Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Kasım 2005; 15:20:18)

quote:

Orjinalden alıntı: cyberking111

quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

wolkswaben geklamlarının hepsini daha önceki sayfalarda verdim first duo reklamınıda verdim nokia n90 müziğinide vaerdim azıcık okuyun yaw bi bakın ne var ne yok die yeni şeyler sorun str8 nedir bilmiyorum nike proda verilmişti sanırım

6 sayfa ama okumakla bitmez ki...hem ne bağırıyon küçücük çocuğa..[8D] tmm buldum çok saol..ama şimdide indiremiyom..internette yok çünkü...pm me bi zahmet atıverin şu urlyi modlar görmeden..[sm=ssss.gif].

tamam veririm sana link hangi sarki sole bulayim

Leon4ever -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Kasım 2005; 17:58:26)

quote:

Orjinalden alıntı: tahinpekmez

rock 'n coke reklamındaki şarkı

The Cure - Boys Don't Cry

tesekkurler...

aigeus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Kasım 2005; 23:35:37)

Söz ettiğin signal reklamı, benim Senemis Candemir' e aşık olmama neden oldu...İstersen reklamı gönderebilirim...

jakalon -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Kasım 2005; 10:45:45)

arkadaşlar bana acil citreön reklam müziği lazım, hani şu herşeyin ters-yüz olduğu reklamın şarkısı. pmden ulaşın lütfen..

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Kasım 2005; 13:49:28)

quote:

Orjinalden alıntı: jakalon

arkadaşlar bana acil citreön reklam müziği lazım, hani şu herşeyin ters-yüz olduğu reklamın şarkısı. pmden ulaşın lütfen..

sayfaları ara var zaten

smbdy -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Kasım 2005; 13:49:53)

fortis bankın mussiği...harika yaw..herkese ii calısmalar..

cem_golge -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Kasım 2005; 14:17:27)

selam arkadaşlar ben eski bir reklam müziğini arıyorum

ama reklamın isminide pek bilmiyorum size kısaca reklamı anlatayım

Reklam

Traş Losyonu

konusuna gelince

reklam banyoda geçiyor, iki kardeşten biri traş oluyor, ve küçük kardeşte onu izliyor, büyük olan traştan sonra traş losyonunu kullanıyor

aynı okyanus kokusu gibi filan laflar ediy

müzik hala güncelliğini koruyor ünlü bir rack şarkısı

hala filmlerde ve dizilerde, magazin programlarında çalınıyor

ya yanlış telafuz edmiyorsam

şöyle birşe

abi ya gun gibi birşeyler söylüyor hızlı ve haretketli bana bu müziği bulabilirmisiniz

whale677 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Kasım 2005; 16:01:40)

selam nolur bana şu levis reklam müziğini gönderin kafayı yiyicem

kelebek.sen@gmail.com

aigeus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Kasım 2005; 21:16:55)

o reklamı müziğinden bağımsız düşünemediğim için komple kaydettim bilgisayara reklamı...o reklamda oynayan sinemis candemir' e çok külfetli de olsa aşık olma hakkımı saklı tuttum...itfaiye direği ve sinemis...

kemal08 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Kasım 2005; 21:37:58)

Evet arkadaşlar DIŞBANK-FORTiS in reklam müziği gayet hoş! Bilen arkadaşlardan yardım.

dwerdod006 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Kasım 2005; 22:59:40)

ARKADAŞLAR GERÇEKDEN GÜZEL İŞLER YAPMIŞSINIZ TEBRİKLER!!!
İÇİNİZDE WORLDCARD'IN SON REKLAMI OLAN FOTO ÇEKİMİ(HANİ GÜZİ'NİNOYNADIĞI) REKLAMIN MÜZİĞİHIRS YAPTIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM EMAİL İE YOLLARSANIZ ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNİRİMM!!! ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER[:-][:-][:-][:-]

eddie -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Kasım 2005; 23:24:28)

quote:

Orjinalden alıntı: nachfülbar

ya ben renault reklam müziğini arıyorum

önce bas giriyor giderek kalınlaşan bir bas sesi var sonra şarkı geliyor sonra tekrar bas...

reklam ise bie araba buzların üstünde penguenlerin arasından geçerken yaya geçidinde duruyor bu zamana kadar bas geliyor sonra şarkı geliyor
penguenler karşıdan karşıya geçince tekrar bas başlıyor

lütfen bilenler şarkının ismini yazsın veya daha ayrıntılı bilgiyi buraya yazsın ya da pm. atsın

LLLÜÜÜTTTFFFEEENNN!!!...

