Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

exproud -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 19:02:09)

arkadaşlar tekrar soruyom ne olur ups kargo reklam müziği bulursanız çok sevinirim

crazymedusa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 19:14:16)

arkadaşlar ericson k 700i reklam müziği lütfennn .
sayın kadir artun 24 saat da hazır demişsin . ümitlendim valla .

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 19:37:53)

quote:

Orjinalden alıntı: crazymedusa

merhaba arkadaşlar . aranıza katılalı 4 gün oldu . arnızdaki dayanışma çok hoş . eğer değinmeden geçersem hakkını yemiş olurum diye düşünüyorum . kadir artun un bu forum da yeri bi ayrı gibi gözüküyor . ona ayrı bi teşekkür diyorum . benim sizlerden ricam , ericson k700 ve k700i reklam müzikleri olacak . hangisi idi tam olark bilemiyeceğim ama ikisinden birinin reklamda çalan kısmı batery solo idi . jungle olmadığını biliyorum . çünkü radyoda dinledim . ilgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler . sağlıcakla kalın

bak burda kim var :)

SONY ERICSSON T700i= DEATH IN VEGAS -HANDS AROUND MY THROAT

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 19:57:34)

quote:

arkadaşlar ericson k 700i reklam müziği lütfennn .
sayın kadir artun 24 saat da hazır demişsin . ümitlendim valla .

BİR YANLIŞIN VAR ARKADAŞIM BEN KİMSEYE 24 SAAT İÇİNDE HAZIR FALAN DEMEDİM DENSİZİN TEKİ GELDİ BEN URDA BURDA ÇALIŞIYORUM MAİLİNİZİ VERİN 24 SAATTE ELİNİZDE OLUR DEDİ BEN DEMEDİM AYRICA DH ADMİNLERİ BİLE OLSA KİMSEYE MAİL ADRESİNİZİ VERMEYİN BURDA İYİ NİYETLİ İNSANLAR KADAR KOTU NİYETLİ İNSANLARDA VAR MESULİYET BANA AİT DEGİLDİR MAİL ADRESİMİ DAHA ÖNCE VERMİŞTİM BİR DAHA VERMİCENM İSTEYEN FORUMUN İLK SAYFALARINDAN ALABİLİR YANLIZ SORUNUZ CEVAPLANDIKTAN SONRA MAİLİNİZ SİLİNİCEKTİR SİZDENDE SİLMENİZİ ÖNERİRİM TEŞEKKÜRLER...

GÜNCEL UPS , VİVİDENT ,SİGNAL ARANMAKTADIR BİLENLER LÜTFEN PAYLAŞSINLAR

özH@N -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 20:18:04)

kadiratun bir numarasın bravo [:'(][:'(][:'(]
herseferinde tekrar tekrar bakıyorum baştan aşağı tüm topice her sayfasına unuttuğum bi reklam varmı diye diğer arkadaşlarda yardımcı oluyolar herkesin eline emeğine sağlık paylaşım budur [:(]

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Kasım 2005; 20:23:29)

YA OKADAR ŞEY BİLMEME RAGMEN NİCKİMİN ALTINA RESİM KOYMAYİ BECEREMEDİM BİRİDE BANA YARDIMCI OLSUN YAHUU [sm=s20.gif] BENDE RESİM KOYMAK İSTİYOM

YA BU JONSHON'S KOLONYA REKLAMINA TAKILDIM AMERİKADAKİ İNGİLTEREDEKİ ALMANYA KANADA FRANSA DAKİ ARKADAŞLARIMA DANIŞIM VALLA O REKLAM İÇİN ULUSLAR ARASI OPERASYON BAŞLATTIM YAKINDA DÜŞER ELİME VE İLK BURADA PAYLAŞACAM SİZİNLE TABİKİ BULABİLİRSEM

®os©oe -> aloooooooooooooooooooooooooooo (22 Kasım 2005; 22:41:42)

[:-][:-]SİGNAL REKLAM MÜZİĞİNİN ADINI BULDUM DİYORUM KİMSEDE TIK YOK YA HERALDE HERKES BULDU[sm=s15.gif]

