Şimdi Ara

Apple: iPhone 4'teki sinyal sorunu ilk düşündüğümüzden daha küçükmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • iPhone 4'teki sinyal sorununu hatırlıyor musunuz ? Telefonunun etrafını saran ve aynı zamanda anten olarak kullanılan çelik çerçevenin bağlantı noktaları, sol el ile kullanımda avuç içerisinde kaldığı için iPhone 4'te sinyal kayıpları yaşanabiliyordu. Apple ilk günler göz ardı ettiği bu sorunu daha sonra, problemi aşmaya yönelik ücretsiz kılıf uygulamasıyla sonlandırmıştı. Temmuz ayında düzenlediği basın toplantısıyla kullanıcılarına ücretsiz kılıf vereceğini açıklayan Apple, memnun olmayanlara para iade seçeneği de sunmuştu.


    Çıktığı günden bu yana milyonlarca adet satan ve önde gelen cep telefonu operatörleri tarafından ülkemiz pazarında da satışa sunulması beklenen iPhone 4 için Apple dikkat çekici bir açıklamada bulundu. iPhone 4'teki sinyal sorunun ilk düşündüğünden çok daha ufak olduğunu belirten Apple, ücretsiz kılıf uygulaması başladığından bu yana çok az sayıda kullanıcının bundan faydalanma ihtiyacı duyduğunu belirtti. Öte yandan Apple, ücretsiz kılıf uygulamasını 30 Eylül'de sonlandıracak ve o tarihten sonra satılan iPhone 4'lerde normal sözleşme şartlarına dönecek. Firma ayrıca anten kaynaklı sinyal sorunu yaşayanların AppleCare'ı arayarak ücretsiz kılıf talep edebileceklerine de ilgili açıklamasına yer vermiş durumda.









  • Zaten öyleydi
    O kadar fazla sattı ki %5 i bile hatalı uretim olsa çok buyuk bir rakam oluyor.
  • hocam apple resmen sizi sömürüyor aplle ürün aldık diye bir kısım insan ne hikmetse kendini bir sey zannediyor. sonrada bana gelip diyorlarki yaw bende apple var bu çalısrımı su çalısırımı bırakın yazıktır paranıza bu kadar para ödemeyin bu aletlere bakın simdi android zamanı
  • http://www.gametrailers.com/user-movie/the-simpsons-mock-apple/293194

    arkadslar apple ile ilgli bu komik kısa filmi izleyin çok güleceksiniz trabi biraz ing. gerekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alattin_nuri

    simdi android zamanı


    bende android android diyordum iphone yazılımlarını görünce fikir değişiyor istediği kadar android store olsun app. store olmadıktan sonra yaramazzz ağır fanboyculuk ama android'li telefonlarıda çok severim gerçekten




  • 2 bin tlyi bi cep telefonuna verirsiniz ondan sonra vay herşey pahalı türkiyede vergiler var dersiniz.... Lüks telefonların vergisi yüzde yüz olsa yine alırsınız heralde
  • 2,700 tl 16 gb lık model TR fiyatı , sözleşme ile yada farklı satışlarla kimbilir ne olacak? bence de sinyal BÜYÜTÜLECEK bir şey değil, şuanda SE serisinin ( k750i - k850i - w950 - w995 = telsim - trkcell denendi ) LG KP500/COOKİE full çekiyor.

    yabancı ülkede 950 tl ver ( bazı iade işlemleri ile ) İOS 4 32gb ı al bence bu konu aşılmalı.
  • iphone gibisi yok. Tabi bu benim görüşüm, herkesin zevki farklıdır, herkes istediği, beğendiği cihazı alır. Eleştiri yaparken biraz dozuna dikkat edelim.

    Bir başkasına aldığı telefondan dolayı hakaret ederek, salaklık vb. kelimeler kullanarak kendinizi küçük düşürmeyin.
  • en iyisi bir sonraki iphone'u beklemek.
  • Şuna 2000 lira demeyin yahu. 2700 lira.

    700 lira kaç tane telefon eder biliyor musunuz?

    Valla. Açık söyleyeyim. iPhone alanlara salak diyen arkadaşı doğru bulmuyorum ama şu iPhone 4 e 2700 lira verip taksitle bile alacak olan birisi varsa o bana göre gerizekalıdır. Ne derseniz deyin. İsterse 36 taksitle olsun.

    O fiyata 2. el araba vardır be..

