Şimdi Ara

Mit. Hvy SRK 25zj-s Montajı yapıldı. Yorumlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
5.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yatak odasını ısıtmak amacıyla Yarı peşin gerisi 12 ay taksitle General ASHA09LGCZ alıyorum 1300 TL ye.

F/p olarak alternatif önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 21 Eylül 2010; 22:12:19 >

• Bende epeydir araştırıyorum aldığınız fiyat internetteki fiyatlara göre güzel.
    Şurada peşin 1245 Tl kargo ücreti var mı bilmiyorum. Ama taksitli fiyat ta yinede karlısınız.
    Nereden aldınız fiyatı. İklimsa satıyor sanırım değil mi?
    Klimanın ısıtma ve soğutma için çalışma aralıklarını bulamadım ben siz bu değerleri verebilir misiniz?

16 m2 güney cephe arakat çiftcam oda için ısıtma ve soğutmada kullanmaya uygun olur mu bu klima sizce
  • İklimsanın alt bayiliğini yapan bir firmadan aldım fiyatı. 17 eylül son günmüş bu fiyat için.

Ben 20 m2 ısıtmak için kullanacağım. Araştırmalarıma göre odamızı ısıtacak. Zaten max 1-2 sene ısıtmada kullanacağım. Sonra kendi evimde sadece soğutmada kullanacağım.

Sizin odanızın ihtiyaçlarını her şekilde karşılar.

Çalışma aralığı teknik özellikler tablosunun en altında var. Değerlere iklimsa'nın İnternet sitesinden ulaşabilirsiniz.
  • Çalışma aralığı derken motorun Min ve Max kaç BTU çalıştığını kastetmiştim.
    Ayrıca soğuk sıcak çalışma arlıkları da güzel.
  • Isıtma : 10.900 Btu/h ( 1.700 - 15.300 )

Soğutma : 8.500 Btu/h ( 1.700 - 10.900 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Isıtma : 10.900 Btu/h ( 1.700 - 15.300 )

Soğutma : 8.500 Btu/h ( 1.700 - 10.900 )

Teşekkür ederim.
  • Aldığınız fiyat pahalı , geçen ay bir iklimsa bayiinden 1220 TL / cartfinansa 10 taksit fiyat almıştım.Biraz daha pazarlık yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geofrey -- 13 Eylül 2010; 21:03:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İklimsa'nın internet sitesinde ve satış bürolarında 1600 den aşağıya inmiyorlar. 1300 duyunca afalladım daha aşağı olmaz mı diyemedim açıkçası. Yarın kredi kartımın hesap kesim tarihi. Çarşamba alırım bir aksilik olmazsa. Tabi şansımı biraz daha zorlarım.

Ben,
    -Aaa yanlış ürüne bakmışız beyefendi asıl fiyat şuymuş diyecekler diye korkuyorum.
  • evet aldığınız fiyat iyiymiş,
    ben yazdığım fiyatı aldığımda bu ürünede kampanya vardı..
  • eger izmirliyseniz çamdibi yeşilova da bir iklimsa bayisinde kampanya var ve fiyat 1.250tlidi sanırım ismide mert klimamaıydı neydi öyle bir şey.....
  • Zibro S 1731 Made in japan 5 yıl garanti fiyatsa neredeyse aynı,General made in çin dir.Son zamanlarda şikayetlerde çoğaldı üstelik.kako69 vs. bir kaç arkadaş zorla iade ettiler...
    quote:

Yatak odasını ısıtmak amacıyla Yarı peşin gerisi 12 ay taksitle General ASHA09LGCZ alıyorum 1300 TL ye.

F/p olarak alternatif önerisi olan var mı?

• Mbirol bey teşekkür ederim ama önerdiğiniz klimanın cop/eer değerleri düşük.

Generali almasam bile o değerlere sahip yine japon, yıllardır bu işi yapan markalar varken tercihim onlardan yana olurdu diye düşünüyorum.
  • 1735 alın o zaman cop 4,52,Türkiye de japon malı ne marka var acaba?
    quote:

Mbirol bey teşekkür ederim ama önerdiğiniz klimanın cop/eer değerleri düşük.

Generali almasam bile o değerlere sahip yine japon, yıllardır bu işi yapan markalar varken tercihim onlardan yana olurdu diye düşünüyorum.
  • 20 metrekareyi General ASHA09LGCZ ısıtmaz bence.
  • Klima denildiği zaman sadece japon malları mı alınmalı?

Zibro japon iyi güzelken, diğer mit.tosh.daikın,sharp vs. markalar hemen elinde kalıvercek adi tükaka mı? Hiç sanmıyorum.

