Şimdi Ara

EVGA'dan 850MHz'de çalışan iki yeni GeForce GTX 460 FTW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Nvidia'nın Kuzey Amerika pazarındaki en büyük iş ortağı olan EVGA, GeForce GTX460 tabanlı iki yeni ekran kartı hazırladı. FTW (For The Win) serisi altında hazırlanan GF104 tabanlı yeni ekran kartları, yüksek saat hızlarıyla dikkat çekmeyi başarıyorlar. Her ikisi de 850MHz GPU, 1700MHz paralel işlemci ve 4000MHz bellek saat hızlarında çalışan DirectX 11 destekli yeni kartları, kullandıkları soğutucu tasasrımları ayırıyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine, 1GB GDDR5 bellek kapasitesine ve 336x paralel işlem birimine sahip olan yeni modellerde daha yüksek stabilite için MOSFET soğutucusuna yer verildiği de EVGA tarafından açıklanan detaylar arasında yer alıyor.


    EVGA'nın yeni modellerinden referans tasarımlı GeForce GTX 460 FTW 260$, özel tasarımlı GeForce GTX 460 FTW EE ise 270$ seviyesinden fiyatlandırılıyor.















  • gtx460 kartın soğutucusu aynı normal 5870 gibi olmuş ama anlamadığım bişi var niye bu evga markası türkiyede satılmıyor vatan bilgisayar yada gold pc gibi yerlerde almak isteyen belki bu modeli alacak
  • 10 yıl garanti meselesi yüzünden satılmıyordur belki de. Malum bizdeki 2 yıl garanti bile çoğu firma için ızdırap demek. Halbu ki 1 haftalık sözlü garanti olsa, biz de bozuldukça hep yenisini alsak adamlara iki yıl eziyet etmesek ithalatçılar 5 değil 50 kazansa ne güzel olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

    gtx460 kartın soğutucusu aynı normal 5870 gibi olmuş ama anlamadığım bişi var niye bu evga markası türkiyede satılmıyor vatan bilgisayar yada gold pc gibi yerlerde almak isteyen belki bu modeli alacak


    Bizim satıcıların işine gelmiyor 10 sene garanti olayı ondan olabilir
  • Stok soğutucu ile yap OC'u marifetmiş gibi +30 dolardan sat, kolay para...
  • hocam bu kartlar artık bizim bahçeye gelmeli bakınsana kalite kokuyor.Birde artık şu physx ve tesellation denilen zırvalıga biraz agırlık versin nvidia olmuyo valla yeri geliyo gtx 480 bile bayılıyo efeklerde (tesellation şu anda amd rodeon'a göre iyi olsada) hiç ugraşmıyosanız bari en üst seviye kartlarınız parasını hak etsin.
  • Meaşallah... Biz ASUS'a para yetiremiyoz bunu rüyada görürüz artık....
    Hayırlı Bayramlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydogdu1453

    hocam bu kartlar artık bizim bahçeye gelmeli bakınsana kalite kokuyor.Birde artık şu physx ve tesellation denilen zırvalıga biraz agırlık versin nvidia olmuyo valla yeri geliyo gtx 480 bile bayılıyo efeklerde (tesellation şu anda amd rodeon'a göre iyi olsada) hiç ugraşmıyosanız bari en üst seviye kartlarınız parasını hak etsin.

    yok yahu ben mafia ada denedim gtx 470 i...ocsiz full hd hersey high phyx de high hiç kasmadan gayet akıcı oyndadım...sole ki oyuna basladığım ilk 10 saniye anlık kasıntılar oluyor ama sonra gayet akıcı gabliba 60 fps felan alıyorum...yani ole cok da ucuk bisi değil...tabiki daha sonraki driverlarlada bu durum dahada düzelecektir
  • şu alttaki kartın yakşıklılığına bakarmısınız

    evga'da ömür boyu garanti de var galiba. evga, xfx'in artık ülkemize gelmesi lazım.
  • cift gpu nerde tek gpu vgaları 2 gpu fiayada sat ohh ne kazık ama
  • evgaya yakışan tasarımlar olmuş ama soğutmayı biraz daha iyi yapsaymış mükemmel olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.