Şimdi Ara

!!!>> ATI X1800XT TEST Sonuçları 20 tane Detaylı RESİMLERİ <<!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  !!!>>  ATI X1800XT TEST Sonuçları 20 tane Detaylı RESİMLERİ <<!!!

!!!>>  ATI X1800XT TEST Sonuçları 20 tane Detaylı RESİMLERİ <<!!!

Görünen o ki directx 9.0 oyunlarında ve testlerinde ATI Nvidiayı ezmiş gibi.Neredeyse her testte birinci.Fakat her zamanki gibi Nvidia OpenGL benchlerinde ve oyunlarında ATI'yi biraz da olsun sollamış ama fark çok da değil gibi.Artık ATI 24 ve 32 pipelinelı ve 1750 MHz lik RAMlerle 3-6 ay sonra çıkınca Nvidia'nın yapacağı birşey kalmayacak gibi.Zaten ATI GPU'lu XBOX360 1.5 ay sonra çıkıyor.Bu grafik kartı 48 Pipeline'a ve R420 'ye yakın bir mimaride 128bitlik Ram kontrolcüsü ile çıkması bekleniyor.Yani 24 ve 32 pipelinelı Ati'nin duyurulması an meselesi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 5 Ekim 2005, 20:25:44 >

• ATI 1 ay içinde tüm x1000 serisini çıkarmış olacak .Ardından Crossfire edition modeller çıkacakmış.
    Artık Crossfirelı X1800 XT 3dmark 2005 de 17000-18000 arası puan alır!
  • anlamadıgım 1 nokta war.
    neden test sonuçları bukadar tutarsız.
    sadece senin koyduklarından bahsetmiyorum çogu yerde inceleme yaptım mesela bf2 de bir yerde 7800gtx fark atmış bir yerde x1800xt.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

anlamadıgım 1 nokta war.
    sadece senin koyduklarından bahsetmiyorum çogu yerde inceleme yaptım mesela bf2 de bir yerde 7800gtx fark atmış bir yerde x1800xt.

+1 evet benimde dikkatimi çekti
  • Chipset(anakart) ve işlemciler farklı olabilir.Mesela bazıları İntel extreme edition kullanmış bazıları da AMD FX 57 kullanmış o yüzden olabilir.
  • Sürücüler de çok şey değiştiriyor.Bazıları Nvidia beta sürücüsünü kullanmış.Bazıları WHQL kullanmış.Sonra ATI'nin sürücüleri de daha tam destek vermiyor x1800 serisine .Oyüzden sürücü olrak ya modifiye ya da ATI 'den alabilenler beta sürücüleri kullanmış.
  • İlk test sonuçlarına göre X1800XT ekran kartları 3D Mark 2005 den 8967 puan alıyor. Ati X1800XT modeli yüksek saat hızı,yüksek hafıza hızı ve hafıza genişliği ile gayet başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 5 Ekim 2005, 21:13:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

anlamadıgım 1 nokta war.

Testler çok alengirli (:

Aynı testte biri ilerdeyken diğer sitenin yaptığında geride...Ama sonuç olarak yeni x1800xt gayet başarılı bence
  • Evet yüksek saat hızında stabiliteyi koruyabiliyor.Bazıları yüksek saat hızında olduğından Nvidia'yı geçmiş diyor.O zaman Nvidia da yüksek pipeline a sahip olduğundan x800 serisini geçmişti.Yani ATI her türlü kalitesini konuşturmuş.24 ve 32 Pipeline lı versiyonlarında ise artık eski tahtını sağlamlaştırmış olacak uzun süre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

anlamadıgım 1 nokta war.

Testler çok alengirli (:

Aynı testte biri ilerdeyken diğer sitenin yaptığında geride...Ama sonuç olarak yeni x1800xt gayet başarılı bence

Pegasus senden Türkiyedeki ilk X1800 XT testlerini bekliyoruz.

• nVidia G80 ile yanıt verecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue x

nVidia G80 ile yanıt verecek.

Ama ATI'de AVIVO var
    />
  • ati de g80 e r580 le yanıt verecek ve gpu şu an hazır durumda

bu arada testlerin dalgalı olmasının sebebi bi çoğu sallamasyon. kartlar çok yeni kesin bişey yok 1 hafta içinde netlik kazanacaktır; kesin olan atinin iyi zamanda yerinde cevap vermesi.
    tabii ati nvidia kadar dsiplinli mi onu göreceğiz
  • Ati 'nin 2 sene sonraki kartları da hazır.Her elektronik firması zaten 2 sene önce geliştirdiği ürünleri satıyor.Directx 10 da çoktan yazıldı zaten.Malum Directx 10 kartları 2 sene içinde çıkacak o yüzden olmayan birşeye kart da yapılmış olamayacağından aslında biz bayağı eski teknolojiyi alıyoruz.Aslında yapacak birşey de yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Pegasus senden Türkiyedeki ilk X1800 XT testlerini bekliyoruz.

Bu kart için elimdekı sistemı bozamam hiç (:

7800gtx ile arasındakı farklar bence yeterli değil..Beklentim çok daha yüksekti benım işin açıkcası...

Bunda hangisi gecer die bişi söylemek yanlış olur şu an...Ama elımde sli destekli board olduğu için nvidia ile dewam(belki sli yapılır bir ara)

Ama elimde crossfire desteklı board olsaydı x1800xt alınırdı...

Vatana millete uğurlu olsun yeni kart

• doğrusu ben de daha iyisii bekliyordum yane. tmm bu da kötü diil ama
  • Daha ne olsun
  • sen ne diyoesun hocam deli yapmışlar oazaman

• 2 haftaya anca oturu sonuçlar erken yargılamayın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.