evet arkadaşlar sizden en iyi reklam müziklerini bekliyorum vede bulamadıklarınızı sorun bildiğim kadarını sölemeye çalışayım yani hep beraber beyin fırtınası yapalım
ya kadir bana sprite reklamındaki çalan şarkıyı sölermisin bi türlü bulamıyom hani basket sahasında havuza atlıyorlarya bu arada vividenti bekliyorum
Coca Cola /Sprite / Basketbol Sahası / Havuz Feeder - Just the way I'm feeling bu arada vividenti araştırıyorum detay verirseniz sevinirim zira izlemek nasip olmadı
ya bende tam first reklamını soracaktım süper bi şarkı şarkıyı indirdim evet o teşekkürler bu arada ülker rodeo reklamında arka fondaki şarkı kimin şarkısı aresten indiriyim
ya bende tam first reklamını soracaktım süper bi şarkı şarkıyı indirdim evet o teşekkürler bu arada ülker rodeo reklamında arka fondaki şarkı kimin şarkısı aresten indiriyim
istediğm şarkı bu benimm http://www.teamrice.org/tr4.0/index1024.html sitesinde videolara girip wayne's88 crx ii download edin 5 mb bişi ordaki fonda çalan müzikten söz ediorumm ben
ne reklamı olduğunu bilmiorum ama dişlerle alakalı bişi. açıklıyorum: bi adam la bi kadın karşılaşıyolar acaip bi müzik çalıo sora kadın adamın dişlere bakarken duvara çarpıo. diğer sefer de adam kadının dişlere bakarken hassas bölgesini direğe çarpıo tabi kısa bi direk. neyse işte o reklamın müzii. ya bide bende ares yok bulan bilen varsa rapid e upload edebilirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtQuaRe -- 2 Ekim 2005, 18:22:59 >
keşke ne reklamı olduğunu hatırlasaydın işin ilginçi o reklamı nasıl kaçırmış olmam baya komik bi reklama benziyor yinede bakmaya çalışacam bu arada vividentçiler reklam müziği hala bulamadım adamların yani vivident fabrikasının bi mail adresi bile yok geceye kadar bulamassam telefon edecem....
keşke ne reklamı olduğunu hatırlasaydın işin ilginçi o reklamı nasıl kaçırmış olmam baya komik bi reklama benziyor yinede bakmaya çalışacam bu arada vividentçiler reklam müziği hala bulamadım adamların yani vivident fabrikasının bi mail adresi bile yok geceye kadar bulamassam telefon edecem....
ya walla unttum ne reklamı olduğunu hoş bi reklam. ya sakız yada diş macunu reklamı olacak ama hangisi bilmiom ki ama vivident diil galiba
Arkadaslar, Su Nokia N90 reklami var ya cocuk atlayip zipliyo babasida durmus cocgun resmini cekiyor sonrada karisina tip tip bakiyor neyse reklamdaki muzik kimdir kim soyler ya? hasta oldum bulamiyorum, sanki MOBY nin tarzi gibi ama MOBY nin sarkilarinda boyle bi parca yok galiba?! yardimci olursaniz sevinirim!! Simdiden Tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi online1 -- 2 Ekim 2005, 19:19:52 >
Arkadaslar, Su Nokia N90 reklami var ya cocuk atlayip zipliyo babasida durmus cocgun resmini cekiyor sonrada karisina tip tip bakiyor neyse reklamdaki muzik kimdir kim soyler ya? hasta oldum bulamiyorum, adamin sesi sanki MOBY gibi ama MOBY nin sarkilarinda boyle bi parca yok galiba?! yardimci olursaniz sevinirim!! Simdiden Tesekkurler
ewet gerçekten harika o müzik, kadir söler isallah bunu da
kamyon reklamımıydı hangi kamyon onu bilsen biraz yardımcı olurum
BENDE ONU ÇIKARAMADIM KAMYON REKLAMıydı yoksa yag reklamımı ama adam kamyonuna binip türkiyeyi dolaşıyodu bide türkcelin doktorlara yapmış oldugu ücretsiz konuşma reklamında kadın dogum yapıyoda hemşire doktorla konuşuyo ya o ne
