Şimdi Ara

Opel Insignia İlginç Protesto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yer Çorum Merkez, araç sahibinin canına tak etmiş bir problem Acaba en sağlam İnsignia bizemi denk geldi? Şu ana kadar en ufak bi problem bile yaşamadık. Yoksa şoförden şoföre fark mı oluyor?

http://corumradyotelevizyonu.com/ilginc-protesto/

edit: çalışır şahin - toros ile takas yapılır =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algkmn -- 12 Eylül 2010; 0:57:57 >

• İyiymiş valla :)
  • quote:

Aldığı otomobilden memnun kalmayan vatandaş tepkisini ilginç bir şekilde dile getirdi. Gazi Caddesi’nde park halinde duran otomobilin camlarındaki yazılar görenleri hayrete düşürüyor. İşte, yeni aldığı son model otomobilin camlarına sahibinin yazdığı yazılar:
    “Henüz 2 aylık ama çalışmıyor. Lanet olsun böyle servise de arabaya da”
    “Çalışır vaziyette Doğan, Şahin ve Toros ile takas olur”
    “İki aylık araba 8 defa servise girdi ama hala çalışmıyor. Lanet olsun böyle … !!!”

• Zamanında vw caddy için bir benzerini yapmışlardı.Boşuna çaba şimdi öyle yazınca opel aracı mı değiştirecek?
  • e tabi adam 50 60 bin tl bir arabaya verirse 8 kere servise gider henuz 2 aylıkken herne sorunu varsa cozumlememisse bu gibi tepkiler gayet dogal ve haklıdır bence...yani adam arabayi parcalayarak kullanmiyor ya sonucta sofor bir arabaya en fazla ne kadar zarar verebilir artniyeti yoksa heleki servet odedigi boyle bir arabaya..arabada fabrikasyon hatada olabilir buda gayet dogaldir bu arabayi ya da modeli kotulemez ama gereken yapılmasi lazim..ozellikle opel bu gibi problemlerde gevsek....zamaninda sıfır opel astra alip 2-3 yıl kullanamayip fabrikasyon bir hata nedeni ile servisinde ilgilenmemesi uzerine yatan bir arabayi iyi biliyorum..
  • opele dava açsın 3 kereden sonra araç değişimi oluyor galiba bi adam cliosunu verip fluence almıştı bu clio sorunlu diye
  • çalışır vaziyette şahin , doğan ile takas edilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • durumu bilmeden yorum yapmak yanlış olur ama serviste bir problem var gibi. 8 kere servise gir çık yapan bir araba servisi beceriksiz kılar. 2 aylık arabaya 8 kere servise girecek ne olmuştur ki?
  • Zamanda Caddy de protesto edilmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

Zamanda Caddy de protesto edilmişti

dsg olsa 20.000 tl di iyi yırtmış

• Adam haklı beyler ..
  • Şayin+toros veriyorum oda benim bu güzel abiye kiyagim olsun pazartesi notere gelsin
  • vayy sakadır böyle sey olur mu
  • 307'nin durumunda laf etmeyen kalmamıştı(forum için söylemiyorum).Bakalım Opel için neler denecek?
  • yorumlardan bitanesinde lpg montajı sonrası aracın bozulduğu belirtilmiş acaba ne kadar doğru? eğer doğruysa ucuz olsun diye merdiven altı yerlere montaj yaptırdıysa olacağı budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

yorumlardan bitanesinde lpg montajı sonrası aracın bozulduğu belirtilmiş acaba ne kadar doğru? eğer doğruysa ucuz olsun diye merdiven altı yerlere montaj yaptırdıysa olacağı budur

O yorumu ben de okudum ama lpgden kaynaklanan bir durum varsa "servise" gitti demek yanlış.Eğerki lpg servisinin yüzünden böyle bir durum olduysa arabanın ne suçu var!Ayrıca,lpg takılan tek İnsignia da bu değil.Karışık bir eylem olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 12 Eylül 2010; 12:41:25 >
  • Araç sahibi aracının LPG montajından dolayı arızalanmasını 8 defa yetkili
    servise gidip-gelerek çoktan öğrenmiş olurdu ve yetkili servise kızıp böyle bir tepki göstermezdi.

Bence sorun LPG dönüşümü ile alakalı değil,yetkili servisle ilgili farklı bir sorun yaşamış.
  • Bence bu tarz sorunlar genelde opelin yada servisin hatası değilde. Orada çalışan birkaç sorumsuz dengesiz çalışanın yanlış tutumları yüzünden kaynaklanıyor. E tabi doğal olarak buda markaya servise yansıyor.

Bunun birde Golf versiyonu vardı zamanında..

• senin yaptığını Çorumlu yapmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.