[image]local://upfiles/103441/5F8D0C36B00B422AAB2455A8AEFD3232.gif[/image]

kadirartun -> Cevap: aloooooooooooooooooooooooooooo (22 Kasım 2005; 22:45:07)

yaz abi hemen neymiş meraktan olicem
sölecem dedin sölemedin

maydos -> Cevap: aloooooooooooooooooooooooooooo (22 Kasım 2005; 23:50:36)

kadirartun Bu ALEMDE TEKSİN[:'(]

varmidir bunun gibi bir topic TÜRKİYE DE SORARİM??? bence YOK..[:'(][:'(] UMARİM HİC KAYBOLMAZDA walla oturup ağlarım... çalışmalarınızda başarılar...

kadirartun -> Cevap: aloooooooooooooooooooooooooooo (23 Kasım 2005; 0:18:02)

quote:

Orjinalden alıntı: maydos

kadirartun Bu ALEMDE TEKSİN[:'(]

varmidir bunun gibi bir topic TÜRKİYE DE SORARİM??? bence YOK..[:'(][:'(] UMARİM HİC KAYBOLMAZDA walla oturup ağlarım... çalışmalarınızda başarılar...

elimden geleni yapıyorum ilgin i,çin teşekkürler maydos

®os©oe -> AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 9:03:50)

[;)]biraz heyecan yapalım abi ya sıkı durun sölicem

tahinpekmez -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 11:33:56)

quote:

Orjinalden alıntı: r_o_s_c_o_e

ben yeni üye oldum dakat bayaadır takip ediorm çok sağlam araştırmalarınıza tanık oldum herneyse nolur söle geberiorm yabenimle birlikte bi çok kişi de seni beklio hadi...

ayrıca gelelim konuya bence en iyi reklam müziği çok eski bi reklam olan Ford Ka reklamında çalan Show Must Go On'dur..

ve de aradığım bi şarkı var benimde..radyo reklamlarında çıkıyo BMW bilmemne selection borusan oto reklamı adamın kaç kilometrede ne halt karıştırdığını fln anlatıo yardımcı olursanız sevinirim

VIN_DIESEL -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 11:59:16)

arkadaşım neyin heyecanını yapıyorsun ki burası bi yarışma salonu diil varsa söyle herkes paylaşsın ama yoksa gereksiz uzatmalar yapma hiç gereği yok, zaten bak bizde elimizden geldiğince bişiler ekleyip insanların yüzünde bir tebessüm uyandırmak ,günlerinin iyi geçmesini sağlamak için bişiler yapmaya çalışıyoruz, ama senin bu tutumun nedir anlamış diilim[>:][>:][>:]

VIN_DIESEL -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 12:02:48)

Bu arada cnbc-e de scania reklamındaki eski ama muhteşem şarkı aynen buyrunnnnnnn[:'(][:'(]

Smokie-I'll meet you at midnight ,süper ötesi bir şarkı şiddetle tavsiye ederim[:'(]

kadirartun -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 13:16:25)

quote:

ya kardeş söliceksen söle

VIN_DIESEL -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 13:43:15)

bence sen uzatıyorsun bu konuyu elinde bişi yok sadece gereksiz nedense ve kendince heyecan yapıyorsun[8|][8|]
quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

quote:

ya kardeş söliceksen söle

tahinpekmez -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 15:25:16)

quote:

Orjinalden alıntı: tahinpekmez

radyo reklamlarında çıkıyo BMW bilmemne selection borusan oto reklamı adamın kaç kilometrede ne halt karıştırdığını fln anlatıo yardımcı olursanız sevinirim

mecburen tekrarlıyorum o reklamı duyan yokmu hiç ya çok hoşuma gidio o şarkı

SmallScreaM -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 15:43:44)

ronaldinhonun en son reklamı lazım 4 kere vuruyoo ard arda direkten dönüyoo
o reklam lazım[:o]

kadirartun -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 15:49:22)

quote:

Orjinalden alıntı: GöKaY!!

ne reklamı bu onuda söle belki bir bilen vardır

tahinpekmez -> kadirartun duy sesimizi (23 Kasım 2005; 16:25:57)

kadirartun sana bu konuda çok güveniorm ama beni niye görmezden geliyosun anlamıyorum bi ses et bari ya

tahinpekmez -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 16:34:28)

quote:

o reklam bende var dilersen nikefootball sitesinden de indirilebiliyo ben ordan aldım

reos -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 17:04:44)