    Hatta 100 liralık telefon alıp kalan 2600 lira ile 5.5 sene bedava konuşursun. Hem de paşalar gibi.
  • Karşılıklı hakaretlere gerek yok bence. iphone şimdilik en iyi telefon 2mp'lik kamerasına bile yaklaşamıyor 5mp'lik nokialar, samsunglar, sonyler. müşteri memnuniyeti de daha iyi olamaz bence. 1 haftada telefonu ya yapıyorlar yada değiştiriyorlar. Ama 45 gün önce servise verdiğim nokia E72 hala değişimi yapıldı servise en kısa sürede ulaştırılacak diye söyleniyor. Artık nokia almak ne kadar mantıklı size bırakıyorum. E71 kullananların durumu ortada. Iphonedan önce E51 kullanıyordum. hala 8 yıllık Nokia 6100 telefonum çalışıyor doğru güzel telefon ama nokia bu özelliğini yitirdi. artık ürünleri pil süresi dışında hiçbirşey vermiyor kullanıcılara. bayram sonra servis ile kavgaya tutuşacağım da ortada. 2 haftalık telefon serviste 7 hafta geçirdi yaa.. Resmen terbiyesizlik. Müşteri hizmetleride kanunları hiçe sayıp iade talebimi işleme almıyor. Alın size nokia rezilliği... Sony zaten allaha emanet.. Samsun Galaxy S dışında beş para etmez. Yani IPHONE herşeye rağmen en iyisi bence. Hem kaliteli hemde prestijli ürün. Zaten apple dünyanın enbüyük teknoloji şirketi haline gelmesi herşeyi ıstaplıyor. Türkiye apple genel pazarının %1-%2 sini ancak oluşturur. Biz bilmiyorsak dünya da mı bilmiyor?




  • bu tartışma hep sürecek sanırım,almak isteyen ve parası olan adama kimse birşey diyemez bence isterse 5000 tl olsun.apple ın fiyatı niye yüksek?bence tamamen lüks olduklarını belirtmek için(ki bence çok salak bir durum).Yine de alan alır abi,sonra da ekran kartına 300 lira mı oha be derler tabi:)
  • Birde 2.700TL olayı var tabii. buna apple pahallı gözü ile bakılması bence büyük haksızlık. sonuçta bu ülkede benzin 3.5TL ve tüm dünyada en pahallı benzini alıyoruz. şimdi benzine b..k atıp benzinde mi almayacağız? 3-5 fırsatçı sebebi ile ürüne taş atmak anlamsız. amerikada bu ürün 199$ bence gayet mantıklı fiyat(sözleşmeli olmasını bizde biliyoruz zaten iphone internetsiz anlamsız bir ürün olur.). şimdi tükcell cıksa AT&T nin tarifesini burda uygulasa ve 199$'a iphone veriyorum dese kaçınız alacak bunu düşünün. Ben bundan 4 sene önce POPCORN HOUR A100 ithalatı yapmak istedim sadece ürünü gümrükten cekmek için geren Kullanım klavuzunu TSE'den onaylatmak bile 50.000TL tutuyor. Bazı konularda kanunların ürünlerin fiyatına yaptığı etkiyi ürüne mal etmek anlamsız olur. Ulkemize gelen otomobillere baksanız aynı durum orda da var. Bir arkadaşım ay sonu temelli amerikaya taşınacak 2009 model bmw 3.20 aracını 50.000$'a sattı amerikada sıfır 3.35 Dizel alacak o paraya. şimdi suç bmw'de mi bizde mi?




  • Haklısın hocam..
  • telin satısı sekteye ugramasın diye ellerinden geleni yapıyorlar ayrıca fiyat asırı pahalı bu fiyatada verielecek tel icin insan aklını kaybetmis olmalı.

    evi komple dösersin tel fiyatına ayrıca telde alırsın cok guzel

    söylenenlerde dogru telde sorun var bencede
  • kaldı ki şu an 2700 tl diye ortada dolanan fiyat fırsatçıların fiyatı..operatörler bi getirsin asıl fiyat o zaman ortaya çıkar..ben kesinlikle 2700 gibi bi fiyatla operatörlerin satışa çıkaracağını düşünmüyorum..

    ayrıca eğlence için Apple, teknik için Android..ikisinin yeri bambaşka
  • bi konu başlığına bakın bi de içeriğine :)

    her kusuruna rağmen iphone kullanıcıları -ben de dahil- iphone'u seviyor..iphone kullanmayanlar neden iphone'a bu kadar ilgi duyuyor ve kötüleme yarışı içine giriyorlar ben onu anlamıyorum ? nokia, samsung, htc vs iphone'dan çok daha iyiyse gidin o markaları alın, apple alanlara bulaşmayın. herkesin kendi tercihidir..ben telefona 1000-1500 diil 10bin-15 bin veririm kime ne? benim yada apple kullanan diğer insanların gelirlerini biliyor musunuz ? yada bırakın geliri sonuçta bu bir tercih meselesi..insan sevdiği şeyi kullanmak ister imkanları dahilinde..o yüzden apple yada başka markaları kullananları sadece bu tercihlerinden ötürü salak, gerizekalı diye itham edenler bu hakaretleri bile haketmeyecek derecede sorunlular bence..
  • hala Türk halkı telefon ile hava atılamayacağını öğrenemedi yazık verdiğiniz paralara....
  • 2700 tl mi tek kelime çüşşşşşşşşşşşşşş
  • Arkadaşlar telefon yunanistanda 700€ gibi bir fiyata satışa çıkıyor vodafone aracılığıyla .
    Tr 1500 civarlarına denk geliyor taş çatlasın 1600 olur. Tabi ekim sonlarına doğru anca.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.