Şimdi Ara

Isaac Clarke'ın Muhteşem Atlayışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Sessiz sedasız çıkmasına rağmen tüm otoritelerden tam puan almayı başaran Dead Space, korku ve aksiyon öğelerini çok iyi bir şekilde harmanlamıştı. Bu öğeleri bir adım daha ileri götürmek isteyen Visceral Games, Dead Space 2 ile kalite çıtasını bir basamak daha yukaı taşıyacak gibi gözüküyor.
     
         Dead Space 2 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. EA Games tarafından yayınlanan bu tanıtım videosunda Isaac Clarke'ın küçük bir istasyondan ikinci oyunun geçeceği Sprwal şehrine doğru süzülüşünü görüyoruz. Oyunun bu kısmını daha önce Gamescom 2010 fuarında gösterilen oynanış kısımlarında da görmüştük.
     
         25 Ocak'ta çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni videosuna http://buradan ulaşabilirsiniz.
     
         Ayrıca oyunun multiplayer kısmı için önemli bir detaya da yer verelim. Hatırlayacağınız gibi Visceral Games, oyunun çoklu oyuncu modlarının Eylül ayı içerisinde gösterileceğini açıklamışlardı. GT TV'den yapılan açıklama ile işte bu beklenen kısımların programın yarınki bölümünde gösterileceği açıklandı.
     







  • Valla stüdyonun en önemli iki ismi gidince DS serisinin geleceğinden şüphelenmiştim ama EA videolara bakarak inanılmaz iş çıkarmış özellikle Godfather II faciası ve Inferno'nun beklenildiği kadar sağlam olmaması güveni de azaltmıştı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.