Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nataraj marble

quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

@ZSARA +1

@nataraj marble
    Uyarıda verilen direktifleri yapınca değişmedi mi hocam durum? Telefonu yeniden başlatıp takınca yükleme devam etmiyor mu? Acaba bilgisayara yüklenen USB sürücülerinde mi bir problem oluştu? Yakınınızda bir usb kablo varsa bir de onunla eneyin USB kablolar kolay bozulan şeyler.

hocam 2 farklı usb kablosuyla denendi.ikisi masaüstü biri laptop olmak üzere 3 pc de denendi sonuç aynı.

Kardeş benim telefon da sorun çıkartıyordu birkaç gün öncesine kadar;biraz uyraştım olmadı,bende servise vermistim o zaman.Şimdi stabil çalışıyor,tek sorunun güzel uygulama bulamıyorum,ovideki uygulamalar da işe yaramaz.Bence ver garantiye adamlar sistemi yediden kurup veriyorlar.Ben 4 günde telefonu geri aldım servisten.Ama telefonunu yedeklemeyi unutma tabi,yinede karar senin tabi..Bu arada sorununun çabuk çözülmesi dileğiyle kardeş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aware2008 -- 18 Şubat 2012; 0:14:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furi1923

hacıabiler bu araba çakmaklarını bilirsiniz frekansları eşleştrince mp3 ten çalar...bunun nokia için uygulaması varmış bi arkadaştan duydum var mı böyle bişeyi bilen ? ovi de bulan ?

Arabanızda bluetooth kit varsa eşleştirip oradan ses alabilirsiniz diye düşünüyorum. Yalnız Radyo yayını yapabilen bir uygulama varsa süper olur. Ben şimdiye kadar duymadım.
    -----------------------------
    Ekleme: Fm transmitter donanaımsal bir özellikmiş. Sonradan bir uygulamayla olmuyormuş. C7'de varmış FM transmitter. Başka dandik modellerde de var. C6-01 de yok malesef.

hmm anladım hocam belki ileride oviye düşer böyle bir uygulama

• Ben de Belle yükledim tamam menü görünüm felan herşey süper ama tel daha yavaş geri Anna'ya da almaya zorsunuyorum doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aware2008

quote:

quote:

@ZSARA +1

@nataraj marble
    Uyarıda verilen direktifleri yapınca değişmedi mi hocam durum? Telefonu yeniden başlatıp takınca yükleme devam etmiyor mu? Acaba bilgisayara yüklenen USB sürücülerinde mi bir problem oluştu? Yakınınızda bir usb kablo varsa bir de onunla eneyin USB kablolar kolay bozulan şeyler.

hocam 2 farklı usb kablosuyla denendi.ikisi masaüstü biri laptop olmak üzere 3 pc de denendi sonuç aynı.

Kardeş benim telefon da sorun çıkartıyordu birkaç gün öncesine kadar;biraz uyraştım olmadı,bende servise vermistim o zaman.Şimdi stabil çalışıyor,tek sorunun güzel uygulama bulamıyorum,ovideki uygulamalar da işe yaramaz.Bence ver garantiye adamlar sistemi yediden kurup veriyorlar.Ben 4 günde telefonu geri aldım servisten.Ama telefonunu yedeklemeyi unutma tabi,yinede karar senin tabi..Bu arada sorununun çabuk çözülmesi dileğiyle kardeş..

kardeş benim yaşadığım sehirdeki servise daha once anna yuklemek için verdim. Yukleyemediler,benim evdeylen verilen hatayı vermiş.Sonra İstanbula KVK ya yolladılar.Ordada aynı surumu yukleyım gerı yollamışlar. Bu süreçte yaklaşık bir ay sürdü.Sonra ben telden kendim güncelledim annaya.O yüzden servise vermeye açıkçası tereddüt ediyorum.

• yarım kalan guncelleme wındows alakalı arkadasalr ... bır cok kez basıma geldı ... evdekı pc de kuramıyorum guncelleme aynı arkadasdakı gıbı oluyor .ısde kı makınamda kuruyorum sorunsuz ..

ben ıhtımallerı sıralıyım sız secın ..

1 64 bıt de sorun olma ıhtımalı var ..

2 vırus programı aktıfse sorun olabılıyor ..

3 ısletım sıstemınde eksık bozuk dosya vs ..gunluk kullanımda ılla sorunlu olması gerekmıyor .. guncelleme yaparken sıkıntı olabılıyor ...

4 herhangı bır program yada surucu engel olabılıyor ..

