wolkswaben geklamlarının hepsini daha önceki sayfalarda verdim first duo reklamınıda verdim nokia n90 müziğinide vaerdim azıcık okuyun yaw bi bakın ne var ne yok die yeni şeyler sorun str8 nedir bilmiyorum nike proda verilmişti sanırım
6 sayfa ama okumakla bitmez ki...hem ne bağırıyon küçücük çocuğa.. tmm buldum çok saol..ama şimdide indiremiyom..internette yok çünkü...pm me bi zahmet atıverin şu urlyi modlar görmeden.. .
o reklamı müziğinden bağımsız düşünemediğim için komple kaydettim bilgisayara reklamı...o reklamda oynayan sinemis candemir' e çok külfetli de olsa aşık olma hakkımı saklı tuttum...itfaiye direği ve sinemis...
ARKADAŞLAR GERÇEKDEN GÜZEL İŞLER YAPMIŞSINIZ TEBRİKLER!!! İÇİNİZDE WORLDCARD'IN SON REKLAMI OLAN FOTO ÇEKİMİ(HANİ GÜZİ'NİNOYNADIĞI) REKLAMIN MÜZİĞİHIRS YAPTIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM EMAİL İE YOLLARSANIZ ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNİRİMM!!! ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
önce bas giriyor giderek kalınlaşan bir bas sesi var sonra şarkı geliyor sonra tekrar bas...
reklam ise bie araba buzların üstünde penguenlerin arasından geçerken yaya geçidinde duruyor bu zamana kadar bas geliyor sonra şarkı geliyor penguenler karşıdan karşıya geçince tekrar bas başlıyor
lütfen bilenler şarkının ismini yazsın veya daha ayrıntılı bilgiyi buraya yazsın ya da pm. atsın
arkadaşlar , forumda geçmiş tarihlerde bazı arkadaşların reno reklem müziğini aradığını gördüm . gerçi bulmuşsunuz ama yine de çok hoş bir remix i var . şiddetle tavsiye ederim we are all made of stars / moby - dj tiesto remix
Eveeet, Citroen c3-c4 adam yatakta kalkıyor alarmlı saatine vuruyor ve müzik seti oluyor,herşeyi çeviriyor işte onu ben de arıyorum ama,sayfalarda gezinemeyecek kadar yorgunum şu anda.Bilen varsa bir zahmet
arkadaşlar worldcarın son reklam filminin müzik'ini arıyorumm yokmu yardım eden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! şu güzide duran'ın oynadığı yardımcı olursanızz süper bişi olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadaşalr bana "david holmes -don't rhyme no mo" hani şu wolkswagen jeep reklamındaki karşılaşma diye adı geçen müziği nerden bulacağımı(yani cdcini nerde satılıyor ) ve ya müziğe sahipseniin bu msn adresini eklemeniz şiddetle rica olunur..nerden aldınız diye soracam cd yi....
amaa lütfennnnnnnnnnnnnnn. . ....şarkıyı hiç yerde bulamadım(yani cdcisini)......şu msni ekleyin
arkadaşalr bana "david holmes -don't rhyme no mo" hani şu wolkswagen jeep reklamındaki karşılaşma diye adı geçen müziği nerden bulacağımı(yani cdcini nerde satılıyor ) ve ya müziğe sahipseniin bu msn adresini eklemeniz şiddetle rica olunur..nerden aldınız diye soracam cd yi....
amaa lütfennnnnnnnnnnnnnn...şarkıyı hiç yerde bulamadım(yani cdcisini)......şu msni ekleyin
amaa lütfennnnnnnnnnnnnnn...şarkıyı hiç yerde bulamadım(yani cdcisini)......şu msni ekleyin
arkadaşlar etinin son reklamlarında çalan müzikle ilgili bilgisi olan var mı?elektro gitar girişli parça ve bu arada braun cruiser 3 ün reklam müziğide çok hoş birisi bir kaç mesaj önce değinmiş.ben parçayı bulmak zordur diye gitarda aynısını kendim çaldım ama aynı tadı vermiyor hani.
ETİ reklamıyla ilgili.............. süper bir müzik lütfen birileri birşeyler bilsin.
abi ben degindim baun cruiser 3'den, ama bulamadım bi türlü, ne gugılda var ne de baska biri bulabildi :(
quote:
Orjinalden alıntı: gok2
arkadaşlar etinin son reklamlarında çalan müzikle ilgili bilgisi olan var mı?elektro gitar girişli parça ve bu arada braun cruiser 3 ün reklam müziğide çok hoş birisi bir kaç mesaj önce değinmiş.ben parçayı bulmak zordur diye gitarda aynısını kendim çaldım ama aynı tadı vermiyor hani.