Ne kadar iyi olursa olsun ben Alarko'ya bile daha çok güvenirim. Çevremde birçok ailede var hepside memnun. Zibro kaç yıldan beri satılıyor ki Türkiye'de(Tüm Türkiye), 5 yıllık garantisini doldurabilen var mı? Merak ettim internetten bayisine baktım Denizli'de bulamadım.

Neyse konuya dönersek.

20m2 şöyle yada böyle 1 sene ısıtsın. Sonra sadece soğutmada çalışacak.

Fakat aklıma takılan bir şey var. Aşağıdaki linkten aldığım değerlere göre 7000lik ile 9000lik arasında hiç fark yok. Nominal değerde sadece çok az bir fark var. O zaman 9000 lik almaya ne gerek var?

http://forum.donanimhaber.com/m_41379231/tm.htm

-- Son Dakika --

Bu arada stoklarında hala var mı diye aradım. 9000lik 1600 Tl ye çıkmış, satıcı hata yapmış ağustos sonunda bitmiş o kampanya. 17 eylüle kadar 7000 lik 1300 TL miş.

---- Kocaman Bir Düzeltme Daha ----

Yatak odasını oturma odasıyla aynı biliyordum meğerse oda 4.55m x 3.30m = 15.015 m2 miş. Yükseklik 2.50 m miş.

Toplam metre küp 37.537

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 14 Eylül 2010; 18:41:21 >

• Kusura bakmayın bende bir düzeltme yapmak zorundayım yanlışlıkla 9000 in soğutma degerini 7000 e de yapıştırmışım çok özür...

Düzeltmeyi yaptım esasen şöyle olacakmış...

Kolay bir hesaplama yönteminde m² başına 500BTU düşünülür... 15 m² de 7500BTU gibi bişey çıkıyor ama 7000 BTU için uç sınır 9000 BTU içinse tam ideal bence.... Birde Birol ustanın bir formülü vardı hacimle alakalı ama onu tam bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 14 Eylül 2010; 19:12:53 >
  • Fiyatlar da, m2 de değişti.

Bir seneden beri alamadığım klimayı yarın almaya gideceğim.Şimdi 1500 tlden fazla vermek istemiyorum.

*Hava -5 i gördüğü olur.

*Yatak odasında + (yeni doğacak bebek ile kullanılacak)

*Yan oda da çayır çayır kömür sobası yanıyor. yatak odasının tam üstünde komşum kömür sobası kullanıyor. Ben yatak odasında soba kuramıyorum gardırop var.

*Çift cam doğu güney yönlü zemin kat.

Bu koşullarda asha 07 lgc yeter mi?

Dediğim gibi tayinimiz çıkana kadar kullanacağız. Tayinden sonra 12-13 m2 y.odayı soğutacak sadece.

Mevcut Kroki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 14 Eylül 2010; 19:18:17 >

• General ASHA 07 LG cop 4.55 / eer 4.47 1300tl

Mit. Heavy SRK 25 ZJ - s cop 4.00 / Eer 4.03 1600 tl

Alarko Carrier x-pover PLATİNİUM 53 nqv 025 h cop 4.1 1500 TL

Pazarlıksız fiyatlar edindim internetten.

üçüde ihtiyacımı karşılar sanıyorum. Kararsızım.

Daikın, Mit. Elect pahalı.
  • Bu kadar başlık var General LGC serisine bulaşmayan diyen, yani insanlar hiç mi bir almadan önce diğer alanların yorumlarını okumazlar , anlamıyorum.

Neyse benim sorunum değil zaten
  • Tanıdık bir bayiiden 9 luk düz mitsu.elk. 1150 e aldım 1 ay önce , tamda sizin düşündüğünüz general 9 luk inverter i kampanyadan 1220 ye almak üzereyken iklimsada gittim ve made in prc yi görünce direk soğudum forumdaki son zamanlarda performans sorunu yaşatan generalleri okuyunca hepten vazgeçtim.16,5 m2 de çatı katında oldukça çabuk soğutma sağlıyor,ısıtmadada problem yaşatmaz diye düşünüyorum.

Zibro yu seçenekler arasına almıştım olumlu fikirler aldım ancak fiyatları mitsubishi fiyatlarına çok yakın olunca elemiştim.Yada ben iyi fiyat bulamadım bilemiyorum Birol Bey buradan 1526 S modelinin montaj dahil fiyatını verebilirse bundan sonra düşünenler için iyi fikir olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geofrey -- 14 Eylül 2010; 20:52:29 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.