Giriş | |
|
|
|
5 Ekim 2007; 11:26:11
|
|
|
Beyler ben peugeot 207'nin türkiye'de yayınlanan reklamındaki müziği arıyorum foruma'da baktım bulamadım herkes the marcels'in sarkısını istemiş orjinal reklamdaki!Benim aradığım "güya" Abant'da geçen reklamdaki müzik linkini veriyorum yardımcı olursanız çok sewinirim http://www.reklamlar.tv/rtv/sin/one/N/P_P/rv/BHGLQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaGuNaxX -- 5 Ekim 2007; 16:23:00 >
|
|
5 Ekim 2007; 14:51:59
|
|
|
Yaaa arkadaşlar bu bundesliga fanatikleri buraya o kadar msj yazcaklarına arese yazsalarya bundesliga diye.Bir sürü müziği var.Hep hazır istiyoruz.Koca forumda 2000-2500 mesaj var bunları 3-5 kişi karşılamaya calısıyoo.Paylasılcaksa herkes paylasmalı herkes arastırmalı.
|
|
|
5 Ekim 2007; 21:45:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Reordinary quote:
Orjinalden alıntı: by_meny bu ntv ye mesaj atıcak arkadaş ne yaptın haber ver yaw ne olur yaw şu bundesliga yı bulalım Manu Chao - La rumba de Barcelona Yaw arkadaşlar şu yazdığınız müzikleri bi kontrol edip yazın ya.Hemen Pat diye Manu Chao... O dediğin müzik la liganın...Ayrıca kanal 24 italya ligi mandolinli şarkı hala bulunmadı bilen mutlaka vardır teşekkürler...
|
|
|
5 Ekim 2007; 23:55:51
|
|
|
ya arkadaslar konuyla alakası olmucak ama bişe sorucam fifa 08 yükleemedim bi yardım etseniz
|
|
|
6 Ekim 2007; 1:18:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: by_meny ya arkadaslar konuyla alakası olmucak ama bişe sorucam fifa 08 yükleemedim bi yardım etseniz tamam arkadaslar saolun gerek kalmadı yaptım
|
|
|
6 Ekim 2007; 3:14:44
|
| | | |