iştecell reklamının müziğini bilen warmı acaba ??? bide şu pazar keyfinin şarkısı... hatta Asterix & Obelix : Görevimiz Kleopatra filminde de çalıyodu...
şimdiden tşkler...
iştecell snap - power
çok saol kardeş
bide şu pazar keyfinin şarkısı... hatta Asterix & Obelix : Görevimiz Kleopatra filminde de çalıyodu...
ark. biraz eski bi reklam ama yine de olsun önceki sayfalara da baktım ama bu reklam hakkında pek bişey yok 2005 yılında jonhson's baby kolonya reklamı vardı bi hatun var hani otobüsten iniyo elemanın biride arka camdan bakıyo o reklam daki müziği bulabilirseniz çok sevincem
-ntv almanya ligi(bundesliga) şarkısı -fox tv bizden kaçmazın şarkısı -birde bir tane şarkı var cmon on felan sözü geçiyor şarkıda hatta ilkin christina aguilera söylüyor zannettim ama değilmiş. birazda eski bir şarkı galiba ama fazla eski değil.
Şimdiden Teşekkürler
lütfen arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_meny -- 2 Eylül 2007; 23:04:33 >
citroen reklamı vardı hani welcome to my life galiba adı kim sölüyodu onu
simple plan
"Sene bin dokuz yüz çift sıfır. Deden bilmez ama baban belki bilir. Salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yaya harbe yürüyoruz. Çölde kar diz boyu, karşımda düşman askeri. Çektim kılıcımı iki el ateş ettim, adamı bacağından vurdum. Benim kolumu alçıya aldılar. Hasteneye son sürat arabayla gidiyoruz. arabada damla benzin yok. Neyse eve geçtik o zamanlar elektrik yok. Mum ışığında televizyon seyrediyoruz."