Giriş | |
|
|
|
20 Mayıs 2007; 10:32:28
|
|
|
Arkadaşlar sordum ama bu maceracı programında arkada çalan müzüği bilne yok mu??????
|
tomedan
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
20 Mayıs 2007; 16:09:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ylmzdry quote:
Orjinalden alıntı: tomedan casperın reklam müziğini sormuştum kimse bilmedi.bari şu vestelin hp laptop tanıtımında kullandıgı müziği bilen var mı http://www.youtube.com/watch?v=pyolrRuUszE su reklamın mı VİDEDAKI CASPERIN REKLAMI.ONU SORDUM.BIDE VESTELIN REKLAMINI
|
|
|
|
|
20 Mayıs 2007; 17:32:40
|
|
|
valla aradığım bi çok şarkıyı sayenizde buldum çok saolun.şu master cardın şampiyonlar ligi reklamlarında çalan bi müzik var çocuklar reklamda top oynuyolar caddede, saksıları camları falan kırıyolar o reklamda çalan şarkıyı bulabilirseniz ço sevineceğim şimdiden saolun........
|
|
20 Mayıs 2007; 21:35:14
|
|
|
TRİA REKLAM MÜZİĞİ BAYA SLOW YABANCI Bİ ŞEY YAAAA REKLAM SİYAH BEYAZ BİLMEM ANIMSATABİLDİM Mİ
|
|
21 Mayıs 2007; 0:21:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ladylee Carte D'or: Yaratıcılık reklamındaki, müziğini bilen varsa yazarsa çok iyi olur :) You give me something-James Morrison
|
|
|
21 Mayıs 2007; 11:00:15
|
|
|
yau arkadaşlar aranızda magazin programlarını izleyen varmı bilmiyorum.TGRT de tuba özayın sunduğu bi magazin programı vardı..orda fon da çalan müziği bilen varmı yaa..hatta aynı müzik ince ince yasemince die bi kabare de otelde geçen bi bölümde çalıyordı..naa nanının naa nana na na, ikombo terio ooo laralap,on the can stop oo laralap falan :D çok saçma oldu ama bilemiyorum işte.hatırladığım bu.90'ların şarkısı abi yaa olmazsa bi dj'in yakasına yapışıp aynını söyliicam..ikomba terio oo laralap...:D:D:D nolur bi yardım edin yaa
|
|
|
21 Mayıs 2007; 11:16:21
|
|
|
arkadaşlar yedigün reklam müziğini kimin söylediğini biliyorum şarkının adını da biliyorum ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
21 Mayıs 2007; 13:52:06
|
|
|
yau arkadaşlar aranızda magazin programlarını izleyen varmı bilmiyorum.TGRT de tuba özayın sunduğu bi magazin programı vardı..orda fon da çalan müziği bilen varmı yaa..hatta aynı müzik ince ince yasemince die bi kabare de otelde geçen bi bölümde çalıyordı..naa nanının naa nana na na, ikombo terio ooo laralap,on the can stop oo laralap falan :D çok saçma oldu ama bilemiyorum işte.hatırladığım bu.90'ların şarkısı abi yaa olmazsa bi dj'in yakasına yapışıp aynını söyliicem..ikomba terio oo laralap...:D:D:D nolur bi yardım edin yaa
|
|
|
21 Mayıs 2007; 20:10:50
|
|
|
arkadaşlar ben de KİA Sorento Xforce adlı arabanın reklamındaki müziği arıyorum bilen varsa lütfen cevaplasın
|
|
22 Mayıs 2007; 12:33:02
|
|
|
arkadaşlar kotexin son reklamı var ya hani şu lightdays olan müziğini buldum. Kurt Nilsen-she's so high reklamda söylenen şarkı buydu orjinalini söyleyen ise Tal Bachman LİMEWİRE DEN İNDİRİN TAVSİYE EDERİM.[/colohr]
|
|
|
22 Mayıs 2007; 22:44:42
|
|
|
Kinetix Alp in olayında çalan müzik nedir ? Bide bunu yazarken dinlediğim ''Ünlüler Sirki''ndeki Cengiz Küçükayvazın sahne aldığı müzik ?
|
|
23 Mayıs 2007; 20:02:08
|
|
|
arkadaşlar puma reklamlarının müziğini bilen varmı???
|
|
|
23 Mayıs 2007; 20:09:39
|
| | | |