Şimdi Ara

DARK SOULS (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.314
Cevap
10
Favori
166.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  DARK SOULS  (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ

Oyunun ismi : Project Dark

Yapimci : From Software

Dağıtıcısı:Namco Bandai

Türü: Action RPG

Çıkış Tarihi: 2011

DARK SOULS  (PS3 ANA KONU) - SORU - CEVAP - YARDIMLASMA - BÖLÜMÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 22 Eylül 2011; 12:25:27 >

• Demon's Souls'un devamını bekliyorum açıkçası haber için tşk'ler
  • Bende DS'nin devamını bekliyorum ve ümit ediyorum.

Farklı bir oyunda çıkabilir ama tek istediğim oyun dinamiklerinin korunması ve üzerine daha da özellikler katılması.
  • NuuL Demons souls un devamini inan bende 4 gozle bekliyorum. Fakat nevarki suan hala deli gibi Demons souls oynuyorum :) 1 sene daha oynarim galiba. Fakat From Software in bu basarisi diger oyunlardada surecektir diye umud ediyorum. Zaten Project Dark in da Demons souls gibi RPG olucagini dusunursek. gothic 4, the whitcher 2 ile beraber Demons souls 2 cikana kadar idare edecegiz. Bu arada Gothic 4 de gercekden epey basarili bir RPG olucagi icin From Software in cikarticagi Project Dark ve Demons souls'u beklemek daha kolay olucak sanirim.
  • Merlinin kazaninda Project Dark'in PS3'e ozel ex bir oyun oldugu belirtilip, oyununda Demon's Souls'un devami niteligi tasidigi soylenmis. Bu haber dogrumu? Benim bildigim Demons souls 2 cikacak ileriki yillarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

NuuL Demons souls un devamini inan bende 4 gozle bekliyorum. Fakat nevarki suan hala deli gibi Demons souls oynuyorum :) 1 sene daha oynarim galiba. Fakat From Software in bu basarisi diger oyunlardada surecektir diye umud ediyorum. Zaten Project Dark in da Demons souls gibi RPG olucagini dusunursek. gothic 4, the whitcher 2 ile beraber Demons souls 2 cikana kadar idare edecegiz. Bu arada Gothic 4 de gercekden epey basarili bir RPG olucagi icin From Software in cikarticagi Project Dark ve Demons souls'u beklemek daha kolay olucak sanirim.

Demons souls bende oynamaktan sıkılmadım dostum tam tersi oynadıkça keyif aldım bu aralar wkc oynuyorum o yüzden pek bakamıyorum ama hakkını vermek lazım ki muhteşem bir oyun oynamayan anlamaz inşallah devamı yapılır ayrıca gothic 4, the whitcher 2 de beklediğim rpg ler arasında

• Muhtemelen Project Dark da iddali bir RPG olucak. Umarim japonyaya ciktiktan 6, 7 ay sonra diger bolgelere gelmez. Onun disinda From Software yapimci sirkete Demons souls dan oturu guveniyoruz hayirlisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marvel's Wolverine | PC ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çıkış Tarihi: Açıklanmadı

2009 yılında Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkan ve bir çok otoriteden yılın oyunu ve yılın RPG oyunu gibi ödüller alan Demon's Souls'un yaratıcılarından benzer türde yeni bir oyun daha geliyor. Demon's Souls'un yaratıcı takımının oyun ile ilgili ilk ayrıntılı bilgileri 2011 yılının başında vermesi bekleniyor, ama Sony'nin Basın konferansından sızan bilgilere göre yine karanlık, şeytanlarla dolu bir dünyabizi bekliyor. Japonya'da Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkacak oyun, Batı'da Xbox 360 için de piyasaya çıkacak. Project Dark'ın resmi sitesinde de oyunun Xbox 360 ve PS3 için çıkacağı görülüyor. Eğer Project Dark, Demon's Souls'un izinden giderse yine muhteşem ve çılgınlık derecesinde zor bir oyunla karşılacağız diyebiliriz. Kaynak : BSC

Diablo 3 gelince bu tur rpg ler ancak havalarini alirlar.Ama konsol sahipleri oynayabilirler tabii.Cunku konsollara diablo 3 gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ooo Arkadaşlar bu demek oluyor ki 2011 rpg oynamakla gececek en guzel yıl 2011 !! :D
  • Valla ps3 kullanıcıları böyle bir oyuna hakettiğinin çeyreği değer vermedi. diablo varsın değer görebileceği platform da kalsın.
  • demons souls2 cıkması icin dualar ediyorum bu projede bir an evvel cıkarsa cifte bayram olur
  • hiç benzerini yapmaya çalışmasınlar

adam gibi 2. oyunu çıkarsınlar
  • Keske gelse ama bu sefer Demons souls 2 ileride cikartirlarsa sayet butun bolgelere oyun ayni zaman diliminde ciksin.
  • quote:

Keske gelse ama bu sefer Demons souls 2 ileride cikartirlarsa sayet butun bolgelere oyun ayni zaman diliminde ciksin.

