Geçtiğimiz E3 fuarında duyurulan ve kısa bir videodan başka pek bir bilginin elimizde bulunmadığı Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam, Tokyo Game Show'da gün yüzüne çıktı.
Yepyeni silahlar, haritalar, araçlar ve zırhları içerecek ancak "aynı multiplayer deneyimi" sunacak olan Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam'ın, multiplayeri beklenen etkiyi yapamadı denilen Bad Company 2'ye taze bir kan olacak gibi gözüküyor.
Gamestop'un TGS'den çektiği ve DICE'in ürün müdürü Kevin O'Leary'in eşlik ettiği videoda Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam'ın multiplayerından oynanış sahnelerini görüyoruz. Bu videoyu aşağıdaki oynatıcı aracılığıyla izleyebilirsiniz.
Aynı multiplayer modlarını fakat farklı asker tiplerini içerecek olan BC2: Vietnam, bu kış PC, PS3 ve Xbox 360'a DLC(indirilebilir içerik) olarak sunulacak.
güzel gözüküyor ben beyendim.
farklı birşeyler sunmaması kötü olmuş.. sadece karakterler, silahlar, haritalar vs. değişik.. daha güzel olabilirdi...
Bencede güzel görünüyor.
Gerçekten farklı ve yeni bir soluk ama aynı tabanda olmasıda garip geldi açıkcası :) Yine de güzel bir yapım, arada CoD'dan sıkıldığımda ikinci kapıdır bana :D
çıkış tarihi belli mi???
Güzele benziyor bi deneyelim.
Oyun anlaşılan kutulu olarak çıkmayacak. Bu kötü oldu ya :/
Aynı motor, aynı mantık, yepyeni bir dünya, üstelik DLC! daha ne?
Hiçbişey değişmemiş. Sadece mekan değişmiş o kadar
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
Hiçbişey değişmemiş. Sadece mekan değişmiş o kadar
o da yeter...
Bu DLC bize ücretsiz olarak mı sunulacak ? Eğer ücretsiz ise BC''yi elimde biraz daha tutmayı düşünüyorum.
varya ttnet interneti olupta şu ping'de multiplayer battlefield oynayanın kölesi olurum.ben yandım eller yanmasın.ttnet kullanıyorsanız sakın hiçbir multiplayer oyuna para vermeyin, pişman olursunuz.
en azından cod gibi 4 tane haritaya 15 dolar istemiyorlar yeni birşeyler var cod fanboyları dolmuş yine
hakkaten ya DLC acaba ücretsizmi olacak inş öyledir :Ss modern warfare 2 ayıbı yapmasınlar bize yine.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme