Şimdi Ara

Diablo 2 necromancer skill ve itemlerim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
15.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar karekterin item ve skillerini resimledim.Aşşagıdalar :)
    (karekteri bi arkadaşımdan aldım onun üzerine devam ediyorum)

ilk olarak karekterin stat dağılımıyla başlayalım.

bunlarda itemler

bunlarda skill dağılımı

bunlarda yaratıkların özellikleri

BAKALIM BEĞENİCEKMİSİNİZ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTtuArRi -- 6 Eylül 2010; 18:32:48 >

• Itemler süper fakar sanki diğer konudaki armor 'enigma' daha iyiydi onu niye giymiyosun.

Bu arada hangi version?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aztlan -- 6 Eylül 2010; 22:01:15 >
  • zaten enigma uzerinde :D
    chain of honor dan bahsediyosan o yanımdaki okçunun uzerinde
    bende enigma war yani :D

versiyonda 1.13

bu versiyonların arasındaki fark ne yaw ?

herkes diyo wersiyon kac diye
    1.12 le 1.13 arasında ne fark war

once 1.11 i sora 1.12 i sora 1.13 u kurdum kafama esti diye
    pek bi fark goremedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTtuArRi -- 6 Eylül 2010; 22:46:45 >
  • Okçuna pek önem vermiyorsun sanırım
  • Emre abinin charını bize yutturuyon sen varya sen...
  • yukarda yazdım zaten
    charı bi tandığımdan aldım diye
    yutturma fln yok yani :D
  • Beyler harbi diablo 2 bu LOD versiyonları arasındaki fark ney ? Bende 1.07 warmıs bi sorun olurmu öneriniz ney ? Yardımlarınızı bekliyom...
  • Eğer battlenette oynamıyorsan, ki chara bakınca oynamadığını tamin ediyorum, Enigma,Delirium ve Stone Jordan edit yoluyla temin edilmiş. Bu itemlar battle nette dahi dolar üzerinden satılıyor çünkü. Ki battlenet item konusunda single playerdan 10 kat daha zengindir. O runeleri düşürmek için sabah akşam hell modda countess kesiyor adamlar.Charın buildi ise sana kalmış Zaten Single play'de karakteri en sağlıklı şekilde yapılandırsan dahi, hell'de çok zorlanacaksın. Skill olarak corpse explosiona biraz verdiysen işin kolaylaşır. Version 1.13 de hasar yüzdeleride arttırıldı Corpse Explosion'ın dahada etkili hale getirildi.

Tabi battlenette ladder charın varsa o zaman işler değişir. Infinity,Pride, Insight gibi itemları alırsın diablo'yu hell modda 20 saniyede böcek gibi kesersin.

Birde npc'ini nightmare modda act 2'deki offensive mercenary ile değiştir. Vereceği might aurası sayesinde minionların melee attacklarında daha yüksek giydirecektir. Ayrıca gene bu adama skill arttıran eşyalar verirsen, might aurasının skillide yükselir ve minionların yapacağı hasarlarda doğru orantılı olarak artar.

Versiyonlara gelince her yeni versiyonda oyuna yeni birşey eklenir, bazı hatalar giderilir. Örneğin version 1.7 de synergy olayı yok, 1.10 ve sonraki patchlerde bu özellik mevcut. Synergy'nin oyunu nasıl etkilediğini sanıyorum hemen herkez biliyor. Ayrıca version 1. 13 'de skill reset de geldi. ( İlk görevi yaparsanız Akara size tek kullanımlık skill reset hakkı tanıyor). Ayrıca her patchde genellikle oyuna yeni itemlar ekleniyor, ayrıca bazı skillerde değişiklikler yapılıyor. Örneğin 1.13c patchinde necromancer'ın poison nova skilinin base damage'i % 15 arttı vb..

http://diablo.incgamers.com/forums/forumdisplay.php?f=18 Karakter buildleri,itemlar vb hertürlü konu hakkında bolca rehberi bu sitede bulabilirsin.

İyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Randeas

Eğer battlenette oynamıyorsan, ki chara bakınca oynamadığını tamin ediyorum, Enigma,Delirium ve Stone Jordan edit yoluyla temin edilmiş. Bu itemlar battle nette dahi dolar üzerinden satılıyor çünkü. Ki battlenet item konusunda single playerdan 10 kat daha zengindir. O runeleri düşürmek için sabah akşam hell modda countess kesiyor adamlar.Charın buildi ise sana kalmış Zaten Single play'de karakteri en sağlıklı şekilde yapılandırsan dahi, hell'de çok zorlanacaksın. Skill olarak corpse explosiona biraz verdiysen işin kolaylaşır. Version 1.13 de hasar yüzdeleride arttırıldı Corpse Explosion'ın dahada etkili hale getirildi.

Tabi battlenette ladder charın varsa o zaman işler değişir. Infinity,Pride, Insight gibi itemları alırsın diablo'yu hell modda 20 saniyede böcek gibi kesersin.

Birde npc'ini nightmare modda act 2'deki offensive mercenary ile değiştir. Vereceği might aurası sayesinde minionların melee attacklarında daha yüksek giydirecektir. Ayrıca gene bu adama skill arttıran eşyalar verirsen, might aurasının skillide yükselir ve minionların yapacağı hasarlarda doğru orantılı olarak artar.

