Şimdi Ara

Yeni 4. nesil iPod Touch [Amerika'dan] *** SİPARİŞ İÇİN SON GÜN ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Güncelleme (20 Eylül): Siparişler kapanmıştır. Herkese teşekkürler. Teslimatlar Salı gününden itibaren başlayacak.

Yeni 4. nesil iPod Touch [Amerika'dan] *** SİPARİŞ İÇİN SON GÜN ***

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igtx -- 20 Eylül 2010; 0:57:59 >

• kamera haricinde ne gibi yenilikler var hocam paylaşabilir misiniz
  • Forumda çokça konuşulduğu için yazma gereği duymamıştım ama forumdaki konudan buraya da kopyalayayım ilgili kesimi. Dileyenler şu linklerden de daha detaylı açıklamalara bakabilir;

http://forum.donanimhaber.com/m_42654912/tm.htm

http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=42663634

Tabii ki ilk aşamada ekran ön planda diyeyim. iPhone 4 ile aynı retina ekran kullanılmış ve işlemcisi daha iyi. Onun dışında forumda yazılanlardan...

quote:

Ön kamera sayesinde FaceTime görüşmesi yapabileceğiz ancak FaceTime'nin sadece iPod Touch 4. Nesil ve iPhone 4'ler arasında yapılabilecek olması bu özelliği tam kullanamamıza sebep olacak ancak yeni SDK'larla bu ön kameranın başka programlarla görüntülü görüşme yaptıracağını tahmin ediyorum. Ön kamera ise VGA kalitesinde görüntü sunacak.

Arka kamera ise bizlerin resim çekmesini ve HD kalitesinde vidyo çekmemizi sağlayacak. Ayrıca FaceTime görüşmesinde arka kamerayı da kullanabileceğiz. Arka kameranın kaç megapiksel olduğu henüz belli değil ancak HD vidyo çekebildiği için en az 3.2 MP olduğunu tahmin ediyorum.

Mikrofon ise bize FaceTime, Wirofon görüşmesi ve ses komutu verirken kulaklık takma zorunluluğumuzu ortadan kaldıracak.

Jiroskop ise oyunlarda daha gerçekçilik katacaktır. Aşağıdaki vidyoda gördüğünüz gibi oyunu sanki içindeymiş gibi oynamamızı sağlayacak.

Titreşim motoru oyunlarda bizlere daha gerçekçi efekti verecek ve FaceTime konuşma çağrılarında bizleri uyaracak.

Gamecenter ise sadece oyunları oynamamızı değil diğer oyuncu arkadaşlarımızla iletişime geçmeyi ve sıralamalarımızı belirlemeye yarayacak.

Wi-fi n desteğiyle daha hızlı internet bağlantıları yapabileceğiz.

iMovie uygulaması çektiğimiz HD vidyoları düzenlememize yarayacak. Aşağıdaki vidyoda iMovie uygulamasının nasıl kullanıldığı anlatılıyor ve bu sayede iMovie'nin özelliklerini de görmüş olacağız.

• Fiyatlar yüksek hocam 32gb abd fiyatı 452tlye denk geliyor.Bu kadar yüksek fiyata kimse almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionelmusti

Fiyatlar yüksek hocam 32gb abd fiyatı 452tlye denk geliyor.Bu kadar yüksek fiyata kimse almaz.

Selamlar hocam

Apple fiyatlarına eyalet vergisi de eklenmesi gerekiyor. Çoğu zaman bu noktada yanılgıya düşüyoruz. Dolayısıyla Apple Store'dan aldığınız ürünün (tabi direkt mağazadan elden alırsanız) fiyatları şu hale geliyor:

8 GB, 229 + vergi = 249$ / 375TL
    32 GB, 299 + vergi = 325$ / 490TL
    64 GB, 399 + vergi = 434$ / 655TL

Bu bedel yüksek veya düşüktür orası sizin takdiriniz elebette. Ama fiyat konusunu düzeltme gereği duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igtx -- 10 Eylül 2010; 12:42:46 >
  • fiyatlar gayet normal. hayirli satislar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozer83

fiyatlar gayet normal. hayirli satislar.

Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8GB modeli keşke 420 TL falan yapabilseydiniz düşük karla alabilirdim.
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

8GB modeli keşke 420 TL falan yapabilseydiniz düşük karla alabilirdim.
    Hayırlı satışlar.

Teşekkür ederim ama benim için o modelde buradaki fiyatın altına düşmek biraz zor. O nedenle 8GB için diğer arkadaşın ilanına bakın diye yazdım
  • İpod Touch 4.nesilin kamera dışında ne gibi yenilikleri var diyen arkadaşa ve merak eden arkadaşlara kısaca şunu söylemek yeterli telefonsuz dış görünümü farklı birebir donanımı aynı iphone 4 :) fiyatlarda çok makul hayırlı satışlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucikibir

İpod Touch 4.nesilin kamera dışında ne gibi yenilikleri var diyen arkadaşa ve merak eden arkadaşlara kısaca şunu söylemek yeterli telefonsuz dış görünümü farklı birebir donanımı aynı iphone 4 :) fiyatlarda çok makul hayırlı satışlar dilerim.

Teşekkür ederim ucikibir.

Pm'ler de cevaplandı bu arada.
  • Merhaba, urunler acilmamis ve kutuda degilim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Merhaba, urunler acilmamis ve kutuda degilim mi?

Evet kutusu açılmamış olarak gelecek.
  • hocam istanbul dışına gönderebilme imkanın var ise bir adet almak isterim, detayları konuşabileceğim bir adres var mı ? msn ? pm yoluyla bildirirseniz sevinirim
  • pm'leri cevapladım arkadaşlar
  • 8, 32, 64 gb lar arasında fark varmı peki hafıza dısında
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__
    8, 32, 64 gb lar arasında fark varmı peki hafıza dısında

3g deki gibi fark koymamış elma sadece hafıza
  • Fiyatlar hep böyle oluyor ilk başlarda ama bence biraz fazla. Biz de 3.Nesil getirttik bir ara ama 30 TL kârla satabildik anca Tabii bu daha yeni çıktığı için biraz daha fazla kârla satılır ama 100 TL yine de fazla bence. O kâr payı 50 TL olsaydı 1 tane alırdım hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykt

Fiyatlar hep böyle oluyor ilk başlarda ama bence biraz fazla. Biz de 3.Nesil getirttik bir ara ama 30 TL kârla satabildik anca Tabii bu daha yeni çıktığı için biraz daha fazla kârla satılır ama 100 TL yine de fazla bence. O kâr payı 50 TL olsaydı 1 tane alırdım hemen.

Farklı ortamlardaki fiyatlara kıyasla genelde uygun bulunuyor bu kadarlık bir fark. Ama bütçenizi veya tercihlerinizi bilmediğimden ötürü yorum yapmam doğru olmayacaktır. Kişiden kişiye değişebilir bu durum sonuçta.

Fiyatlar konusunda takdir sizindir, saygı duymak gerek.
  • bence 100 TL kar gayet makul bir fiyat. zaten bildiğim kadarıyla daha türkiye'de piyasaya girmedi. kredi kartı ile alma şansım olsaydı, kesinlikle bir tane de ben almıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.