Şimdi Ara

80710092 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
439
Cevap
5
Favori
55.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.42 update i yaptıktan sonra ciddi bir şekilde bu hatayı almaya başladım son 1 gün içinde ara ara Psn ye bağlandım ama şimdi kesinlikle giremiyorum. Bu kodun bir çözümü var mıdır ? Şuan herkes normal şekilde girebiliyor ama ben çıldırmak üzereyim.

Not: update ps3 üzerinden yapıldı. Ps3 üzerinde dns vs. bir ayar kurcalanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 9 Eylül 2010; 22:03:36 >

• DNS olarak OpenDNS IPlerini girip deneyin...
  • dns ayarlarını değiştirip girmek mümkün değilmiş artık ama yinede deneyebilirim kısaca anlatabilir misin keyn
  • O olay farkli birsey, FW3.42 degilse PSN'e girilmiyor...

Ben senin en son FW guncellemesini yapip PS3'u 3.42'ye yukselttigini farzederek konusuyorum ; Internet Ayarlari kisminda DNS ayarlari bolumunde Primary DNS olarak 208.67.222.222, Secondary DNS olarak 208.67.220.220 girip oyle baglanmayi dene, belki baglanti problemini cozer...
  • yarın olmasını bekleyip yarında girmezse dediğini deneyeceğim
  • Acaba Ps3 ün Fat mı ?_
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Acaba Ps3 ün Fat mı ?_

evet fat 60 gb. ve halen bağlanmıyor. Çözemeyeceğim bir sorun galiba bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WtFast Error Hatası
    8 yıl önce açıldı
    Mafia 2 0xc0000142 Hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Update i bende yaptım ama ben bir sorun yaşamadım şu ana kadar.Bu DNS ile ilgili bir sorunmuş
    Şunu bi dene media server i iptal et olmadıysa..

Dns ayarlarını şöyle ayarla

Primary: 129.250.35.250
    Secondary: 129.250.35.251

Çalışmazsa
    Primary : 4.2.2.1
    Secondary: 4.2.2.2

odamı olmadı
    Primary:208.67.222.222
    Secondary:208.67.220.220

İnşallah düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qguz -- 9 Eylül 2010; 23:45:44 >
  • sağolun ama sanıyorum ki sorun şu PSN beni kapsamından çıkardı daha doğrusu ağından şutladı hiç bir şekilde bağlanmıyor kaldı ki internetimde sorun yok
    bir nevi banlanmak gibi bir şey, benden başka bu sorunu yaşayan yok mu ?

not: dns ayarlarını manuel girdim tık yok bağlanmıyor aynı hatayı alıyorum
  • DNS ayarlarini dogru sekilde yaptigindan %100 emin misin?..
  • network settings ten manuel olarak dns yi seçip yazdığınz numaraları girdim ama olmadı. Korktuğum şu server kaynaklı bir konu ve bu server beni ne zaman çevrimiçi yaparsa o zaman ben psn de online oyun oynayabileceğim. Biraz araştırdım kabus gibi bir hata koduymuş bu, piyangoda bana çıkmış

3-4 saat önce şu oldu psn ye bağlandım ama store ve acc.management a girmek istediğim hata kodu yazdı ve hata verdi girdirmedi psn de online şekilde kapadım sistemi kapatış o kapatış daha online olamıyorum

• Network ayarlarını bir sıfırlayın, modeminize de reset atıp ayarlarını baştan yapın. Sonra PS3'ün tüm IP ve DNS ayarlarını open DNS kullanarak yapınız bir de, IP manuel atayın ve modemden NAT2 ayarlarına bakın, DMZ'den direk PS3'ün IP'sine yol verin. Eğer bunlar da olmuyorsa, komple bir PS3 reset (fabrika ayarları) başka yol görünmüyor. Son çare makinayı alıp bir arkadaşınıza gidin bir de orada deneyin en azından modem de bir sorun olup olmadığına emin olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Network ayarlarını bir sıfırlayın, modeminize de reset atıp ayarlarını baştan yapın. Sonra PS3'ün tüm IP ve DNS ayarlarını open DNS kullanarak yapınız bir de, IP manuel atayın ve modemden NAT2 ayarlarına bakın, DMZ'den direk PS3'ün IP'sine yol verin. Eğer bunlar da olmuyorsa, komple bir PS3 reset (fabrika ayarları) başka yol görünmüyor. Son çare makinayı alıp bir arkadaşınıza gidin bir de orada deneyin en azından modem de bir sorun olup olmadığına emin olursunuz.