en iiysi sprite reklam müziği.arkadaslar bu müzik sprite ozel yapılmıs o yuzden sarkı halinde deil.kısa bi parca reklamdaki kadar isteyene yardımcı olabilirim
pop müzik listeleri bir savaş alanıdır.seni beni herkesi öldürür.heavy metal ise bir savaştır! Metalized Came Back! ----------------------------------------------------------------- Siemens SX1+512MB MMC
Nokia N90 reklaminin muzigini uzun zamandir ariyorum fakat sonuclar muzigin yanindan bile gecimiyor, Moby nin tarzina cok yakin bir parca, Nokia yaya bile mail attim bakalim cevap verceklermi
kadır cavusum acun fırarda bır parca var bunu herhalde sen bulursun ne ısmını nede soyleynı bılıyorum ama tv de telefon melodılerınde *UP* olarak ısmı gecıyor bulabılırmısın
adam soyluyor.tek bıldıgım tvde cep melodılerınde adını UP olarak gosterıyor. formları arastırdım ama hep eskı bolumlerın parcalarını koymuslar bu yenı
ne reklamı olduğunu bilmiorum ama dişlerle alakalı bişi. açıklıyorum: bi adam la bi kadın karşılaşıyolar acaip bi müzik çalıo sora kadın adamın dişlere bakarken duvara çarpıo. diğer sefer de adam kadının dişlere bakarken hassas bölgesini direğe çarpıo tabi kısa bi direk. neyse işte o reklamın müzii. ya bide bende ares yok bulan bilen varsa rapid e upload edebilirmi
evet bende istiyorum bunu.müzik çok güzel signal in reklamı bu sanırım signal experiance
ya kadir bana sprite reklamındaki çalan şarkıyı sölermisin bi türlü bulamıyom hani basket sahasında havuza atlıyorlarya bu arada vividenti bekliyorum
Coca Cola /Sprite / Basketbol Sahası / Havuz Feeder - Just the way I'm feeling bu arada vividenti araştırıyorum detay verirseniz sevinirim zira izlemek nasip olmadı
Sende onlardansın ( bende zamanında öyle diyenlerin içindeydim :D %100 farklı... )
şöyle diyim ben bi mp3 forumunda bu konuyla ilgili bayaa bi çalıştım şarkı KESİNLİKLE O DEĞİL.... Şarkıya giriş kısımı inanılmaz şekilde benzer.... hatta aynı denilebilcek şekilde... fakat değil ....
bazı kişiler coca cola'ya telefon yoluyla ulaşıp sormuşlar... "Grup daha piyasaya çıkmamış hazırlanıyolarmış ve ilk albümde bu şarkıda olucakmış "
lütfen olsun duaları arasında dileğimi diliyorum!!! fruko reklamında hani fido dido havluuya yapışıyor sonra kızın teki gelip havluyu sarıyor... ve ses artıyor müzik giriyor hah tamam işte o müzik anlamadıysan cümle içinde kurayım tadında iğrenç bi espiri yapsamda sen aldırma en iyi reklam kuşaklarının izleyicisi olman dileğimle...
umarım bulmuşsundur!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wesmerg -- 4 Ekim 2005, 2:25:40 >
lütfen olsun duaları arasında dileğimi diliyorum!!! fruko reklamında hani fido dido havluuya yapışıyor sonra kızın teki gelip havluyu sarıyor... ve ses artıyor müzik giriyor hah tamam işte o müzik anlamadıysan cümle içinde kurayım tadında iğrenç bi espiri yapsamda sen aldırma en iyi reklam kuşaklarının izleyicisi olman dileğimle...
adam soyluyor.tek bıldıgım tvde cep melodılerınde adını UP olarak gosterıyor. formları arastırdım ama hep eskı bolumlerın parcalarını koymuslar bu yenı
papi sanchez - enamorame bu galiba bi bakıver aresten rahatlıkla indirebilirsin