Şimdi Ara

NBA 2K11'in Demo Tarihi Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

2K Sports, NBA 2K serisinin resmi Facebook sayfası üzerinden serinin yeni oyunu NBA 2K11'in demosunun çıkış tarihini ve bilgilerini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre NBA 2K11'in demosu sadece PS3 ve Xbox 360'a özel olacak. Kontrollerinizi hazırlayın uyarısını yapan 2K Sports, oyunun demosunun 14 Eylül'de yayınlanacağını açıkladı. Ayrıca oyunun demosunda sadece, geçtiğimiz sezonun NBA finallerinde oynayan Lakers ve Celtics oynanabilir hâlde olacak.

Michael Jordan'ın da desteğini arkasına alarak bu sene NBA Elite 11 karşısında başarıyı kovalayacak olan NBA 2K11, 8 Ekim'de PS3, Xbox 360, PC, Wii ve PSP için çıkacak.

• KRAL geliyor sonunda.
  • hadı bakalım cok bgendıgım bı oyun ancak su oyunculardakı donuk bakısları bır turlu duzeltemedı 2k games
    aynı donuk bakıslar mafia 2 dede karsımızda cıktı..saygılarımla samet
  • Sonunda demoyu bekliyordum az varmış.
  • demosu pc ye yokmu yani
  • PC'ye su yok:D
  • Gelsin bakalım. İndirelim demosunu oynayalım. Geçen sene PS3'e 2K10 aldığıma pişman oldum. Grafikler hiç iç açıcı değildi. AA hataları almış başını gitmiş.

Bence grafik olarak NBA Elite serisi daha üstün olacak. Bir basketbolcu olarak 2K serisinin oynayışını beğendim. Eğer bu sene Elite oynanabilirlik açısından ilerlediyse tercihim Elite 11 olacak.
  • 2k, maça önceki senelerin getirdiği güven ve başarıyla önde başlıyor. Elite'ın aradaki farkı kapatabilmesi için EA'in çok kasması lağzım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.