[sm=s15.gif]

crazymedusa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 0:49:12)

arkadaşlar , forumda geçmiş tarihlerde bazı arkadaşların reno reklem müziğini aradığını gördüm . gerçi bulmuşsunuz ama yine de çok hoş bir remix i var . şiddetle tavsiye ederim
we are all made of stars / moby - dj tiesto remix

Gary fx -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 1:26:58)

Eveeet, Citroen c3-c4 adam yatakta kalkıyor alarmlı saatine vuruyor ve müzik seti oluyor,herşeyi çeviriyor işte onu ben de arıyorum ama,sayfalarda gezinemeyecek kadar yorgunum şu anda.Bilen varsa bir zahmet[:@][:(]

stormblast -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 2:37:18)

braun cruzer 3 reklam muzigini bulan biri var mıdır acaba, bakındım foruma biri sormus ama cvp yoktu...

Electra -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 9:03:04)

Jaglerden bir haber çıkmamış hala, lütfen...

Hasanyilmazaga -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 9:57:34)

geçmiş sayfalarda jagler vardı ama reklamdan kayıt yapılmış

world card ada bi el atsanız çok iyi oluur [:'(]

crazymedusa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 11:45:58)

gary fx , citroen i istemişisin . cimbomluları pek sevmem ama yinede sana söyleyim [:)]
simple plan - welcome to my life

Electra -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 13:39:59)

Jaglerin müzğinin adı ve kim söylüyor???

stormblast -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 14:15:25)

braun cruzer 3 de yok mu bi gelisme?

dwerdod006 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 15:31:09)

arkadaşlar worldcarın son reklam filminin müzik'ini arıyorumm yokmu yardım eden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! şu güzide duran'ın oynadığı yardımcı olursanızz süper bişi olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![:-][sm=djsmile.gif][sm=djsmile.gif][sm=jawdown.gif]

Gary fx -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 16:00:19)

quote:

Orjinalden alıntı: crazymedusa

gary fx , citroen i istemişisin . cimbomluları pek sevmem ama yinede sana söyleyim [:)]
simple plan - welcome to my life

Sağolasın eyvallah[:'(] Ama şimdi karıştırma GS-FB ya,ayıp oluyo BJK'lilerin yanında[8D]
Yoksa sen başka takım mı tutuyosun? Genelde FB'liler sevmez de[:D]

cyberking111 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 18:38:14)

arkadaşalr bana "david holmes -don't rhyme no mo" hani şu wolkswagen jeep reklamındaki karşılaşma diye adı geçen müziği nerden bulacağımı(yani cdcini nerde satılıyor[:D]) ve ya müziğe sahipseniin bu msn adresini eklemeniz şiddetle rica olunur..nerden aldınız diye soracam cd yi....[:D]

amaa lütfennnnnnnnnnnnnnn.[sm=bawling.gif].[sm=bawling.gif]....şarkıyı hiç yerde bulamadım(yani cdcisini)......şu msni ekleyin[sm=help.gif][sm=help.gif][sm=help.gif]

cyber_kingeagle@hotmail.com

eddie -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 18:40:10)

quote:

arkadaşalr bana "david holmes -don't rhyme no mo" hani şu wolkswagen jeep reklamındaki karşılaşma diye adı geçen müziği nerden bulacağımı(yani cdcini nerde satılıyor[:D]) ve ya müziğe sahipseniin bu msn adresini eklemeniz şiddetle rica olunur..nerden aldınız diye soracam cd yi....[:D]

amaa lütfennnnnnnnnnnnnnn...şarkıyı hiç yerde bulamadım(yani cdcisini)......şu msni ekleyin

cvplamayı reddediyorum...[;)][:D]

cyberking111 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 18:43:44)

quote:

quote:

amaa lütfennnnnnnnnnnnnnn...şarkıyı hiç yerde bulamadım(yani cdcisini)......şu msni ekleyin

cvplamayı reddediyorum...[;)][:D]

eğer biliyorsan söle ne olursun.....yalvarıyorum...[X(][X(]

dwerdod006 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Kasım 2005; 20:28:59)

arkadaşlar ne olur yardım edin kırizlere girdimm valla bi worldcard reklamı hadibe gözünüzün yağına yumurta kırayımm bi yardımm[:-][:-]

cyberking111 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Aralık 2005; 0:52:48)

quote:

Orjinalden alıntı: dwerdod006

arkadaşlar ne olur yardım edin kırizlere girdimm valla bi worldcard reklamı hadibe gözünüzün yağına yumurta kırayımm bi yardımm[:-][:-]

hops birader sıraya..[sm=s15.gif]

gok2 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Aralık 2005; 2:38:30)

arkadaşlar etinin son reklamlarında çalan müzikle ilgili bilgisi olan var mı?elektro gitar girişli parça ve bu arada braun cruiser 3 ün reklam müziğide çok hoş birisi bir kaç mesaj önce değinmiş.ben parçayı bulmak zordur diye gitarda aynısını kendim çaldım ama aynı tadı vermiyor hani.

ETİ reklamıyla ilgili.............. süper bir müzik lütfen birileri birşeyler bilsin.

ASIMOV -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Aralık 2005; 10:07:54)

SELAM.YENI ÇIKAN FORTIS BANK'IN REKLAM MÜZIGININ KIME AIT OLDUGUNU BULMAYA ÇALISIRKEN BURALARA KADAR GELDIM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.

stormblast -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Aralık 2005; 17:55:38)

abi ben degindim baun cruiser 3'den, ama bulamadım bi türlü, ne gugılda var ne de baska biri bulabildi :(

quote:

Orjinalden alıntı: gok2

arkadaşlar etinin son reklamlarında çalan müzikle ilgili bilgisi olan var mı?elektro gitar girişli parça ve bu arada braun cruiser 3 ün reklam müziğide çok hoş birisi bir kaç mesaj önce değinmiş.ben parçayı bulmak zordur diye gitarda aynısını kendim çaldım ama aynı tadı vermiyor hani.

ETİ reklamıyla ilgili.............. süper bir müzik lütfen birileri birşeyler bilsin.

sourso -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Aralık 2005; 21:21:30)

braun cruzer reklam müziğini öğrenmek için firmaya mail attım bakalım nolacak, başka türlü bulamıyorumm

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 1:29:15)

quote:

Orjinalden alıntı: crazymedusa

arkadaşlar ericson k 700i reklam müziği lütfennn .
sayın kadir artun 24 saat da hazır demişsin . ümitlendim valla .

k700i Death In Vegas - "Hands Around My Throat

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 1:37:24)

Ups kargo reklam müziği Ups : Gotan Project - "Santa Maria"

ASIMOV -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 11:23:20)

TEKRAR MERHABA.BU FORTISBANK'IN MÜZIGIYLE ILGILI BILGISI OLAN VARSA VE CEVAP YAZARSA ÇOK SEVINIRIM.TEK UMUDUM BURASI KALDI.

crazymedusa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 11:31:56)

kadir BÜYÜÜÜKSÜÜNN !!! [:'(]

arkadaşım çok sağol [:(]

sheriff -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 11:51:18)

ban gülücüğünü doğru yerde kullanın lutfen. kırıcı olabiliyo.
2-3 sayfa gecer hala senin mesajını kimse takmamışsa kullan şunu. daha iki mesaj olmuş hemen ban. hatta bakıyom da ilk mesajında ban demişsin. dikkatli olalım biraz kırıcı ve aceleci olmayın[&:][:'(]
quote:

Orjinalden alıntı: dwerdod006

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 12:03:48)

....................................................WORLDCARD REKLAM MÜZİĞİ.............................................................
son günlerde çok yoğun bir şeklide worldcard reklamına ilgi vardı ve araştırmadan edemedim gerekli yerlere mail attım ve bana gelen cevabı size aynen aktarıyorum

Sayın Artun,

World Moda reklam müziği Bankamız için özel hazırlanmıştır.