5 telefonun ıcerıgı yada ııcndekı pc ye ve telefona zarar vermeyen ama bu tur ıslemlerı kısıtlayan bozuk dosya vırus vs.. yuzunden olabılıyor ..

... benım tavsıyem eger yukleyeceksenız temız bır wındowsda telefona soft format atarak harıcı kartınızı cıkarın .. sonra guncellemelerı deneyın .. .. olur olmaz dıye bırsey yok .. gerekırse musterı hızmetlerıne destek bolumunden atacagınız maıllerde bıle 24 saat ıcınde telefonla sıze gerı donuyorlar ..

• Arkadaşlar kardeşim kilit kodunu unutmuş telefon her açıldığında kilit kodu soruyor ama herhangi bir rakam yazsakda kod hatası diyo genede açılıyo telefon. Bu kilit kodunu nasıl kaldırıcaz kaldırmak için şifreyi bilmek gerekiyor ? yardımlarınızı bekliyorum acill. Telefon nokıa N8 belle
  • quote:

quote:

@ZSARA +1

@nataraj marble

Pc den dolayı olduguna eminim benim kendi Pc 'mdede bu hatayı veriyordu hep Annada da verdi bellede de verdi bende hep farklı pc lerde kurdum normal gelen güncelleştirmelerde hata vermiyor ama usbden telefonu kapatuıp açması gerektiğinde veriyor sanırım anakartla alakalı cunku ben usb driverleri yuklemek istediğimde hep hata veriyor kendi bilgisayarım bende driverssiz kullanıyorum pc yi 16 bit bir pc de güncelledim en son yani 64 le falan alakası oldugunu sanmıyorum baska bir pc de dene olacagına eminim..

• quote:

Orijinalden alıntı: metoneto85

Ben de Belle yükledim tamam menü görünüm felan herşey süper ama tel daha yavaş geri Anna'ya da almaya zorsunuyorum doğrusu

tema efektlerini kapat hızlanır cok farkediyor
  • Annadan şuanda memnunum... Belle hakkındaki genel yorumlar kötü gibi durdugu için güncellemiyorum... belki daha sonra patch faln gelırse güncellenir...

C6-01 en fazla kaç gb destekliyor? 8gb sandisk alsam kasılma donma yaparmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KieRoN

Annadan şuanda memnunum... Belle hakkındaki genel yorumlar kötü gibi durdugu için güncellemiyorum... belki daha sonra patch faln gelırse güncellenir...

32 GB'a kadar destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KieRoN

Annadan şuanda memnunum... Belle hakkındaki genel yorumlar kötü gibi durdugu için güncellemiyorum... belki daha sonra patch faln gelırse güncellenir...

8 gb kulandım ben hiç bi sıkıntı yaşamadım şuan 16 kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

yarım kalan guncelleme wındows alakalı arkadasalr ... bır cok kez basıma geldı ... evdekı pc de kuramıyorum guncelleme aynı arkadasdakı gıbı oluyor .ısde kı makınamda kuruyorum sorunsuz ..

3 ısletım sıstemınde eksık bozuk dosya vs ..gunluk kullanımda ılla sorunlu olması gerekmıyor .. guncelleme yaparken sıkıntı olabılıyor ...

5 telefonun ıcerıgı yada ııcndekı pc ye ve telefona zarar vermeyen ama bu tur ıslemlerı kısıtlayan bozuk dosya vırus vs.. yuzunden olabılıyor ..

... benım tavsıyem eger yukleyeceksenız temız bır wındowsda telefona soft format atarak harıcı kartınızı cıkarın .. sonra guncellemelerı deneyın .. .. olur olmaz dıye bırsey yok .. gerekırse musterı hızmetlerıne destek bolumunden atacagınız maıllerde bıle 24 saat ıcınde telefonla sıze gerı donuyorlar ..

dediğim gibi iki masaustu 1 laptopta denedim sonuç aynı müşteri hizmetlerini aradım servise götürün diyolar.

• arkadaslar belle guncellemesini yaptım. telefon ingilizce oldu. bu nu turkce yapmanın yolu nedir. cevaplarsanız cok sevinirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

yarım kalan guncelleme wındows alakalı arkadasalr ... bır cok kez basıma geldı ... evdekı pc de kuramıyorum guncelleme aynı arkadasdakı gıbı oluyor .ısde kı makınamda kuruyorum sorunsuz ..

dediğim gibi iki masaustu 1 laptopta denedim sonuç aynı müşteri hizmetlerini aradım servise götürün diyolar.