REKLAM DEİLDE ŞU EMRET KOMUTANIMIN JENERİK MÜZİĞİNİ KİM SÖLÜO

Electra -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 17:29:21)

Teşekkürler

SmallScreaM -> Cevap: AKŞAM SAAT 17:00 DA BEKLEYİNNN::: (23 Kasım 2005; 17:37:18)

quote:

quote:

ne reklamı bu onuda söle belki bir bilen vardır

nike

Usta_AsH -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (23 Kasım 2005; 18:06:37)

matrix 1 in sonunda çalan şarkı marilyn manson rock is death dior millet iyi de ondan dıııın dırıdırıdın dırı dırıdın dın dırı dırıdırı dın dırıdın dın dırı dırıdın dırıdırıdın dıın dırıdırı dırıdırıdın dınn tan dınn dın dın dın yok işte

kadirartun -> Cevap: kadirartun duy sesimizi (23 Kasım 2005; 19:09:03)

quote:

Orjinalden alıntı: tahinpekmez

kadirartun sana bu konuda çok güveniorm ama beni niye görmezden geliyosun anlamıyorum bi ses et bari ya

abicim anlamadım ne demek istedin hangi reklam bmw reklamımı diyorsun eger oysa hiç izlemedim üzgünüm duymadıgım bişi için yorum yapamam

bu arada signalci arkadas ses seda yok vereceksen ver artık bizde bilelim saklayarak ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum

khafa -> Cevap: kadirartun duy sesimizi (23 Kasım 2005; 19:13:44)

quote:

bu arada signalci arkadas ses seda yok vereceksen ver artık bizde bilelim saklayarak ne yapmaya çalışıyorsun anlamıyorum

eet ya elinde signal olduğnu idda eden arkadaş artık söylesede indirsek ya

exproud -> Cevap: kadirartun duy sesimizi (23 Kasım 2005; 19:27:22)

kadir uğraştığına eminim benim ups reklam müziğinden bi haber var mı? ben sitesinden mail attım ama cevap alamdım umarım bulursun merakla bekliyorum.
not: ıslıklı olan değil rock tarzı bi şey:)

kadirartun -> Cevap: kadirartun duy sesimizi (23 Kasım 2005; 20:19:43)

quote:

Orjinalden alıntı: exproud

kadir uğraştığına eminim benim ups reklam müziğinden bi haber var mı? ben sitesinden mail attım ama cevap alamdım umarım bulursun merakla bekliyorum.
not: ıslıklı olan değil rock tarzı bi şey:)

arkadaşım inan hiç gözüme çarpmadı o reklam izlemedim bir kaç yere mail attım ups yede attım umarım yanbıt alırım

®os©oe -> kadirartun duy sesimizi, aynen (23 Kasım 2005; 21:29:41)

önemli olan paylaşım ve kardeşlik işte o şarkının adı signal reklam müziğindeki şarkının adı ==>Page Three - Heart Failure and cardiovascular Health sevgilerimle[:'(]

[image]local://upfiles/103441/A0B06183927D47E4AF5FE383BD0FD146.gif[/image]

MePHIsTo -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (23 Kasım 2005; 21:31:13)

arkadaşlar bu golf reklamını banada gönderebilirseniz sevinirim şimdiden tesekkürler.......

SandStorm -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Kasım 2005; 1:03:57)

r_o_s_c_o_e çok güzel bir atış yapmışsın bravo sana. signal ın reklam müziği hakikaten deneme jingle mış. bulma gibi bir olay yok. anca reklamı bulup mixleyerek yapabiliriz.

crazymedusa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Kasım 2005; 1:15:16)

arkadaşlar ericson k700 lütfen... [sm=s20.gif]

j.sparrow -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Kasım 2005; 4:39:06)

@xander çok saol kardeşim.

tahinpekmez -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Kasım 2005; 10:29:36)

benim dediğim bu reklam radyoda çıkıo devamlı tvde varmı hiç bilmiyorum aklınızda bulunsun rast gelirseniz belki bileniniz çıkar "bmw premium selection borusan oto" reklamı bilmemkaç km.de şu oldu bilemkaçta bu oldu fln die anlatıyo adamın biri fonda da dediğim şarkı çalıyo...

eddie -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Kasım 2005; 18:51:39)

ya ben renault reklam müziğini arıyorum

önce bas giriyor giderek kalınlaşan bir bas sesi var sonra şarkı geliyor sonra tekrar bas...

reklam ise bie araba buzların üstünde penguenlerin arasından geçerken yaya geçidinde duruyor bu zamana kadar bas geliyor sonra şarkı geliyor
penguenler karşıdan karşıya geçince tekrar bas başlıyor

lütfen bilenler şarkının ismini yazsın veya daha ayrıntılı bilgiyi buraya yazsın ya da pm. atsın

LLLÜÜÜTTTFFFEEENNN!!!...

