Şimdi Ara

EIZO'dan oyunculara özel yeni monitör: Foris FS2331

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Profesyonel monitör çözümleriyle tanınan Japon donanım üreticisi EIZO, oyuncuları da göz ardı etmedi ve Foris FS2331 isimli yeni oyuncu monitörünü duyurdu. 23-inç boyutunda olan ve VA panel kullanan yeni monitörün başta oyunlar olmak üzere film izlemek ve fotoğraf düzenlemek gibi eğlence ve çoklu ortam kullanımı için ideal olduğu belirtiliyor. Full HD formunda olan ve 1920 x 1080 piksel doğal çözünürlük desteği sunan monitörün dinamik karşıtlık oranı ise 10,000:1 olarak belirlenmiş.


    EIZO'nun açıkladığı teknik verilere göre tepki süresi 7ms olan monitörün parlaklık seviyesi ise 300cd/m2. Her biri 0.5 Watt kapasiteli iki adet entegre hoparlör ile donatılan monitör, EcoView sensör teknolojisi ile ortamdaki ışık durumuna göre parlaklığı otomatik olarak ayarlayabiliyor. Sinema, sRGB, Oyun ve özelleştirilebilir iki seçenek olmak üzere toplamda 5 farklı kullanım moduna sahip olan EIZO Foris FS2331, görüntü aktarımı içinse D-Sub, DVI ve iki adet HDMI konnektörünü kullanıyor.


    EIZO tarafından önümüzdeki haftalarda satışa sunulması beklenen 23-inç boyutundaki Foris FS2331 için henüz açıklanmış herhangi bir fiyat bilgisi bulunmuyor.








  • süper monitör umarım tr ye gelir
  • eski televizyonlar gibi durmuş ama güzel ürün tabi türkiyeye ya gelmez yada bir hayli cep yakar bu devirdek japon olcan
  • Monitörün alt kısmı eski arabalardaki kalorifer deliklerine benzemiş
  • 7ms ?
    İyi oyun oynanmaz bence
  • EIZO tarafından önümüzdeki haftalarda satışa sunulması beklenen Derken türkiye ne zaman gelicek varmı bi haber h
  • 7 Ms ? Fazla Degil mi ?
  • marka oldukça güvenilir.. EIZO yapmışsa tamamdır.. ama memleketim insanı bunu kendi mağazalarında görebilir mi o ayrı...
  • iyi güzel monitör yapıyo da eizo,fiyat bakımından yanına yaklaşılmıyor
  • evet sabit 7 ms se super . yoksa suanki lcd ler anlık olsada 15,25 ms bile çıkabiliyor
  • Yazıyı okur okumaz hemen birisi 7ms diye çamur atar diye geçirdim içimden.

    EIZO yaptımı yalan söylemez. Diğer markaların yaptığı gibi 2ms de yazabilirdi. Nasılsa kontrol eden , ölçüp biçen yok.

    Kaldı ki VA panel kullanıyor. Bence 500$-600$ dan aşağı satmazlar.

    Zaten profesyonel modelleri de 1300$ falandı.
  • eizo nun fiyatları aşırı uçuk.
  • Eizo ürünlerine 5 yıl garanti veriyor bu oldukça iyi. VA panel öğrendiğim kadarı ile gerek kontrastta gerek görüntü kalitesinde renklerde ve de bakış açısı bakımından TN panellere göre daha üstün durumda. Yanlız RT değeri olarark görüldüğü üzere tn panellere göre daha yüksek. TN paneller gtg 2ms ile on of 4ms 'ye kadar düşüyor. Eizo'nun bu panelinde ise 7ms GTG değeridir. VA tipli panel tn tipli panele göre daha yavaştır. Peki ghosting yaratıcak derecede yüksek midir? Görmek lazım.Çok dikkatli bakılırsa belki tn panellere göre farkedilebilir az da olsa diye düşünüyorum. Sabit 7ms diye bişey yok kim söyledi onu yav. Valla her şey iyi güzel ama tasarımı eski.Tasarım da artık önemli bir etken oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Formel

    Eizo ürünlerine 5 yıl garanti veriyor bu oldukça iyi. VA panel öğrendiğim kadarı ile gerek kontrastta gerek görüntü kalitesinde renklerde ve de bakış açısı bakımından TN panellere göre daha üstün durumda. Yanlız RT değeri olarark görüldüğü üzere tn panellere göre daha yüksek. TN paneller gtg 2ms ile on of 4ms 'ye kadar düşüyor. Eizo'nun bu panelinde ise 7ms GTG değeridir. VA tipli panel tn tipli panele göre daha yavaştır. Peki ghosting yaratıcak derecede yüksek midir? Görmek lazım.Çok dikkatli bakılırsa belki tn panellere göre farkedilebilir az da olsa diye düşünüyorum. Sabit 7ms diye bişey yok kim söyledi onu yav. Valla her şey iyi güzel ama tasarımı eski.Tasarım da artık önemli bir etken oldu.

    Olsun canııım 7ms olsun. Kadı kızının bile ufak tefek kusurları var.

    Tasarımı konusunda ise ben eski tasarımları seviyorum. Daha doğrusu eski değil de klasik diyelim. Mesela Lenovo'nun bazı model notebookları hâlâ eski kasayla üretiliyorlar. Genelde iş için kullananlara yönelik.
    Aynı HP nin TCR yani Ticari serisi notebooklarında olduğu gibi. Ben kasasını beğendim monitörün. Zaten özellikleri iyi olsun görünüm daha bir arka planda kalıyor. Beş para etmez görüntü veren ama harika görünen ekranın gözümde hiçbir değeri yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    Klasik TN panel ise fiyati 200$ civari seyreder



    Malesef, bi donanım üreticisi 'oyuncular için' diye donanım üretirse uyduruk bişi de olsa fark etmez, fiyatı kazık olur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahir40


    quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    Klasik TN panel ise fiyati 200$ civari seyreder



    Malesef, bi donanım üreticisi 'oyuncular için' diye donanım üretirse uyduruk bişi de olsa fark etmez, fiyatı kazık olur...

    bkz. Fatality serileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.