Mortal Kombat serisinin yapımcı şirketi Netherrealm Studios, PSP 2'nin yapımcılara test etmesi için verildiğini açıkladı.
Tokyo Game Show'da Industry Gamers'in Mortal Kombat yapımcısı Shaun Himmerick'e sorduğu "Mortal Kombat PSP'ye veya 3DS'e çıkacak mı?" sorusuna gelen cevap, beklenen cevap değildi ancak epey şaşırtıcıydı!
Shaun Himmerick, "Mortal Kombat, en yakın zamanda bütün konsollarda yerini alacak. Ancak uygun zamanı bekliyoruz. PSP 2'yi test etme imkanı bulduk. Şuan PSP 2 ile tekniksel açıdan ilgileniyoruz."
"Her zaman olabildiğince en iyi performansı hedefliyoruz. Oyunumuz konsollarda 60 FPS'de çalışıyor. PSP 2, gerçekten güçlü bir teknolojiye sahip. PSP 2'yi test etme imkanımız oldu ancak 3DS için aynı şeyi söyleyemeyeceğim." diye soruyu cevapladı.
Resmi duyurusu yapılmış ancak şirkete verilmemiş bir 3DS ve resmi duyurusu daha yapılmamış fakat yapımcılara verilmeye başlanmış bir PSP 2'yi göze alınca, sanırım PSP 2'nin duyurusu yakında yapılacak, çıkışı ise 3DS ile aynı döneme denk getirilecek gibi görünüyor.
Geçtiğimiz aylarda, PSP 2'nin 2011'de çıkacağı ve konsolun, yayıncı firmalara gösterilmeye başlandığı gibi söylentiler çıkmaya başlamıştı. Bekleyip görelim...
Neye benzediğini çok merak ediyorum. Tabi bir de grafikleri. :)
GRAFİKLERİ PS3'dEN BİRAZ DAHA İYİ VEYA AYNI OLUR.
''Mortal Kombat, en yakın zamanda bütün konsollarda yerini alacak''
PC dahil mi acaba ?
pc konsolmu sence
@EMRECAN11
saçmalama elde taşınabilen birşeyde o kadar grafik imkansız . ayrıca o çıksa ps3ün bir anlamı kalmaz .
en sonunda be
@1903alper Zaten Ps3 ün bi ayağı çukurda o korsan olayında sonra psp2 den sonra ps4 gelir
Bu PsP çok fail bi alet. Umarım 2.si daha orjinal birşey olur.
niye ya hocam çok güzel oyunları var god of wardan tut gran turismo bile var
oyun için tasarlanmış bir alet olmayan iphone un yapabildiklerini gördükten sonra psp 2 kesinlikle ps3 kalitesinde bir grafik sunmalı. küçücük alette nasıl çalışsın o oyunlar demeyin. alet küçük olduğu için ekranıda küçük. dolayısıyla çok daha küçük çözünürlükte çalışıyor oyunlar. hd falan değil yani. oyunla hiç alakası olmayan apple bile o kadar şey yapıyosa yılların sony si artık aşması lazım olayı.
Dört gözle bekliyorum
Böyle olunca da işin sürprizi kaçıyor, Valve 'ye saygı duyuyorum bir şeyleri gizli tutma konusunda bu açıdan.
''pc konsolmu sence''
Değil platform ama belki Japonlar onuda konsoldan sayıyodur diye dedim
Bir umut benimki de xD
Japonlar salakmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
Japonlar salakmı ?
Niye öyle dedin ki
Tamam anlayamazsın zaten biz çayı sıcak içiyoruz avruplı buzlu içiyor avrupalı salak mı oluyor o zaman ? Almanlar 0'ı doğal sayı saymıyor ama diğer uluslar doğal sayı sayıyor almanlar salk mı oluyor ? Katagorize etmeyle alakalı birşey abartmana gerek yok meraktan sordum.Shaun Himmerick'in belki dili sürştü platform yerine konsol dedi nerden biliyorsun ? xD Veya japonlar pc'yi de konsol katagorisine koyuyor.Meraktan sordum abartılacak birşey deil.
quote:
saçmalama elde taşınabilen birşeyde o kadar grafik imkansız . ayrıca o çıksa ps3ün bir anlamı kalmaz .
psp , ps2!nin grafıklerının neredeyse aynısını verıyor.psp 2'nın de ps3 kalıtesınde grafık vermesı kacınılmaz.sonucta dusuk cozunurluklu bır goruntu olusturulacak ve bu da o konsolu o kadar zorlamaz dıye dusunuyorum.
@EMRECAN11
Sence bir el konsolunun bir ev konsolundan daha iyi grafiklere sahip olması mümkün mü?