®os©oe -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Kasım 2005; 19:13:49)

sende cok bilion ya ...sarkının adı bu yalan mı atıyoz bulursan bul dicem ama sarkı harbiden dier arkadasların dediği gibi sadece reklam için yapılmış olucak ki hiç biyerde yok signalin sitesine girersen görürsün hem senn gibi adam cok işte saol arastirdiğin için dicene bişeyden cakmaz cvp yazar böle msj sayım cogalsın die

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Kasım 2005; 21:17:20)

quote:

sende cok bilion ya ...sarkının adı bu yalan mı atıyoz bulursan bul dicem ama sarkı harbiden dier arkadasların dediği gibi sadece reklam için yapılmış olucak ki hiç biyerde yok signalin sitesine girersen görürsün hem senn gibi adam cok işte saol arastirdiğin için dicene bişeyden cakmaz cvp yazar böle msj sayım cogalsın die

AR5KADAŞIM ÖLE BİRİ YOK ÖLE BİR ŞARKIDA YOK EGER VAR DİYORSAN RAPİDLEDE BİŞZLE ÇAKALİM O ZMAAN SANA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİCEM AMA SİGNAL YWTKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜM FİLM YURT DIŞINDA ÇEKİLMİŞ JİNGLEDE ORDA HAZIRLANMIŞ YANİ UZUN METRAJLI BİŞİ DEGİL SADECE 30 SANİYE OLARAK İZLEYEBİLİRİZ

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Kasım 2005; 23:50:06)

quote:

Orjinalden alıntı: nachfülbar

ya ben renault reklam müziğini arıyorum

önce bas giriyor giderek kalınlaşan bir bas sesi var sonra şarkı geliyor sonra tekrar bas...

reklam ise bie araba buzların üstünde penguenlerin arasından geçerken yaya geçidinde duruyor bu zamana kadar bas geliyor sonra şarkı geliyor
penguenler karşıdan karşıya geçince tekrar bas başlıyor

lütfen bilenler şarkının ismini yazsın veya daha ayrıntılı bilgiyi buraya yazsın ya da pm. atsın

LLLÜÜÜTTTFFFEEENNN!!!...

birinin bu müziği isteyeceğini biliyordum ya o müziği ben hiç beğenmedim ama daha çok yeni bir reklam piyasaya düşmedi aradım bi sonuc elde edemedim malesef bulunca gene yazarım

smbdy -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Kasım 2005; 13:12:49)

kia rionun müziği vardı hani...

erdenay -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Kasım 2005; 15:08:50)

harbiden delikanlıymışsın

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Kasım 2005; 0:04:23)

quote:

Orjinalden alıntı: smbdy

kia rionun müziği vardı hani...

REBEL MOVES-BANDARE

crazymedusa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Kasım 2005; 0:07:49)

arkadaşlar bilmiyorsanız veya yardımcı olamayacaksanız söyleyin de , bir daha aynı mesajları atmayım
ericson k700i
lütfen !!!

crazymedusa -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Kasım 2005; 0:10:13)

arkadaşlar bilmiyorsanız yada yardımcı olamayacaksanız söyleyin de , bir daha aynı mesajı atıp durmayım.
ericson k700i ?
lütfen !!!

alvarez -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Kasım 2005; 1:50:20)

Ntv'de pazartesi eurogol diye bir program var.Almanya ispanya gibi çeşitli avrupa liglerini veriyor.o programda puan durumunu verirken bir şarkı çalıyor dinleyin çok guzel.

adını bilen varsada süper olur

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Kasım 2005; 3:55:18)

quote:

arkadaşlar bilmiyorsanız yada yardımcı olamayacaksanız söyleyin de , bir daha aynı mesajı atıp durmayım.
ericson k700i ?
lütfen !!!

