakalım ilerde neler olucak görücez.
  • benide ekleyebilirsiniz klübe
  • lenovo slidenav yani monitörün önündeki hızlı menüyü nasıl kullanabilirim?Bilen birisi ayrıntılı olarak anlatabilir mi ?
    yani ben 1 numaraya istedigim klasörü 2 ye istedigimi koymak istiyorum.ama ilk 4 5 numara dolu onları nasıl degiştirebilirim ?
  • şimdi değişik bir şeyle karşılaştım ekran bir süre sonra kendiliğinden nedense yavaş yavaş böyle kararıyor sanki pil durumundaki gibi oluyor ekran tekrar açıyorum tekrar bir süre sonra kendiliğinden kararıyor ekran ama tamamen kararmıyor dediğim gibi pil durumundaki gibi oluyor ekran.
  • Arkadaşlar ben y560 ı alalı 2-3 ay oldu sorunsuz ve formatsız kullanıyordum taki bugüne kadar bugün olanı söyleyim kardeşim pc yi açmaya çalışmış açamamış şifre felan girmiş bende geldim açtım ama bi sorun war DOKUNMATİK kendi mousenu kullanıyorum ama düzgün çalışmıyor örn:mouse göstergesi bir anda başka bir tarafa atlıyor sağ veya sol komutuna basıyor inş anlamışsınızdır yani demek istediğim mouse kendi kendine işler yapıyor sağ sola zıplıyor sizce ne yapayım bu arada pc de virüs programı yok şuana kadar hiç format atmadım ve bios güncellemesi felanda yapmadım hiç...
  • Bayramda küslük olmazdı zaten barıştığınız iyi olmuş. Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun Allah ağız tadıyla yedirsin inşallah.

Sorumu atladık ama tartışmadan dolayı daha önce yaşayan var mı bu tarz bişeyi ki bunun bir hata olduğunu zannetmiyorum büyük bir ihtimal bir ayarı vardır ama nerede bulamadım işte...
    quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneMaSTeR

şimdi değişik bir şeyle karşılaştım ekran bir süre sonra kendiliğinden nedense yavaş yavaş böyle kararıyor sanki pil durumundaki gibi oluyor ekran tekrar açıyorum tekrar bir süre sonra kendiliğinden kararıyor ekran ama tamamen kararmıyor dediğim gibi pil durumundaki gibi oluyor ekran.
  • quote:

Bayramda küslük olmazdı zaten barıştığınız iyi olmuş. Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun Allah ağız tadıyla yedirsin inşallah.

Sorumu atladık ama tartışmadan dolayı daha önce yaşayan var mı bu tarz bişeyi ki bunun bir hata olduğunu zannetmiyorum büyük bir ihtimal bir ayarı vardır ama nerede bulamadım işte...
    quote:

şimdi değişik bir şeyle karşılaştım ekran bir süre sonra kendiliğinden nedense yavaş yavaş böyle kararıyor sanki pil durumundaki gibi oluyor ekran tekrar açıyorum tekrar bir süre sonra kendiliğinden kararıyor ekran ama tamamen kararmıyor dediğim gibi pil durumundaki gibi oluyor ekran.

Energy Management (güç yönetimi) gir sys tray den. Gelen pencerede alttaki i ve ? işareti arasındaki çark a bas. Akıllı denetim sekmesine geçiş yap. ALS deki tik i kaldır

• bilgisayarında ışık sensörü var ortamdaki ışığa göre optimize ediyor panelin arka ışıklandırmasını.

daha önce cevabını vermiştik ama galiba bunu da sık sorulanların arasına ekleyeceğim..

Energy Management ı aç orada dişli resmi var ayar bölümü ona tıkla "akıllı denetim"de ALS yi devre dışı bırak
  • Teşekkürler ikinizede forumu 2 kere okudum ama gözümden kaçmış demek ki yoksa okumadan sormamıştım. bu arada bende insanlara yardımcı olsun diye bişeler yapabilirim ama daha kendim çözmeye çalışıyorum herşeye dikkat ediyorum şu anda ilerde artık bende sorulara cevap verebilir duruma gelirim arkadaşlar...
  • numerik klawye yokmu bunda ya :S

herşey on numara bütün özellikleri ya hiçmi zevk yok insan şu kasayı biraz güzel yapar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer16 -- 16 Kasım 2010; 22:05:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer16

numerik klawye yokmu bunda ya :S

herşey on numara bütün özellikleri ya hiçmi zevk yok insan şu kasayı biraz güzel yapar!

Kasa Zevk MeseLesi.. Benim Çok Hoşuma Gidiyor Kasası :)
  • sorunsuz kullanan kaç kişi var bakıyorumda belli bi zaman sonra bozulmalar başlıyor gibime gelio:s
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer16

numerik klawye yokmu bunda ya :S

FN tuşunu kullanabilirsiniz.
  • Merhabalar, ben de eylülden beri Y560 insanıyım.

Yorumların çoğunu okudum, özellikle oyunlarla alakalı fakat sanırım en şanssız benim. Siz fps'sine bakıyorsunuz ama ben bu oyunun 20 dakika sonra neden donduğuna dair kafayı yiyorum (Mafia II). Artık yavaş çalışsın da çalışsın moduna geldim :) sıcaklık değerleri gayet normal, speedfan indirip baktım normal çalışmada 45 50 arasında, oyun oynarken en fazla 61 dereceyi gördüm. bu sıcaklık değerinde bence donup kapanmaması lazım bilgisayarın.

Arkadaşımla beraber aldık, o bütün oyunları full oynuyor bende böyle sorun çıkıyor kafayı baya taktım :)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.