Giriş | |
|
|
|
10 Ekim 2007; 20:31:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: badwitch http://www.youtube.com/watch?v=YPWpe4dXUfU banada bunu bulurmusunuz rica etsem vieonun yorumlarında eozlem83 şarkının adını yazmış hatta nxt3p de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asean20 -- 10 Ekim 2007; 20:32:04 >
"Sene bin dokuz yüz çift sıfır. Deden bilmez ama baban belki bilir. Salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yaya harbe yürüyoruz. Çölde kar diz boyu, karşımda düşman askeri. Çektim kılıcımı iki el ateş ettim, adamı bacağından vurdum. Benim kolumu alçıya aldılar. Hasteneye son sürat arabayla gidiyoruz. arabada damla benzin yok. Neyse eve geçtik o zamanlar elektrik yok. Mum ışığında televizyon seyrediyoruz."
|
|
|
|
|
10 Ekim 2007; 20:47:21
|
|
|
dikkat etmemiştim teşekkürler:))
|
|
10 Ekim 2007; 22:56:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: xaqlaaa pepsi den bi haber yok ama marshall ı jingle house reklam için yapmış...geçen sayfa da ark yazmıştı... Evet ben yazmıştım ama jingle house ta kapalı şuan :S Pepsi Pepsi Pepsi
|
|
|
10 Ekim 2007; 22:57:29
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: brainiac_x Volkswagen reklamında çalan (Herkes için bir Volkswagen var konulu) müziği arıyorum. Sanırım enstrumantal bir parça. Bilen var mı acaba? nooldu biim voswoss
|
|
|
10 Ekim 2007; 23:47:49
|
|
|
arkadaşlar ben yeni üyeyim bu bölümü açandan allah razı olsun arkadaşlar arena da çalan müziğin ismi lütfennnnnnnn
|
|
11 Ekim 2007; 16:53:58
|
| | | |