Şimdi Ara

Windows Phone 7 işletim sistemli Samsung GT-i8700 görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Microsoft'un, yeni nesil mobil işletim sistemi Windows Phone 7'yi akıllı telefon pazarının önemli isimleriyle buluşturmasının ardından Samsung GT-i8700, Gizmodo'nun kamerasına yakalandı.


    i917 Cetus'tan sonra Samsung'un Windows Phone 7 alt yapısını kullanan ikinci modeli ünvanını taşıyan i8700'ün ne zaman, hangi fiyat aralığında satışa sunulacağı; bünyesinde barındırdığı detaylı teknik özellikler henüz bilinmiyor. Fakat hemen üstteki fotoğrafı incelersek dahili belleğin yaklaşık 7.39 GB olduğunu görüyoruz. Telefonun arkasında ise çözünürlüğü bilinmeyen dijital kamera ile led flaş dikkat çekiyor.








  • Telefon önden güzel duruyor.
  • telefon resme sıgmamış ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turk20

    telefon resme sıgmamış ya

    resmi çeken acemi o yüzden
  • s8500 wave yada galaxy s deki gibi donanım olursa gerçekten çok güzel bir telefon olur.
  • led yerine flaş olsa daha güzel olurdu..
    ekranda htc gibi inş çizilmeye darbeye dayanıklıdır..
    samsung omnia 2 aldım ancak kullanamadan servislerde sürünüyor.. para iadesi olursa bekler bu wm işletim sistemliyi alır denerim ama ne zaman tr sularına girer bakalım..
  • Bu kadar telefon çıkarmakla hangi amacı güdüyorlar anlamıyorum .. bir modeli alan diğeri çıkınca acaba bunu mu alsaydım diye düşünmeden edemiyor ..
  • acaba bu kadar model çıkarmak iyi mi?? yani apple tüm emeğini tek bir telefona yoğunlaştırırken bunda oldukça başarı sağlıyor ama samsung emeği onlarca telefona bölüyor.. böyle yapmaktansa bütün işgücünü ve emeği tek telefonda toplayıp süper bir telefon üretmek çok mu mantıksız??? bunun dünya üzerindeki tek örneği iphone.. iphone öyle bir telefon.. ama hemen böyle bir kanıya varmadan önce şunuda bilmek gerekir.. kimbilir belkide samsungun tek bir telefonu için çalışan mühendis sayısı iphone'u çıkarmak için çalışan mühendis sayısından fazla da olabilir.. kimbilir...
  • kardes heryere aynı yazıyı yazıyorum ama napam hic arastırmıyorsunuz harbiden dogru bizim insanımız hazırcı.

    sen bi samsung s8500 wave i bi incele istersen apple iphone bu güne gelsin diye 5 yılını verdi samsung onca farklı elefon üretmesine ragmen s8500 wave ile 3g-3gs i geride bırakıyor 4g yede kafa tutuyor. oyun desen aynı ve daha net uygulama oada aynı sadce fark var iphone 55000 uygulaması wave nin 1200 adet uygulaması var oada 2 ayda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dost1984

    kardes heryere aynı yazıyı yazıyorum ama napam hic arastırmıyorsunuz harbiden dogru bizim insanımız hazırcı.

    sen bi samsung s8500 wave i bi incele istersen apple iphone bu güne gelsin diye 5 yılını verdi samsung onca farklı elefon üretmesine ragmen s8500 wave ile 3g-3gs i geride bırakıyor 4g yede kafa tutuyor. oyun desen aynı ve daha net uygulama oada aynı sadce fark var iphone 55000 uygulaması wave nin 1200 adet uygulaması var oada 2 ayda


    Samsung boyutunu bilmem de Apple boyutundaki verdiğiniz sayı yanlış. 5 katı civarında olması lazım.
  • Samsung marka cep telefonlarindan oldum olasi nefret eden biriyimdir ama Hayatimda ilk defa Samsung marka bi telefona harbi harbi içim isindi.. Çok güzel bir görüntüsü var..

    Piyasaya çiktigi zaman eger o günlerde telefon almayi düşünürsem ilk olarak bu telefonu incelerim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 17 Eylül 2010; 7:01:15 >
  • @dost1984

    Wave'i bir kere kullandım ve Iphone'la karşılaştıralacak bir yanı olmadığını gördüm. İkiside farklı segmentlere hitap eden telefonlar... Wave'in bu kadar abartılacak neyi var anlayamadm...
  • önden güzel gözüküyorda inşallah kalın değildir.
  • arkadan wave'i andırıyor buna rağmen çok farklı ve hoş görünüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batuist

    acaba bu kadar model çıkarmak iyi mi?? yani apple tüm emeğini tek bir telefona yoğunlaştırırken bunda oldukça başarı sağlıyor ama samsung emeği onlarca telefona bölüyor.. böyle yapmaktansa bütün işgücünü ve emeği tek telefonda toplayıp süper bir telefon üretmek çok mu mantıksız??? bunun dünya üzerindeki tek örneği iphone.. iphone öyle bir telefon.. ama hemen böyle bir kanıya varmadan önce şunuda bilmek gerekir.. kimbilir belkide samsungun tek bir telefonu için çalışan mühendis sayısı iphone'u çıkarmak için çalışan mühendis sayısından fazla da olabilir.. kimbilir...


    Bir de şu açıdan düşün. Apple gidiyor tek telefon olarak iPhone çıkartıyor. İyi veya kötü bir telefon, yorum yapmıyorum. Peki kullananların hepsi bütün özelliklerini kullanıyor mu? Kim bilir kaç kişi sadece arayıp mesaj atmak içi kullanıyordur iPhone'u.

    Diğer telefon üreticileri ise segment denen kavrama sıcak bakıyor. Herkesin ihtiyacı aynı değil. Mesela ben sadece arayıp mesaj atıyorum, sen ise cep telefonunu bir bilgisayar gibi çok değişik özelliklerde kullanıyorsun. Şimdi buna göre kim alt seviye telefon alır, kim üst seviye telefon alır? Gidip iPhone alacağıma basit bir Nokia modeli alıp ihtiyacımı karşılarım. Sen ise üst model alırsın ihtiyacını karşılarsın. Ama Apple bunu yapmıyor. İşte bana göre bu doğru değil. Yani şöyle de düşünebilirsin, ATI gidiyor en hızlı ekran kartı üretiyor. Ama alt-orta seviye için birşey üretmiyor. Sadece en hızlı modeli üretiyor. Ne anladım ben bu işten?
  • bildiğin samsung wave ya bu ..etiket yapıştırmışlar yeni model olmuş:D
  • ben aldım birtane samsung Omnia 7 GT-I8700 ve mükemmel bir şey ama öğreneceğim çok şey var
  • bende aldım bundan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanky
    bende aldım bundan

    Bende aldım , 2 saat sonra sattım . Kepazet bir cihaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bizhy


    quote:

    Orijinalden alıntı: serkanky
    bende aldım bundan

    Bende aldım , 2 saat sonra sattım . Kepazet bir cihaz

    cihaz kepaze falan değil siz beğenmemiş olabilirsiniz ben galaxy s te kullandım bu cihazdaki serilik galaxy s te yok microsoft bu sefer iyi bir işletim sistemi çıkartmış ayrıca cihazın özellikleri de üst düzey.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.