arkadaşlar bir konuyu yazmayı unuttum ps3 interneti görüyor Yani ps3 üzerinden explorer açıp sörf yapabiliyorum ama network te test ettiğimde bağlantıyı ip yi falan alıyor ama psn karşılığında Failed yazıyor. Suçum nedir ki benim jailbreak falan mı yaptım ki bu cezayı veriyorlar bana

• Hocam bir deneyin dediklerimi, bu sorunu yaşayan insanlar var, siz konuyu açtıktan sonra baktım netten, maalesef net bir çözümü de yok. Deneyin bir olmadı servise verirsiniz...
  • kardeşim dns ile ilgili değil

Fatlerde oluyor bu problem Bende 40 gb fat var slimlerde hiç olmuyormuş glba

ama korkma sabaha düzelir diye umuyorm

bende de 30 dk da düzeliyordu 2-3 kere oldu
  • aynı problem bende de var ve update den sonra oldu psn e giremiyorum..
  • quote:

kardeşim dns ile ilgili değil

Fatlerde oluyor bu problem Bende 40 gb fat var slimlerde hiç olmuyormuş glba

ama korkma sabaha düzelir diye umuyorm

bende de 30 dk da düzeliyordu 2-3 kere oldu

restore ps3 yapacaktım hatta başka bir modem takıp deneyecektim ama ps3 te internete giripte psn ye giremeyince vazgeçtim. Belli ki server dan atıldım bir şekilde ban gibi bir şey bu ötesi değil yani, bakalım sabah ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 10 Eylül 2010; 1:03:26 >
  • yok Ban değil 2-3 gün öncede böyle başlık açılmıştı

yaw korkma :D aynısı 2 gün çnce bana oldu Gece 2 de başladı 1 saat sürdü giremedim kapattım uyudum sabah mis gibi oynadım :D

Fatlerde oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRock

Network ayarlarını bir sıfırlayın, modeminize de reset atıp ayarlarını baştan yapın. Sonra PS3'ün tüm IP ve DNS ayarlarını open DNS kullanarak yapınız bir de, IP manuel atayın ve modemden NAT2 ayarlarına bakın, DMZ'den direk PS3'ün IP'sine yol verin. Eğer bunlar da olmuyorsa, komple bir PS3 reset (fabrika ayarları) başka yol görünmüyor. Son çare makinayı alıp bir arkadaşınıza gidin bir de orada deneyin en azından modem de bir sorun olup olmadığına emin olursunuz.

yarını bekleyeceğim düzelmesi için düzelmezse sizden yine bu başlık altında yardım isteyebilirim. Hiç bir şekilde çözemezsek bu psn sorunlarından bunalıma girmiş biri olarak Live a merhaba diyeceğim. Hocam bu arada makine ekmeğini yedi 3 yılı geçti tık yok ama sony servisine götürürsem onların isteyeceği paraya acırım hem çözebileceklerini sanmıyorum onların çalışıyor deyip tekrar bana iade ederler kaldı ki spotçulara versem onlar PSN nedir onu bilmiyorlar daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 10 Eylül 2010; 1:03:38 >

• quote:

yok Ban değil 2-3 gün öncede böyle başlık açılmıştı

yaw korkma :D aynısı 2 gün çnce bana oldu Gece 2 de başladı 1 saat sürdü giremedim kapattım uyudum sabah mis gibi oynadım :D

Fatlerde oluyor

eyvallah sağolasın en iyisi uyumak şimdi . Bakalım sabah ne olacak ama cidden sıktı beni çok gerdi bu psn sorunları abidik gubidik şeyler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.