Şimdi Ara

pc si durup dururken ötenler sesime kulak verin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar.geçen haftalarda masanın üstüne bardak koysam dahi hoparlörlerden ötme sesi geliyordu reset atınca da açılmıyordu.bilgisayar en ufak şeyde ötüyordu.açınca boot etmiyordu.


    ilk sorunu çözdüm.pc bluetooth cihazını herhalde usb stick olarak görüp burdan boot etmeye çalışıyordu ki bluetooth donge ını çıkarınca düzeldi.


    ikinci sorunun da nasıl düzeldiğini şimdi anladım.temizlemek için açtığımda bir şey farkettim.primary ide portu kırılmıştı.sata hard disk kullanıyorum başta bundan (hdd kaynaklı)zannetmiştim alakası yokmuş.portun ucundan biraz dışarı çıkan kabloyu çıkarıp secondary porta taktım ve düzeldi.iki tane sürücü kullanıyorum ve bir tane yuvarlatılmış ide kablosuna bağlı.fazla yer yapmasın diye iki cihazı aynı kabloyla bağlıyordum.arada cd koyunca da böyle yaptığını farkettim. ikinci sürücüyü diğer port takınca düzeldi 1 aydır sorunsuz çalışıyor.son günlerde insanların bu problemi yaşadığını gördüm kasayı az önce devirince aynı ses çıktı bari buraya yazayım dedim.

    eğer aynı sorunu yaşayanlar varsa bu cihazlar bir göz atsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 3 Ekim 2005, 11:48:57 >







  • bende bir ara internete giremiyordum. ne yapsam fayda etmiyordu, sonra bulutut cihazını çıkarınca herşey düzeldi. bu bulututlar çok sakatlık yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.