Şimdi Ara

Çocuklar zili bozmak , kapiyi kirmak uzere.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apartmandaki cocuklar pencereden evde oldugumu gorduler perdeleri kapatmamisim gerizekali gibi.
    3 tane falan kapiyi caldi, acmadim; simdi en az 10 kisi olmuslar güm güm dayaniyorlar kapiya.

Ciksam para dilenecekler, zile basip duruyorlar yeter ya.
    Sirf bu yuzden sogudum bayramlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul H. Landers -- 9 Eylül 2010; 11:38:51 >

• Aç kapıyı şekerleri fırlat direk kapat gitmezlerse o zaman kapıyı fırlat.
  • Dışarı çık inadına şeker ver.
  • Taramalını çıkar kapıyı aç hepsini öldür..
  • çocuklarda değşik bi psikoloji oluyo cidden kıracak gibi vuruyolar evde yok ayağına yatarsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RymxT.

Hocam ciddiyim yanliz annemle babam ziyaretlere gitti ben gripim diye evde kaldim kapiyi zorluyorlar. Sanki baska kat ev yok gibi inada bindirdiler zili bozacak sekilde basiyor kapiya vuruyorlar. Pencerelerin onunde geciyorlar, tum perdeleri kapadim ve yerden yaziyorum.
  • Çocuklar demin kapıya bastı.Kimo dedim."Bayram Çocuğu" diye bağırdı.

Daha üstüme bi şey giyemeden hızlıca yukarı çıkmışlar üstümde bi tek pijama altıyla görünce hızlıca birer şeker alıp tüydüler.Başka da gelen olmaz heralde.
  • cık kapıya hepsini döv
  • Mallar gidip gidip geliyorlar taktilar bana.
  • bizim sokaktada 15dk önce üst mahalleden 3 cocuk geldi buraya seker toplama amaclı.bizim sokaktaki cocuklar sopa ve taslarla kovdular cocukları sokmadılar.ne güldüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaySigara

bizim sokaktada 15dk önce üst mahalleden 3 cocuk geldi buraya seker toplama amaclı.bizim sokaktaki cocuklar sopa ve taslarla kovdular cocukları sokmadılar.ne güldüm ya

şeker mafyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaySigara

bizim sokaktada 15dk önce üst mahalleden 3 cocuk geldi buraya seker toplama amaclı.bizim sokaktaki cocuklar sopa ve taslarla kovdular cocukları sokmadılar.ne güldüm ya

• Annem dün şeker için çocuklar geldi diye beni eve almadı ya
  • Destek ekip yolda

Tamam.
  • Çık küfret gönder bu kadar basit
  • Şekerleri fırlat kaç
  • Zavallı çocuklar.
    Kimin insan kimin bi paket sigara parasını bile harçlık olarak veremeyecek kadar zavallı olduğunu bilemiyorlar işte.
  • Camdan domates fırlat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.