|
mojo_jojo -> Cevap: GOD OF WAR BÖLÜM YARDIMI LÜTFEN!!! (7 Ekim 2005; 8:45:37)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Quartamin pandora temple'dan sonra çöl gibi bir yer var,orada bir mağaraya giriyorum,bahsettiğim bölüm burası. yarın eve gideceğim,adınada bakarım.dediğim yerde 2 kapı var,biri yerdeki taşa basınca dönen kapı diğeri ise açmak için 2 tane şeyi bulmam gereken kapı.birincisini buldum ama ikincisini bulmam için dönen kapıdan girmem lazım,ben bunu beceremedim.küçük bir kömür vagonu gibi birşey var,adamı dondurup parçalayan dişi yaratıklar falan var.üst katlarda ince kolonlar var ve karşıdan okla ateş eden 5 adam var.sanırım bu kadarını hatırlayabiliyorum.en üst kattan bir kol ile halatı indiriyoruz aşağıya ve yerin dibibe iniyoruz,burada ipe tutunarak karşıya falan geçiyorum,kapıyı açmak için gereken şeylerden birini burada buluyorum.umarım bu garip tarifimi anlayan çıkar.bin selam. Dostum sanırım hatırladım.üzerine vagonu koyunca duvar şeklinde kapı dönüyo ama hemen kapanıyo demi.Hani kitaplıklar vardır,kitabın birini çekince duvar döner arka tarafa geçersin.öyle bi kapı vardı.yerdeki taşa basınca duvar dönüyo ama sen yetişemiyosun.vagonu koy taşın üzerine sırtın kapıya dönük olsun geriye doğru sağ analogla iki gere bas geriye doğru takla atsın.kapı tekrar dönmeden önüne gel ve hoop sen kapıyla beraber arkaya.sonra bileğine kuvvet.... Haa bide eğer keşfedemediysen vagon heykel gibi iktirilebilen şeyleri iktirirken x e basılı tutarsan eleman ayağıyla daha hızlı iktiriyo...Eğer yanlış yerden bahsediyosam söyle yine yardımcı olmaya çalışırım. Hadi kolay gelsin. Farrabi kardeş beddua etme GOW'a süper oyundur kendisi.Hatta takılınca gidip yenisi alınıp oynalılacak kadar hatta ve hatta PS2 si olmayana PS2 aldıracak kadar mükemmel bi oyundur.Lütfen....[>:][:D][;)]
|
|
|
|