Reklam müziğimize www.worldcard.com.tr internet sitemizden
Worldpuan/Vadaazone menüsünden
ulaşabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür eder,iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş.

pele -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 14:39:02)

ARKADAŞLAR BENİ MAHFEDEN BU FORTİS BANK REKLAMI MÜZİĞİNİ BULUN LUTFEN
HARİKA Bİ MÜZİK.. [:o]

BİLMEYENER İÇİN FORTİS = DIŞBANKIN YENI AVRUPALI BÜYÜK PAY SAHİBİ ORTAĞI

pele -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 15:00:08)

ARKADASLAR FORTİS İÇİN BANKAYA E MAİL YOLLADIM CEVAP GELIRSE SIZE BILDIRECEM BENDE ARIYORUM.. [:D]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 16:04:59)

yardımların için sağol bende araştırıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: pele

ARKADASLAR FORTİS İÇİN BANKAYA E MAİL YOLLADIM CEVAP GELIRSE SIZE BILDIRECEM BENDE ARIYORUM.. [:D]

VIN_DIESEL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 16:06:19)

arkadaşlar benimde bir reklam müziği problemim var eminim kadir buna da çare bulacaktır hani şu ruffles sokaktaki lezzetler reklamının müziğini çok beğeniyorum bende ama bir bilen varsa derdime derman olsun nolayiiiii stop:))

eddie -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 16:19:21)

hep de erler var burada haaa neden acebaa[;)][:D]

Electra -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 17:39:56)

Topic güzel gidiyor. Jaglerin müziği demiştim.

pele -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 20:57:34)

ee nolmus er varsa.. bende erim sende cavussun alt tarafı.. gerci sorun ne oldugun da diil.. insanlara yardım et bos konusacana..

quote:

hep de erler var burada haaa neden acebaa[;)][:D]

Usta_AsH -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 22:55:31)

ya matrix i bilen yok mu

BesTCooL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Aralık 2005; 23:22:56)

bır de bu matrix oyunu bıtırınce cıkan bır muzık var bilen va rmıdır aceb ?

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (3 Aralık 2005; 3:29:14)

quote:

Orjinalden alıntı: BesTCooL

matrix 1 final sound - rage against the machine - matrix theme song

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (3 Aralık 2005; 3:56:20)

quote:

Orjinalden alıntı: Haydar Dumen

Durex'in reklamındaki müziği merak ediyorum [X(]

şaka gibi

eagle18 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (3 Aralık 2005; 16:41:42)

meraba arkadaşlar.mükemmel bi topik[:'(]çok faydalı walla[:D]
arkadaşlar ben şu RODEO çikolata reklamı var ya orda çalan şarkının adını çok merak ediyorum.onun ismini biliyomusunuz?yazarsanız çok sevinirim. hatta o tarzda müzikler biliyosanız hayır demem.[:D]

ReDxxLiNe -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Aralık 2005; 5:49:24)

eywallah

BesTCooL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Aralık 2005; 7:46:41)

quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

quote:

Orjinalden alıntı: BesTCooL

matrix 1 final sound - rage against the machine - matrix theme song

Harıkasın cok cok sağolasın arada kaybolacagını dusunmustum ama bravo.....

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Aralık 2005; 12:44:33)

quote:

Orjinalden alıntı: eagle18

meraba arkadaşlar.mükemmel bi topik[:'(]çok faydalı walla[:D]
arkadaşlar ben şu RODEO çikolata reklamı var ya orda çalan şarkının adını çok merak ediyorum.onun ismini biliyomusunuz?yazarsanız çok sevinirim. hatta o tarzda müzikler biliyosanız hayır demem.[:D]

apocaliptica - carmina burana

mzaferk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Aralık 2005; 17:39:42)

gerçekten çok kaliteli melodisi var, huzur verici. Bana yerli bayan sanatçılardan birinin hit şarkısının girişi gibi geldi, ancak çıkartamıyorum, funda arar veya zeynep dizdar...
Bulursanız, bana da e-mail atarsanız çok sevinirim.
Ben bulursam buraya atarım.
Teşekkürler.

mzaferk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Aralık 2005; 17:42:30)

