Şimdi Ara

Vatan Computer rezilliği bu kaç oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu nasıl bir rezilliktir bu nasıl iştir arkadaşlar ! 1 yıl önce Vatan'dan topladığım bilgisayarın anakartı 2 aydan fazla bir süre önce bilgisayarın aniden kapanması sonucunda bir daha açılmadı ve servise yollandı neyse dedik 30 iş günü öyle böyle geçti gittik böyle böyle 30 iş günü doldu bize haber veren yok arayan yok
    nasıl iş bu? Cevap olarak pişkin pişkin bizim elimizden gelen birşey yok servisin sorunudur isterseniz tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz dediler. Bende o anki sinirimle bu bilgisayar 1 hafta içinde buradan çıkmazsa herkesin önünde parçalayacağım dedim.Provakasyon olması açısından. Birşey diyemediler haklısınız beyfendiden başka...

Neyse birkaç gün sonra telefonla aradım durumu anlattım iademi alabileceğimi söylediler bende başka bir ürün almak için iade kuponumu aldım
    fakat Vatan Bilgisayar bu sorun biter mi...

Baktığım ürün Kayseri şubesinde yoktu getirebileceklerini söylediler peki dedim kaç güne en geç 3-4 gün diğer firmalarımızdan getirebiliriz dediler peki dedim çıktım bayramdan önce gelecekti normalde. Bayramın 3. günü aradım ne zaman geliyor arabanız diye pazartesi en geç denildi bugün gittim 13.00' da 16.00' da geleceğini söylediler döndüm evime 16.30'da tekrar geldim bir bayana gelen arabanızdan sipariş ettiğim anakartı istiyorum dedim sayım yapılacak yarın sabahtan önce bitmez dedi sinirlendim olmaz böyle şey dedim başka bir yetkili geldi tamam beyfendi getiriyoruz dedi. Getirdi Allah razı olsun.

Bu kez oldu dedim sevinmeye başladım ödemeyi yapıp montaja bıraktım bekledim 30 dk kadar uzayınca gittim montaj yerine adam anakarttan görüntü alamıyoruz aynısıyla değişim yapalım dedi bende anlattım zaten yeni geldi bir de onu mu bekleyeceğim.

İsterseniz kargo ile 1 günde getirebiliriz fakat 7 Lira dediler bende gerek yok dedim Müşteri Hizmetlerine gönderdiler kaydımı alıp yarına kadar test edileceğini ve bana haber vereceklerini söylediler.

Bende sinirli bir şekilde çıktım bu olmayacak bari burdaki başka bir anakarta bakayım dedim ordan tezgahtar bey yardımcı oldu dedim bunu iade edeceğim 2 aydır burdayım fakat bir türlü çıkamadım burdan dedi sağ duyulu arkadaş aradaki 5-10 lira farkı almadan eşdeğer anakartı vereceklerini söyledi tamam dedim iade için müşteri hizmetlerine gittim test edilmeden iade kuponu veremeyeceklerini en geç yarın akşama bana haber vereceklerini söylediler. Yapacak birşey bulamadan döndüm evime.

Vatan Computer'la sorunum sadece bu değil aldığım laptopla telefonla da sorunlar yaşadım...

İşte Vatan Computer böyle bir yer satana kadar müşterinin yanında elinden gelenin herşeyini yapıyor fakat satıldıktan sonra müşteri memnuniyeti adına yaptığı tek bir icraat dahi yok.

• Sizce şuan ne yapmam gerek sizin de başınıza böyle birşey geldi mi acaba?
  • toplama bilgisayar almican hacı hep problem hangi firma olursa olsun
  • Ankaradaki şubesine arıza için gittiğimde en az 20 adam vardı hergün böyle en az 100 adam geliyordur

Benımde sıfır ekran kartı problemliydi sövdüm saydım anında yenisini aldım
  • Bizim başımıza niye gelmiyor bunlar Adananın servisi çok mu iyi 6 -7 kez alışveriş yaptım hatta bir seferinde aldığım hdd nin kutusunda ufacık bir yırtık vardı hiç dikkat etmemişim aldım kasaya giderken yolda satış görevlisi durdurdu : Olur mu efendim? Yenisini verelim diye hemen değiştirdi.
  • Donanım habere takılıyorsan kendi pc ni kendin toplayacaksın. Ne vatanla uğraşıyorum ne de başka birşeyle
  • 5 yıldır Vatan Bilgisayar hem mağazasından hem de internet mağazasından bir sürü elektronik aldım, alıyorum da. Hiçbirinde problem yaşamadım.
    Vatan Bilgisayar' ın 15TL' lik flash disk için 5 taksit yapıp ücretsiz kargo ile 2 günde teslim etmesini de unutamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende tek tek topladım bilmiyorum bir tek ben karşılaşıyorum sanırım 0 parça sorunlu çıkıyor elime bile değmemişken fakat anında değiştirileceğine önce test edilmesi gerekiyor..
  • Son zamanlar forum yöneticilerin olmadık mesajlarıma verdikleri uyarılara ve uzaklaştırmalar tepki olarak forumu bırakma kararı aldım. Yöneticilerden bi tanesiyle konuşup üyeliğimin tamamen silinmesi istedim yani yazdığım tüm msjlarla birlikte fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. Ben de foruma veda ederken arkadamda bir iz bırakmak istedim. Konu dışına yazdığım son 1000msjı (kilitlenen konulardakiler hariç) editleyerek bu msjı koyuyorum.