Oyunun hatırı sayıda takip edeni var tüm dünyada. Sony ilk oyunda yaptığı hatayı tekrarlamaz ve oyun tüm bölgelere aynı zaman diliminde çıkar gibime geliyor.
  • Aldueren umarim dusundugumuz gibi olur. Bu arada bu oyunda Demon's Souls'a cok benziyecekmis bence From Software oyun sirketi RPG oyunlarinda combat sistemi ve oyun ici dinamiklerini cok iyi beceriyor. Bence bu Project Dark denen RPG oyunuda en az Demon's Souls kadar basari elde edecektir. Demon's Souls 2 cikacakmi bu konuda bilgisi olan varmi umarim cikar. Ben Cikana kadar Demon's Souls a devam edecegim ardindan Project Dark daha sonrada insallah Demon's Souls 2. :)
  • demon's souls 2 gelsin , bu kadar değerli bir oyunun 2. serisini yapmak yerine neden başka bir oyun yapmaya kalkıyorlar anlamadım. hele bi 2. serisin yap sonra başka bir oyuna geç bu kadar milleti bekletme. ayrıca multi oyunlara karşı değilim ama ne zaman bir ecx oyun multi olsa ön yargılı olduğum için mi dir nedir (kendi açımdan konuşuyorum) benim için hep sonu hüsran oluyor nedense...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingoflegends

quote:

Çıkış Tarihi: Açıklanmadı

2009 yılında Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkan ve bir çok otoriteden yılın oyunu ve yılın RPG oyunu gibi ödüller alan Demon's Souls'un yaratıcılarından benzer türde yeni bir oyun daha geliyor. Demon's Souls'un yaratıcı takımının oyun ile ilgili ilk ayrıntılı bilgileri 2011 yılının başında vermesi bekleniyor, ama Sony'nin Basın konferansından sızan bilgilere göre yine karanlık, şeytanlarla dolu bir dünyabizi bekliyor. Japonya'da Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkacak oyun, Batı'da Xbox 360 için de piyasaya çıkacak. Project Dark'ın resmi sitesinde de oyunun Xbox 360 ve PS3 için çıkacağı görülüyor. Eğer Project Dark, Demon's Souls'un izinden giderse yine muhteşem ve çılgınlık derecesinde zor bir oyunla karşılacağız diyebiliriz. Kaynak : BSC

Diablo 3 gelince bu tur rpg ler ancak havalarini alirlar.Ama konsol sahipleri oynayabilirler tabii.Cunku konsollara diablo 3 gelmiyor.

Kardeşim burası konsol bölümü hiçbir PC oyunu burda geçerli sayılmaz isterse Diablo 10 çıksın sen git PC bölümüne Diabloyu orda öv yeri burası değil..

• Benim anlamadığım bir şey var yalnız. "Project Dark" oyunun ismimi oluyor yoksa oyuna henüz isim verilmediğinden ötürü bu isimle mi anılıyor şu an için? Genelde oyun firmaları, adı belli olmayan oyunlarına örnek veriyorum Project X ismini verirler ve oyun adlandırılıncaya kadar bu isimle bilinirler.

"Project Dark" bir rpg oyununa verilecek bir isim değil bana göre :) O yüzden bu oyunun Demons Souls'un devamı olabileceği yönünde beklentilerim azda olsa var.

Ama daha önce de dediğim gibi en büyük beklentim; DS'ye ait oyun dinamiklerinin korunması (efektif combat sistemi en başta geliyor), Tower of Latria, Valley Of Defiliment ve Boletaria gibi mekanlara benzer hatta yapılabiliyorsa daha iyilerinin yeni oyuna aktarılması, yeterince iyi olan crafting sisteminin daha da geliştirilmesi ve artık armorlara da upgrade yapılabilmesine izin verilmesi, sınıfların oynanış bakımından birbirinden ayrı özelliklere sahip olması, co-op ve multiplayer eventlere daha fazla imkan tanıması, oyunda diyaloglara daha fazla şans verilmesi, orjinal boss savaşlarının aynen devam etmesi vb.

Aslında istediklerim saymakla bitmez ama eminim From Software ekibi de bu yenilikleri düşünüyordur ve yeni oyunlarını bu yönde geliştireceklerdir. TGS'de aldığım en iyi haber bu oyunun duyurusuydu açık söyleyeyim. The Last Guardian'dan bile çok sevindim.

• Aldueren hakli olabilirsin cunku Merlinin kazaninda Project Dark'in Demon's Souls un devam oyunu oldugunu TGS 2010 fuarinda belirtildiginden bahsediliyor. Nekadar dogru bilmiyorum. insallah Demon's Souls un devam oyunudur. Eger bu oyun Demon's Souls 2 ise Benim de TGS 2010 fuarinda supriz olarak haber aldigim sevinecegim super bir oyun. :) Demon's Souls 2 gelene kadar ilkine devam.

Kaynak :
    www.merlininkazani.com
    Hata - Merlininkazani.com
    http://www.merlininkazani.com/oyun_haber/1/Project_Dark-36873.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 17 Eylül 2010; 17:30:47 >

• peki demon's souls 2 çıkarsa multi mi olacak bu durumda ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.