evet arkadaşlar sizden en iyi reklam müziklerini bekliyorum vede bulamadıklarınızı sorun bildiğim kadarını sölemeye çalışayım yani hep beraber beyin fırtınası yapalım
ya kadir bana sprite reklamındaki çalan şarkıyı sölermisin bi türlü bulamıyom hani basket sahasında havuza atlıyorlarya bu arada vividenti bekliyorum
Coca Cola /Sprite / Basketbol Sahası / Havuz Feeder - Just the way I'm feeling bu arada vividenti araştırıyorum detay verirseniz sevinirim zira izlemek nasip olmadı
ya bende tam first reklamını soracaktım süper bi şarkı şarkıyı indirdim evet o teşekkürler bu arada ülker rodeo reklamında arka fondaki şarkı kimin şarkısı aresten indiriyim
ya bende tam first reklamını soracaktım süper bi şarkı şarkıyı indirdim evet o teşekkürler bu arada ülker rodeo reklamında arka fondaki şarkı kimin şarkısı aresten indiriyim
istediğm şarkı bu benimm http://www.teamrice.org/tr4.0/index1024.html sitesinde videolara girip wayne's88 crx ii download edin 5 mb bişi ordaki fonda çalan müzikten söz ediorumm ben