Versiyonlara gelince her yeni versiyonda oyuna yeni birşey eklenir, bazı hatalar giderilir. Örneğin version 1.7 de synergy olayı yok, 1.10 ve sonraki patchlerde bu özellik mevcut. Synergy'nin oyunu nasıl etkilediğini sanıyorum hemen herkez biliyor. Ayrıca version 1. 13 'de skill reset de geldi. ( İlk görevi yaparsanız Akara size tek kullanımlık skill reset hakkı tanıyor). Ayrıca her patchde genellikle oyuna yeni itemlar ekleniyor, ayrıca bazı skillerde değişiklikler yapılıyor. Örneğin 1.13c patchinde necromancer'ın poison nova skilinin base damage'i % 15 arttı vb..

http://diablo.incgamers.com/forums/forumdisplay.php?f=18 Karakter buildleri,itemlar vb hertürlü konu hakkında bolca rehberi bu sitede bulabilirsin.

İyi oyunlar.

çok sağlıklı bi anlatım olmus kardeşim tesekkurler.

sormak istedigim bişey war
    AoKL i diablo ya giderken kaybettim ben.
    yani şu şekilde oldu
    bi anlık dikkatsizligimle ölünce alt f4 yapıp yeniden girdim yerdeki cesedime tıklayınca butun itemler geri gelmesine ragmen arm of king leoric ustumde yoktu
    öldügüm yere flnda baktım ama nafile

satıcıda aldıgım bi silahla idare edip diablo yu fln kestim ama
    harogath a gidince oyundan sıkıldım acıkcası
    item olarak gerilemek cok sinirimi bozdu.

geri gelmesini beklemiyorumda

sizce en olmus olabilir bu iteme yahu

• Randeas kardeş ilk olarak bu karakter edit degil onu soyleyim edit vb yontemlerede son derece karşıyım. zaten bu karakterde battle net için degil hiç bir summon zaten battle nette oynayamaz. o yuzden bilmeden.

Enigma,Delirium evet bunları yapmak single de cok zor ama imkansız degil kolay degil ama Stone Jordan ben 3 karakterle oynadım ikisinede nightmare de duştu yani o kadarda zor bulunan bir şey degil zaten karaktere bakarsan zombie head dandirik kemer kandirik eldiven dandirik yani edit edecek olsak onlarıda edit ederdik neyse uzatmayacam fazla

antuari AoKL için üzülme ben sana gene gonderirim save i hemde tamemen bitirmiş haliyle sıkma canını olur oyle seyler banada oldu o yuzden her oyuna girdiginde saveleri bir yere kopyalaman en mantıklısı boyle bir durumda onceki save donebilirdin. istersen act V un sonundan gondereyim oyle de devam et sen bilirsin.
  • tmm abi istediğin zaman atarsın mail bekliyo olucam.act 4 un sonuda olur fark etmez kalanınıda ben devam ederim.
    alınca bakalım karsıma nası bi yaratık cıkıcak :D
    şmdiden saol

bu arada diablo nun oldugu act ta yani cehennemin dibinde :D tekrardan act 1 e dönemiyoruz dimi ?

varriv benzeri bi adam yokta o yuzden sordum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTtuArRi -- 26 Eylül 2010; 17:14:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTtuArRi

olur abi devam ederim
    son harroath ın tadına varırım şimdiden tesekkurler :)

ayrıca bide bitmiş halini istiyorum
    senin bitirdiğini benden cok daha hızlı level atlatıyosun.
    msn de goremiyorum uzun zamandır işlerin yoğun galba

son şehri bitirir sonrada inek lwl ine giderim
    wright leg i aldıysan tabi

bu arada diablo nun oldugu act ta yani cehennemin dibinde :D tekrardan act 1 e dönemiyoruz dimi ?

varriv benzeri bi adam yokta o yuzden sordum :)

E waypoint var..
  • nerede peki o E waypoint ?

ben uzun sure aramısdım bulamamısdım
  • E waypoint değil, Waypoint.Hiç kullanmadın mı yav?Her act'de bulunan portalımsı şeylerdir.
  • ya kardeşim kast ettigim odeilki
    bende diyorum ne diyo bu arkadaş.

benim kastettigim act değiştirmek
    mesela act 1 den 2 ye varriv sayesinde gidiliyo..

anlatmak istedigim o

act 4 ten 3 e nasıl donucemi sordum ben sadece..

edit :

emre abi hala mail bekliyorum
    gonderde devam edim act 4 un sonundan sıkıldım epeyce :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTtuArRi -- 26 Eylül 2010; 19:15:20 >
  • Act 4 den 3 e gönderen hiç bir NPC yok.Tek yöntemi WP işte.Act 4 de sadece Tyrael Act 5 e gönderiyor o kadar.
  • waypoint yanlızca act içindeki beli yerlere goturuyo
    act değiştirmiyo.
  • Nasıl yok? Waypointlerin üstünde I - II - III - IV - V yazıyor onlar actler oluyor işte.
  • tmm kardeş sen haklısın ne diyim :D
  • bu charı internete gördüm arkadaşımdan aldım dedin dimi 75 lvl di arkadaşın 77 e kadar kasmış sonra sana vermiş ama char süper hele itemlerin defansları süper bu arada diablo yu öldürdükten sonra 1. köyden başlıyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.