Aşağıdaki mesajımda FORTİS bankın reklam müzüğini kast etmiştim.

quote:

Orjinalden alıntı: mzaferk

gerçekten çok kaliteli melodisi var, huzur verici. Bana yerli bayan sanatçılardan birinin hit şarkısının girişi gibi geldi, ancak çıkartamıyorum, funda arar veya zeynep dizdar...
Bulursanız, bana da e-mail atarsanız çok sevinirim.
Ben bulursam buraya atarım.
Teşekkürler.

eagle18 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Aralık 2005; 18:13:28)

çok teşekkür ederim kadirartun,çok saol walla[:D][:'(]saolasın..

Forumchu -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Aralık 2005; 18:23:40)

Ya nedir bu Fortis bankasının reklam müziği.Süper 1şey yaa

ibyalcin -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (4 Aralık 2005; 18:42:05)

bende sorayım
pejomuydu neydi bi doblo tip arabanın reklamında
arr yuu satis fayt diyo ya
o şarkıyı bile varmııı

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (5 Aralık 2005; 0:59:32)

quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

bende sorayım
pejomuydu neydi bi doblo tip arabanın reklamında
arr yuu satis fayt diyo ya
o şarkıyı bile varmııı

arkadaşım al sana rapidlisi bu arada peugeot partner reklam müziği rebel moves- are you satisfaid

http:/****.de/files/5040540/Rebel_Moves_-12-_Are_You_Satisfied****.html

ibyalcin -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (5 Aralık 2005; 17:45:42)

güzel arkadaşım şarkı için teşekkürler[:'(]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (5 Aralık 2005; 18:49:53)

> Belçika-Hollanda ortaklığı Fortis tarafından satın alınan Dışbank,
dünden
> itibaren müşterilerini Fortis Bank adıyla kabul etmeye başladı. Fortis
> Bank Yönetim Kurulu Başkanı Karel De Boeck, 2010 yılına kadar şube
> sayısının 183'ten 300'e çıkarılacağını açıkladı." Bu haber dün,
> Türkiye'nin mümtaz basın ve yayın organlarının hemen hemen tümünde yer
> aldı. Fakat hiç kimse, Fortis Bank'ın, PKK'nın kullandığı mayınları
üreten
> firmaya ortaklığından bahsetmedi. İşte gözden kaçan! o detay:
>
>
> Dünya üzerindeki bankaların hareketlerini izleyen Netwerk Vlaanderen
adlı
> kuruluş, aralarında Fortis Bank'ın da bulunduğu 5 bankanın, Birleşmiş
> Milletler İnsan Hakları Komisyonu tarafından üretimi yasaklanan misket
> bombası, nükleer bomba, seyreltilmiş uranyum silahları ve mayın gibi
> mühimmat üreten silah şirketleriyle ortak olduğunu belgeledi.
>
> Netwerk Vlaanderen tarafından hazırlanan 52 sayfalık raporda,
Belçika'nın
> önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Fortis Bank'ın, dünyanın en
> büyük mayın üreticisi Singapore Technologies Engineering-STE'de
1,376,600
> adet hissesinin bulunduğu ortaya çıkarıldı.
>
> Raporda Fortis Bank'ın ortak olduğu Singapurlu mayın üreticisi STE'nin
> VS-50 ve VS-69 tipi mayınlar ürettiği belirtildi. Singapurlu STE
> firmasının ürettiği VS-50 ve VS-69 tipi mayınlar, Güneydoğu'da PKK
> tarafından sıklıkla kullanılıyor.
>
> Dünya Mayın İzleme Komitesi'nin 1999 tarihli raporunda Singapur'un tek
> mayın üreticisi STE'nin Valsella Valmara 69 ve Valsella VS-50
mayınlardan
> milyonlarca adet ürettiğini belgelemişti.
>
> NOT: Yukarıdaki haber Kuva-yı Medya sitesinden alınmıştır

BUNDAN SONRA LÜTFEN FORTİS BANKA AİT REKLAM MÜZİKLERİNİ SORMAYIN ARAŞTIRMAYACAĞIM SAYGILAR TEŞEKKÜRLER..........................................................................
..............................................................................................................kadirartun

Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.09375