ETİ reklamıyla ilgili.............. süper bir müzik lütfen birileri birşeyler bilsin.
ban gülücüğünü doğru yerde kullanın lutfen. kırıcı olabiliyo. 2-3 sayfa gecer hala senin mesajını kimse takmamışsa kullan şunu. daha iki mesaj olmuş hemen ban. hatta bakıyom da ilk mesajında ban demişsin. dikkatli olalım biraz kırıcı ve aceleci olmayın
quote:
Orjinalden alıntı: dwerdod006
arkadaşlar ne olur yardım edin kırizlere girdimm valla bi worldcard reklamı hadibe gözünüzün yağına yumurta kırayımm bi yardımm
....................................................WORLDCARD REKLAM MÜZİĞİ............................................................. son günlerde çok yoğun bir şeklide worldcard reklamına ilgi vardı ve araştırmadan edemedim gerekli yerlere mail attım ve bana gelen cevabı size aynen aktarıyorum
Sayın Artun,
World Moda reklam müziği Bankamız için özel hazırlanmıştır.
Reklam müziğimize www.worldcard.com.tr internet sitemizden Worldpuan/Vadaazone menüsünden ulaşabilirsiniz.
arkadaşlar benimde bir reklam müziği problemim var eminim kadir buna da çare bulacaktır hani şu ruffles sokaktaki lezzetler reklamının müziğini çok beğeniyorum bende ama bir bilen varsa derdime derman olsun nolayiiiii stop:))
meraba arkadaşlar.mükemmel bi topik çok faydalı walla arkadaşlar ben şu RODEO çikolata reklamı var ya orda çalan şarkının adını çok merak ediyorum.onun ismini biliyomusunuz?yazarsanız çok sevinirim. hatta o tarzda müzikler biliyosanız hayır demem.
meraba arkadaşlar.mükemmel bi topik çok faydalı walla arkadaşlar ben şu RODEO çikolata reklamı var ya orda çalan şarkının adını çok merak ediyorum.onun ismini biliyomusunuz?yazarsanız çok sevinirim. hatta o tarzda müzikler biliyosanız hayır demem.
gerçekten çok kaliteli melodisi var, huzur verici. Bana yerli bayan sanatçılardan birinin hit şarkısının girişi gibi geldi, ancak çıkartamıyorum, funda arar veya zeynep dizdar... Bulursanız, bana da e-mail atarsanız çok sevinirim. Ben bulursam buraya atarım. Teşekkürler.
Aşağıdaki mesajımda FORTİS bankın reklam müzüğini kast etmiştim.
quote:
Orjinalden alıntı: mzaferk
gerçekten çok kaliteli melodisi var, huzur verici. Bana yerli bayan sanatçılardan birinin hit şarkısının girişi gibi geldi, ancak çıkartamıyorum, funda arar veya zeynep dizdar... Bulursanız, bana da e-mail atarsanız çok sevinirim. Ben bulursam buraya atarım. Teşekkürler.
> Belçika-Hollanda ortaklığı Fortis tarafından satın alınan Dışbank, dünden > itibaren müşterilerini Fortis Bank adıyla kabul etmeye başladı. Fortis > Bank Yönetim Kurulu Başkanı Karel De Boeck, 2010 yılına kadar şube > sayısının 183'ten 300'e çıkarılacağını açıkladı." Bu haber dün, > Türkiye'nin mümtaz basın ve yayın organlarının hemen hemen tümünde yer > aldı. Fakat hiç kimse, Fortis Bank'ın, PKK'nın kullandığı mayınları üreten > firmaya ortaklığından bahsetmedi. İşte gözden kaçan! o detay: > > > Dünya üzerindeki bankaların hareketlerini izleyen Netwerk Vlaanderen adlı > kuruluş, aralarında Fortis Bank'ın da bulunduğu 5 bankanın, Birleşmiş > Milletler İnsan Hakları Komisyonu tarafından üretimi yasaklanan misket > bombası, nükleer bomba, seyreltilmiş uranyum silahları ve mayın gibi > mühimmat üreten silah şirketleriyle ortak olduğunu belgeledi. > > Netwerk Vlaanderen tarafından hazırlanan 52 sayfalık raporda, Belçika'nın > önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Fortis Bank'ın, dünyanın en > büyük mayın üreticisi Singapore Technologies Engineering-STE'de 1,376,600 > adet hissesinin bulunduğu ortaya çıkarıldı. > > Raporda Fortis Bank'ın ortak olduğu Singapurlu mayın üreticisi STE'nin > VS-50 ve VS-69 tipi mayınlar ürettiği belirtildi. Singapurlu STE > firmasının ürettiği VS-50 ve VS-69 tipi mayınlar, Güneydoğu'da PKK > tarafından sıklıkla kullanılıyor. > > Dünya Mayın İzleme Komitesi'nin 1999 tarihli raporunda Singapur'un tek > mayın üreticisi STE'nin Valsella Valmara 69 ve Valsella VS-50 mayınlardan > milyonlarca adet ürettiğini belgelemişti. > > NOT: Yukarıdaki haber Kuva-yı Medya sitesinden alınmıştır
BUNDAN SONRA LÜTFEN FORTİS BANKA AİT REKLAM MÜZİKLERİNİ SORMAYIN ARAŞTIRMAYACAĞIM SAYGILAR TEŞEKKÜRLER.......................................................................... ..............................................................................................................kadirartun