Şimdi Ara

Müthiş Türkçe ve Edebiyat Dehaları: DH Yöneticileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bir konunuz 'nokta' nedeniyle silindi. Bu özel mesaj sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Sana da merhaba yönetici kardeşim.
    TDK-Nokta

Bu kelimeye nasıl bu kadar derin anlamlar sığdırabildin yönetici dostum? TDK bile bunu yapamazken. Seni gerçekten tebrik etmek istiyorum Harcanıyorsun sen buralarda genç yaşta anlamış olsalardı nasıl bir dahi olduğunu yurtdışından burs teklifleri falan alabilirdin diye düşünüyorum. Louvre Müzesinde resimlerin önünde yarım saat bekleyen insanlar gibi şu .Nokta'ya yüklenen derin ve bir o kadar da acı anlamları çözmeye çalışıyorum. Biri beni aydınlatsın!

Sen sabaha kadar silsen de ben tepkimi koyacağım. Çünkü diktatörlüğe gözümü yumamam. Bana kural göster, beni şu kurala uymadın diye rezil et. Sonra gel bul beni elini öpeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 8 Eylül 2010; 22:02:50 >

• just smile and fake it

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

just smile and fake it
    Sanki karşısındaki kulu kölesi bana
    Kimse bu siteye girmese reklam alamasa o patronunuz acından ölür yaptığınız yemek yediğiniz kaba tükürmek.

Şimdi bana sen girme o zaman diyenlere tek sözüm: Ey DH Yönetici senden büyük Allah var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 8 Eylül 2010; 22:08:50 >
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Konu dışında olduğunuzu nerde biliyorsunuz ki konuyu buraya açıyorsunuz. Bunun içinhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm

BÜYÜK BAŞKAN AZİZ BAŞKAN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunayMan

Konu dışında olduğunuzu nerde biliyorsunuz ki konuyu buraya açıyorsunuz. Bunun içinhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm

Aferin genç

Basit bir adamın elinden geleni yapmaya çalışması, zeki bir adamın tembelliğinden iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Konu dışında olduğunuzu nerde biliyorsunuz ki konuyu buraya açıyorsunuz. Bunun içinhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_604/tt.htm

Bkz: Başlık ve mesaj uyumu

Bu cümleden bir şey anlayan varsa bana özet geçsin lütfen.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Hazır herkes burdayken ben de sorayım. Üyelerin hepsine kızıyorsunuz banlanınca konu açmayın diye. Pekiii neden forumdesteğe atılan 3 tane mailin birine bile cevap verilmiyor? Üstüne yöneticiye pm atıyorum o da sallamıyor.

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Konuyu iyi irdeleyemem sorununuz bence o. Nereden biliyor konu dışında ki mesajının silindiğini de buraya konu açıyor anlamında.

• İstersen yüzlerce ss Alayım her açtığım konu için. Hangi konu neredeymiş de silinmiş diye. Ya da video çekebilirim. Silen biliyor zaten konunun nerede olduğunu. Yazan da biliyor. Gerisi fasa fiso. Böyle bir argümanla sıyırma çabası da çok aşağı bir çaba bence. Tabii böyle bir argümana müthiş dehanızla neler yüklemişsinizdir kim bilir.

Orijinalden alıntı: QuestionMark

İstersen yüzlerce ss Alayım her açtığım konu için. Hangi konu neredeymiş de silinmiş diye. Ya da video çekebilirim. Silen biliyor zaten konunun nerede olduğunu. Yazan da biliyor. Gerisi fasa fiso. Böyle bir argümanla sıyırma çabası da çok aşağı bir çaba bence. Tabii böyle bir argümana müthiş dehanızla neler yüklemişsinizdir kim bilir.

Siz burada yöneticilerin günde ne kadar konuyu incelediğini, ne kadar mesaj sildiğini, ne kadar konu sildiğini, ne kadar uyarı yaptığını biliyor musunuz?

Muhattap bulamasanız sayarsınız, muhattap bulunca yine demediğinizi bırakmazsınız. Sonuçta burada babamızın hayrına yokuz. Üyeler için varız ve zamanında ben de normal üyeydim bu foruma ve 9 senedir bu forumdayım. Konuşurken karşınızdaki insanları aşağılamak şeklinde değil, ortak bir yol bulma çabasında olarak konuşun.

• quote:

quote:

quote:

Konuyu iyi irdeleyemem sorununuz bence o. Nereden biliyor konu dışında ki mesajının silindiğini de buraya konu açıyor anlamında.

Adam konu dışından silinmese mesajı buraya yazmaz heralde, tut ki yazdı, bura zaten konu dışı yani bu çok normal.

Ayrıca eski bir üyesin, sevenin sayanın çoktur, ben tanımıyorum seni, her neyse kısaca bir yönetici ve eski üye olarak imla ve yazım hatalarına daha fazla özen gösterirsin umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam konu dışından silinmese mesajı buraya yazmaz heralde, tut ki yazdı, bura zaten konu dışı yani bu çok normal.

Ayrıca eski bir üyesin, sevenin sayanın çoktur, ben tanımıyorum seni, her neyse kısaca bir yönetici ve eski üye olarak imla ve yazım hatalarına daha fazla özen gösterirsin umarım.

Kusura bakma yanlışlıkla olmuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

İstersen yüzlerce ss Alayım her açtığım konu için. Hangi konu neredeymiş de silinmiş diye. Ya da video çekebilirim. Silen biliyor zaten konunun nerede olduğunu. Yazan da biliyor. Gerisi fasa fiso. Böyle bir argümanla sıyırma çabası da çok aşağı bir çaba bence. Tabii böyle bir argümana müthiş dehanızla neler yüklemişsinizdir kim bilir.

Siz burada yöneticilerin günde ne kadar konuyu incelediğini, ne kadar mesaj sildiğini, ne kadar konu sildiğini, ne kadar uyarı yaptığını biliyor musunuz?

Muhattap bulamasanız sayarsınız, muhattap bulunca yine demediğinizi bırakmazsınız. Sonuçta burada babamızın hayrına yokuz. Üyeler için varız ve zamanında ben de normal üyeydim bu foruma ve 9 senedir bu forumdayım. Konuşurken karşınızdaki insanları aşağılamak şeklinde değil, ortak bir yol bulma çabasında olarak konuşun.

Sayın arkadaşım kaç senedir forumda olduğun beni hiç ilgilendirmez istersen forumun sahibinin dedesi ol, banane? Benim kimseyi aşağılama gibi bir amacım yok. Aksine siz beni ya da aynı durumda olan arkadaşları aşağılamaktan çekinmiyorsunuz. Bir insanın mesajının silinmesinin nedeni olarak '.' yazılması, bundan sitem edilen başka bir mesajın da 'nokta' sebebiyle silinmesi hem o insanı aşağılamaktır, hem de terbiyesizliktir. Beni ne kadar tanıyorsunuz ki '.' ve 'nokta' niye mesaj silme nedeni gösterilebilecek bir insan olduğuma karar verdiniz? Siz mi sildiniz mesajları bilmiyorum ama umarım bu işi yapana gitmiştir mesaj.

• Kural dışı olan mesajlar ve konular silinir. Eğer siz kural dışı yaptığınız şeyleri bilmiyorsanız dikkat etmelisiniz forum ve bölüm kurallarına.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.