Bence Hemen Servise Götürüp Servisi beklemeden önce bi kaç pc de tekrar dene eski mesajları okursan aynı problem benimle birlikte birkaç kişide daha olmustu onlarda dediğim gibi farklı pc lerde yapmıslardı hatta internet cafede yapan bi arkadaş bile vardı aynı sekilde evdeki bilgisayarında ve laptopunda deneyipde yapamayıp iş yerindeki bnilgisayarda yapan bi arkadasda vardı anna güncellemesinde benim Anakartım Asus ve asus anakartlarda harddisk usb gibi donanımları otomatik tanıdıgı için drivere gerek kalmıyo ve ben o yüzden oldugunu tahmin ediyorum bence bi kaç farklı pc de tekrar denemende fayda var Son kara tabi yine senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cevr1mp1c1 -- 18 Şubat 2012; 19:24:10 >

• arkadaşlar en temizi belleden önce bi hard format atın sonrada hafıza kartınızı yedekleyip kurun hiç bi sorun yaşamazsınız ben hard format attım sonra belleyi kurdum kurarken hafıza kartımı cıkarmıstım ckarmaz olaydım yegenim bozdu sonra yeni kart aldım taktım biçimlendirip kullanmaya başladım ne video sorunu yaşadım ne de eksik bişey oldu sorunsuz oldu herşey yüklerken internet gitmişti hatta yarıda kaldı ama yinede bişe olmadı
  • bir nokia yı nasıl güncellersiniz size en temizinden anlatıyorum.

1-navfirm i indirip cihaza uygun son sürüm yazılımı bul
    2-phoenix ya da jaf ki jaf daha stabil kurun (son sürümünü kullanın)
    3-telefonu pc ye bağlamadan önce interneti kapatın. Çünkü windows update yazılım arıyor bu da telefonun 5sn lik bekleme süresini aşıyor. Bb5 rom hafızası en fazla 5sn açık kalabilir.

Ha unutmuşum teefonu bağlaadan önce sim kartı ve hafıza kartını çıkarın tam nokia fabrikası kalitesinde yazılım yüklensin. Sonra hafıza kartınıı pc ye takar system,private klasörlerini silip telefona takarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 18 Şubat 2012; 20:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

Arkadaşlar kardeşim kilit kodunu unutmuş telefon her açıldığında kilit kodu soruyor ama herhangi bir rakam yazsakda kod hatası diyo genede açılıyo telefon. Bu kilit kodunu nasıl kaldırıcaz kaldırmak için şifreyi bilmek gerekiyor ? yardımlarınızı bekliyorum acill. Telefon nokıa N8 belle

yardm edebilecek biri yokmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kardeşim kilit kodunu unutmuş telefon her açıldığında kilit kodu soruyor ama herhangi bir rakam yazsakda kod hatası diyo genede açılıyo telefon. Bu kilit kodunu nasıl kaldırıcaz kaldırmak için şifreyi bilmek gerekiyor ? yardımlarınızı bekliyorum acill. Telefon nokıa N8 belle

kardeşim burası n8 konusu değil ama nemesis diye bir program vardı. Bb5 securty code unlocker diye googleden arat. Ben zamanında 6280 nin kodunu bu şekilde kırmıştım. büyük ihtimal n8 de bb5 kullanıyordur.
  • quote:

quote:

bence sıstmeı yenıden yuklemelısın.. belkı daha kolay cozum bılen vardır ama sanmıyorum hocam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

bir nokia yı nasıl güncellersiniz size en temizinden anlatıyorum.

1-navfirm i indirip cihaza uygun son sürüm yazılımı bul
    2-phoenix ya da jaf ki jaf daha stabil kurun (son sürümünü kullanın)
    3-telefonu pc ye bağlamadan önce interneti kapatın. Çünkü windows update yazılım arıyor bu da telefonun 5sn lik bekleme süresini aşıyor. Bb5 rom hafızası en fazla 5sn açık kalabilir.

Ha unutmuşum teefonu bağlaadan önce sim kartı ve hafıza kartını çıkarın tam nokia fabrikası kalitesinde yazılım yüklensin. Sonra hafıza kartınıı pc ye takar system,private klasörlerini silip telefona takarsınız

arakdas haklı phoenıx hem kolay hem kesın cozum ..nokıa suıte falan ıhtıyac olmuyor .. telefonu daha once flashlama hakkında bılgısı olan arkadaslar zaten bılıyordur phoenıx kullanımını ..olmadı nette resımlı vıdeolu ıstemedıgınız kadar anlatımı kurulumu kullanımı mevcut

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.