arkadaşım bulamadım malesef arada bir güncellemek için yaz belki bir bilen vardır

ReDxxLiNe -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Kasım 2005; 7:46:54)

arkadaslar ben de first duo ve daha onemlisi güzide duranın oynadıı world kart reklamındaki super müzii arıyorum yardım pplsssss

KruxeL -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Kasım 2005; 11:09:31)

tşk. beyler aradıklarım hemen hemen buldum kadir saol ayrıca sanada

Hasanyilmazaga -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Kasım 2005; 17:42:38)

hocam keşke bütün reklamları ve müziklerinin adını topiğin en başındaki sayfaya yazsan direk bi arşiv niteliği kazanır topik

Leon4ever -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Kasım 2005; 4:08:36)

basta kadir arkadasimiz olmak uzere emek veren herkese tesekkurler
ufak bir serzenisim olacak iki sayfa forum okumaya usenip sadrazam misali daha once ismi verilmis muzikleri isteyen arkadaslara. lutfen azcik gayret edinde onceki sayfalari bi okuyun once istediginiz reklam muziginin ismi yaziomu die. ardindan sunu sormak istiyorum. rock'n coke reklaminda calan bir muzik varmis ve muhtemelen the cure'a ait bi parca imis hatirlayaniniz varsa cok mutlu olucam. simdiden tesekkurler...

uslucocuk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Kasım 2005; 10:58:21)

nikpro ve str8 reklamlarındaki şarkıları bilen war mı??

Suay -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Kasım 2005; 14:49:29)

nokia N90 müzii?

Suay -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Kasım 2005; 15:02:21)

tina charles - i love to love

cyberking111 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Kasım 2005; 20:55:17)

arakdaşlar bi aralar wolkswagen jeep(jeepin maraksını bilmiyom ) reklamı vardı..hani karı koca ayrı ayrı jeeple gidiyorlar faln yanyana geliyorlar..birbirlerine hava atıyorlar..öyle bir reklamdı..orada çalan bir müzik vardı ya onu arıyom bilen bi zahmet yazıversin..teşekkürler..

kadirartun -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Kasım 2005; 23:12:17)

wolkswaben geklamlarının hepsini daha önceki sayfalarda verdim first duo reklamınıda verdim nokia n90 müziğinide vaerdim azıcık okuyun yaw bi bakın ne var ne yok die yeni şeyler sorun str8 nedir bilmiyorum nike proda verilmişti sanırım

cyberking111 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Kasım 2005; 23:33:53)

quote:

wolkswaben geklamlarının hepsini daha önceki sayfalarda verdim first duo reklamınıda verdim nokia n90 müziğinide vaerdim azıcık okuyun yaw bi bakın ne var ne yok die yeni şeyler sorun str8 nedir bilmiyorum nike proda verilmişti sanırım

6 sayfa ama okumakla bitmez ki...hem ne bağırıyon küçücük çocuğa..[8D] tmm buldum çok saol..ama şimdide indiremiyom..internette yok çünkü...pm me bi zahmet atıverin şu urlyi modlar görmeden..[sm=ssss.gif].

Haydar Dumen -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Kasım 2005; 1:59:45)

Durex'in reklamındaki müziği merak ediyorum [X(]

gok2 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Kasım 2005; 7:52:35)

slm arkadaşlar gezinirken gerçekten çok hoş 1 forum yapmışsınız hemen üye oldum benimde aradığım bazı parçaları sayenizde buldum.bende jetta nın müziğine baktım bu arada kings of leon molly chamber değil o başka 1 reklemında kullanılıyor.gerçi ben volkwagen in kendi sitesine girdim orda reklamları var infoda var ama türkiyedeki reklamı yok kafam karıştı.ayrıca eti cici bebe reklamında çalan elektro gitar lı 1 parça var aynı parça cnbce de oynamış olan cracking up ın tanıtımındada kullanılmıştı.eti cici bebede çok kısa 1 bölümü var parçanın umarım yardımcı olabilirsiniz..............

tahinpekmez -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Kasım 2005; 11:06:56)

rock 'n coke reklamındaki şarkı

The Cure - Boys Don't Cry

keremk -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Kasım 2005; 12:56:33)

world cardın son reklamı
moda üzerine olanın müziği nedir bilio musunuz??

Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.046875