Beni unutmamanız dileğiyle
    Akosev (Number47)

Bu giflerde bulunan kişilerin tamamı ünlüdür

Bunlar da size veda ederken son hediyem olsum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 23 Aralık 2010; 19:46:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Number47

Vatan bilgisayarın teknik servisi sizin için sadece garanti işlemini yürütmektedir hukuki olarak hiç bir sorumluluğu yoktur.

Farkındayım fakat müşteri memnuniyeti için görüşmeler yapılıp süreç hızlandırılabilir kanaatimce

------

Yarına kadar kesinleşecek olan getirttiğim MSI P55A G55 Anakartı aynı fiyata ASUS P7P55D-E LX ile değiştirmemi tavsiye edermisiniz yoksa yine Vatan Computer'dan başka bir ürün önerirmisiniz ?

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-p55a-g55-p55a-g55-intel-p55-soket-1156-ddr3-2133mhz-(oc)-usb-3.0--sata-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=47856

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-p7p55d-e-lx-p7p55d-e-lx-intel-p55-soket-1156-ddr3-1600mhz-sata-3.0-usb-3.0-anakart/productdetails.aspx?I_ID=47525

en önceki anakartımda; Gigabyte P55 US3L idi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 13 Eylül 2010; 21:38:24 >

• adana vatan cok ıyı belkıde şans
    benım x7 klavye mauseu verdım yanlız soylekı klavye programsal hatalı mause ıse kablodan dolayı gormuyordu mauseu soktum ıcını kapatıyım derken tornavıdayı fazla cokturunce mauseun altından ız cıktı vıda ızı goturdum adamlar 1 hafta sorna klavyenın sıfırnı mauseun ıse para ıadesını yaptılar bı arada monıtoru goturucem gerı bakalım onda ne olacak
  • Övmek gibi olmasın ama EXA ile hiç bir sorunum şuana kadar çıkmadı
  • 1 ölü pixelde dahi monitörü alan tek yer vatan bilgisayar
  • İki anakart arasından hangisini önerirsiniz aynı fiyata alabiliyorum;

MSI P55A G55mi ASUS P7P55D-E LX mi?
  • vatan bilgisayar hem çok ucuz hemde gayet duyarlı bence ve müşterileriylede ilgileniyor mesela bir ürün indirime giriyor uzak biryerdesin arıyorsun ayırtıyorsun ürünü sana saat veriyorlar o saate kadar gidip alıyorsun vatandan aldığım tek sorunlu çıkan cihaz n79 oldu onuda verdim garantiye 2hafta sonra arayacaklardı ev adresini öğrenip kargoyla yollayacaklardı tam aradıklarında babam yakınlarındaymış alıvermiş bence gayet ilgili bir kurum o değişim kuponunu diğer kurumların kolay kolay vereceklerini zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefemir -- 13 Eylül 2010; 21:58:42 >
  • Sanırım sorun Kayseri Vatan'da var

Kupon işine gelince kuponu heryer veriyor direk para iadesi vermek asıl iştir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

1 ölü pixelde dahi monitörü alan tek yer vatan bilgisayar

aynen bende aldım ilk de çıkdı ikincide çıkdı üçüncüede çıkdı dördüncü paketi açdık sağlamını yakaladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

1 ölü pixelde dahi monitörü alan tek yer vatan bilgisayar

aynen bende aldım ilk de çıkdı ikincide çıkdı üçüncüede çıkdı dördüncü paketi açdık sağlamını yakaladım

aynen elimdeki 5.
  • Ödemeyi yapıp yeni ürün aldıysanız ve o ürün sorunlu çıkarsa, yanlış bilmiyorsam 24 saat yani tarih atlamadığı sürece fatura iade hakkınız var. 00:00 Tarih atlamadığından koşulsuz para iadesi yapmaları gerekir.
  • Bostancı Vatan Computer'daki tüm arkadaşlara buradan selamlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.