Şimdi Ara

playstation2 nin içi nasıl açılır bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar yalnız açılınca bir daha toplayabilirmiyim yani kasaya yapışık bir şey var mı açtıktan sonra naslıl kapatılır biliyor musunuz?(tecrubelerim;psone,vcd,dvd,hoparlör,müzik seti,tv,monitör,pc,klavye daha gider bu ama ps2 yi bi türlü sökemedim bu ne biçim alet)



  • ps2 nin altında yere sabitlenmesi için ufak 6 tane plastik parça var. onları tornavida yardımıyla yanlarından bastırıp sökersen altlarında vidalar var. onları söküceksin. ayrıca yan taraftada iki adet bu kapaklardan var onlarında altında vidalar var. onlarıda sök. bu kapaklar ps2 ön taraftan sana doğru bakarken altını çevir sol tarafa bak ordalar.. bütün vidaları söktüğün zaman ps2 nin üst kabını sömüş oluyosun fakat hemen asılıp çıkartmaya çalışma bunu çünkü ps2 nin power ve dvd open düğmelerinin arkasında ince uzun şerit şeklinde bir kablo gibi bir şey var. Eğer asılıp kabı hemen çıkarmaya kalkarsan bu kopar ondan yavaş yavaş kabı çıkar bence. içini açınca karşında dvd var onunda üzerinde çok minik birkaç vida var. onları çıkarırsan dvd lensine ulaşmış oluyosun..
    senin yazdığın kasaya yapışık şeyi de üsstte yazdım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 5 Ekim 2005, 14:05:17 >




  • Bence açma.Bilen birine yaptır.
  • çok teşekkürler benim için muamma olan bir konu aydınlığa kavuştu.
  • son bir şey daha içi açıkken çalıştırmak tehlikelimi yani cihaz açısından.
  • benim ps2 ilginç bir şekilde çalışıyo.. kopya oyunları iyi okumuyodu bende içini açtım tabi dvdrom un üstünüde.. sonra o civarı biraz temizledim falan tekrar birleştirdim ve yine aynı şey.. sonra sıkıldım böyle açıp birleştirmekten ve bazı vidaları takmadım tam olarak kabı öyle üzerinde duruyo..
    Garip bi alet bu ps2.. heralde vidaları onu biraz sıkıyomuş ondan dvd leri okuyamıyomuş şimdi hepsini okuyo yau.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SavageWarrior

    Bence açma.Bilen birine yaptır.


    +99999999
  • açtım motor dönmüyor lazer şuursuzca tak tak diye ses çıkartıyor herhalde bu lazer motor kombinasyonunda mekanik bir sorun yok ciddi bir problem gibi gözüküyordu daha önce canı istediği zaman okuyordu duvara fırlatınca(yüzlerce kez ablam okuyorsa herhalde yarın ölmüş olurum)böyle oldu.neyse allah rahmet eylesin servise götürüp kazıklamak istemiyorum teşekkürler herkese en azından bunun nasıl açıldığını öğerndiğim için mutluyum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.