ben biyerde takıldım büyük bi mekan bi yerden suya giriyom kenarlarda lavlar olan biyere çıkıyom orda bi kol var kütük atıyo kapıya bi işe yaramıyo geldiğim yere geri dönüyom yapcak bişey bulamadım kuru kafalı bi duvar var suyun içinde. muse keylerden 1 tanesini buldum belki bunla alakalıdır. sonra yeri hareket ettirdiğimiz yer var büyük bi mekan işte napacam??anlatamadım belki anlayan olur
yapman gereken çok şey var ama,hangisi öncelikli onu hatırlamıyorum bak işte ,suyun altındaki kuru kafalı kapıyı açman için ilk önce kuru kafayı bulman gerekiyor,kapı açılınca zaten sular iniyor,bu şekilde gene suyun altında yanda bulunan kolu çevirerk ta diğer döner platformun arkasındaki odayla açık şekide hizaya getirmene yarayacak,kuru kafayı da sanırım hadesin lavlı labirantinde kazıklı olan odadan alıyordun,sonra geri döndüğünde hadesin mekanında karanlık bir yer var,orayı aydınlatmak için çukur içerinde su dolu ve içinde bir insan heykeli var,onu yukarı kaldırman gerekiyor kolları çevirerek,ta yukarı çıktığında gözünden ışık yayarak odayı aydınlatıyor,sonra devam,biraz çorba oldu yaw
ben biyerde takıldım büyük bi mekan bi yerden suya giriyom kenarlarda lavlar olan biyere çıkıyom orda bi kol var kütük atıyo kapıya bi işe yaramıyo
orasıda sonra,o kapıdan bir arkadaş gelicek,sevimli mi sevimli,şirin mi şirin,ufak tefek bişi işte,ilk görünce kanını ısıtacak cinsinden onda kullanıcaksın o kütükleri,dişlerini temizliyor arkadaş onunla onuda geçince zaten aresle olan savaşa giricen,yakınsın sona
Vagonu kapının önüne kadar getirip sırtını kapıya doğru dönükten sonra vagonu butona doğru tekme ile hızlıca itiyorsun ve sonrasında çabuk davranıp kapıdan içeri süzülüyorsun işte bu kadar... Bu arada benim takıldığım bölüm, üzerinde kurukafa olan bir kapı var ve bu kapıyı açmak için sanırım krital gibi birşeyden gelen ışığa ihtiyaç var ancak bu ışık 10 sn filan devam edip sonra yine yok oluyor bu sürede kurukafa olan kapıya yetişmenin imkanı yok gibi birşey bu bölümde işin sırrını çözen var mı?
baya bi ilerledim oyunda, şimdi de baska yerde takıldım. ne yapmam gerektiğini biliyorum ama olmuyor. acaba yine bir püf noktası mı var ki. "the challange of poseidon" bölümünün sonlarına doğru, poseidon heykelinin ordan aşağı dalıp ileri gitmek gerekiyor ya; yolda çukurda atlatıyorum ilk tuzağı ama, ordan çıkıp diğer çukura ulaşamıyorum, tuzaklar bendne çok hızlı. defalarca denedim, değişik varyasyonlar denedim olmuyor. hep yakalıyor beni ortada. ne yapmalıyım, nasıl geçmeliyim, bu konuda lütfen acil yardım. teşekkürler...
ya arkadaşlar ben bir bölüm bölümde takıldım pandora`s kapısının açılması için iki tane tepsi gibi birşey istiyor ben birini buldum ama bir türlü ikincisini bulamadım . hani birtane vagon varya onu butona koyduğumuzda ilerdeki kapı hızlıca dönüyor . o kapıdan geçemiyorum .lütfen yardım edin .
ya ben god of war da bi yere geldim orda bi tane kolye vardı onu alamadan kapı kapandı odada da taşlar var bi de dönen bi alet var peki ne yapmam gerekiyo hayrına bi yardımcı oluverin be
şey yine,ben bu sefer birinci kolyeyi aldım ama ikinciyi ararken bi yer buldum içinde bir sürü diken var mekanizmayı çalıştırdığın zaman çıkış kapısı kapanıyo ve başka bi kapı açılıyo içinden tekmeliyerek götürülen şey çıkıyo.ama zaman çok az olduğu için hemen ölüysoun işte ben de bu bölümde kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim