Kardeş bi reklam vardı tam hatırlamıyorum ama en sonunda trafikte bi kadınla bi erkek buluşodu..Motor falan da vardı..traş reklamıydı çok ii bi müziği vardı...hatırlarsan bi buluver be sana zahmet..
Bi Gün AMD Aldım... Almaz olaydım!... Sonraki Gün ATI aldım... Almaz olaydım!... Daha Soraki Gün Intel Aldım... Almaz olaydım!... Daha Daha Sonraki Gün Nvidia Aldım... Yine Almaz Olaydım !...
Sonunda PS3-Xbox360-NintendoWii aldım, KURTULDUM :D:D:D
bi de bişi daha sorcam arklar cappy nin bi reklamı wardı çocuk rafa uzanıodu falan şarkıyı bi hatun sölüodu side of me falan dio...artık yayınlanmıo walla bu şarkıda süpper bilen war mı??
Arkadaşlar son Boyner reklamının (şu, kızın bayırda çayırda yürüdüğü, havada ekmeklerin uçuştuğu, yağmur yağan ve kızın denize çivileme atlayıp yüzdüğü reklam ) müziğinin ismini bilen veya bulabilen var mı müthiş bir şarkı.
Reklamın videosunu filan bulsam sözleri çıkartıcam şarkıyı bulucam ama, ortalıka videosu yok, sözleri bi türlü yakalayamadım
Bir "Muse" fanatiği olarak gururla söyleyebilirim ki ;Toyota Auris Reklam Müziği Muse'a ait Take A Bow Şarkısıdır.Ancak Muse bu şarkıyı ilk 2001 yılında çıkan albümleriyle duyurdu.Daha sonra 2006'da çıkan Black Holes & Revalations albümlerine de eklediler yeni düzenlemesini..Toyota için ayrıca düzenleme yapmış olabilme olasılıkları çok yüksek..Hatta paylaşım programlarından cover çalışması olarak da arama yapabilirsiniz..Ama kesinlikle reklamda çalan şarkı Muse - Take a Bow !
Take a Bow Toyota için yeni düzenlenmiş olabilir.Fakat bazı firmalar sözleşmelerinde mevcutsa reklamda kullanılan müziğin deşifre edilme hakkını saklı tutabilir belli bir süre..yeni versiyonu nu bulamayabilirsiniz ama Take a Bow diye bulabilirsiniz..
İş bankasının reklam müziklerinden birisi Flamenco tarzda.. Isaac Albeniz - Asturias Diğeri ,Gökhan Kırdarın düzenlediği bi' Jingle.. Bir diğeri de Dean Martin - That’s amore Sanırım bunlardan birini arıyosunuz..
Ben Y-London firmasının Apocaliyptica sounduna benzeyen yaylı bir enstrümanla çalınmış reklam müziğini bulamıyorum..Bilen varsa nerdeyse 40 yıl kölesi moduna giricem Hadi reklam müziğini geçtim,reklamın kendisini bile bulamaz oldum..
Edit : İmla hatası..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj AnGeL Of AnGeL 99 -- 29 Nisan 2007; 23:15:17 >
Arkadaşalar çok aradım lütfen yardım edin istediğim reklam müziklerinden ismini bildikleriniz varsa lütfen özel mesaj olarak yollayın
Yeni docker's rekalam müziği Casa mobilya (fransızca) reklam müziği Doritos kız arabayı park etmeye çalışıyo yeni reklam müziği bildiğiniz varsa lütfen mesaj atın şimdiden çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_kupel -- 30 Nisan 2007; 10:23:45 >
Bir "Muse" fanatiği olarak gururla söyleyebilirim ki ;Toyota Auris Reklam Müziği Muse'a ait Take A Bow Şarkısıdır.Ancak Muse bu şarkıyı ilk 2001 yılında çıkan albümleriyle duyurdu.Daha sonra 2006'da çıkan Black Holes & Revalations albümlerine de eklediler yeni düzenlemesini..Toyota için ayrıca düzenleme yapmış olabilme olasılıkları çok yüksek..Hatta paylaşım programlarından cover çalışması olarak da arama yapabilirsiniz..Ama kesinlikle reklamda çalan şarkı Muse - Take a Bow !
Take a Bow Toyota için yeni düzenlenmiş olabilir.Fakat bazı firmalar sözleşmelerinde mevcutsa reklamda kullanılan müziğin deşifre edilme hakkını saklı tutabilir belli bir süre..yeni versiyonu nu bulamayabilirsiniz ama Take a Bow diye bulabilirsiniz..
İş bankasının reklam müziklerinden birisi Flamenco tarzda.. Isaac Albeniz - Asturias Diğeri ,Gökhan Kırdarın düzenlediği bi' Jingle.. Bir diğeri de Dean Martin - That’s amore Sanırım bunlardan birini arıyosunuz..
Ben Y-London firmasının Apocaliyptica sounduna benzeyen yaylı bir enstrümanla çalınmış reklam müziğini bulamıyorum..Bilen varsa nerdeyse 40 yıl kölesi moduna giricem Hadi reklam müziğini geçtim,reklamın kendisini bile bulamaz oldum..
Edit : İmla hatası..
maalesef bunlar değil.reklamı bulamıyorum.ya herkes zaten bılıyodur bu muzıgı.reklamda ıscıler bır bınayı boyarken haluk bılgıner turkıyeenın ıscılerı sonra ıscıler:burda dıyordu.genc ınsanlar kosarken turkıyenın geclerı sonra genclerde hep b eraber burda.. dıyordu.orada calan klasık muzıgı arıyorum.ıs bakası o reklamı cok verdı.bı yardım edın.pleaswe
maalesef bunlar değil.reklamı bulamıyorum.ya herkes zaten bılıyodur bu muzıgı.reklamda ıscıler bır bınayı boyarken haluk bılgıner turkıyeenın ıscılerı sonra ıscıler:burda dıyordu.genc ınsanlar kosarken turkıyenın geclerı sonra genclerde hep b eraber burda.. dıyordu.orada calan klasık muzıgı arıyorum.ıs bakası o reklamı cok verdı.bı yardım edın.pleaswe
Hatırladım şimdi reklamı.. Levi's ın reklam müziğiyle aynı olanı kastediyor olabilir misin acaba? Eğer öyleyse Handel 'in bestesi olan Sarabande olabilir mi acaba ????
Edit : Haendel olarak ta aratabilirsin !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj AnGeL Of AnGeL 99 -- 1 Mayıs 2007; 21:36:56 >
maalesef bunlar değil.reklamı bulamıyorum.ya herkes zaten bılıyodur bu muzıgı.reklamda ıscıler bır bınayı boyarken haluk bılgıner turkıyeenın ıscılerı sonra ıscıler:burda dıyordu.genc ınsanlar kosarken turkıyenın geclerı sonra genclerde hep b eraber burda.. dıyordu.orada calan klasık muzıgı arıyorum.ıs bakası o reklamı cok verdı.bı yardım edın.pleaswe [/quote]
lg shine tv reklamındaki melodi arıyorum sanırım twinkle twinkle little star..yani bizim türkçe olarak daha dün annemizin şarkısını güzel bir mix yapmışlar..ama kim yapmış? nerden bulcaz nasıl indircez?çok güzel melodi olur..ben araştırıyorum.eğer sizde bulursanız ltfn koyun..buda reklamın linki http://www.youtube.com/watch?v=eHEJaGC5EZc işte oradaki müzik..
forumda hayat durmuş arkadaşlar...herkes bişiler soruo ama sorular cewapsız kalıo...biraz çaba göstersek beklemek yerine bişiler yapsak bu kadar cewapsız soru olmazdı...biraz gayret bencil olmayalım kendimizin istekleri kadar başkalarınınkinede önem gösterelim lütfen :) yanlış anlamayın da arkadaşlar kafa tutmuorum sadece çaba istiorum
bu linktede msn deki ileti we titreşim sesleriyle mix yapılmış çok güzel sizlerle paylaşmak istedim Parça Adrese Tıklayınca Direk İniyo Umarım Beğenirsiniz
arkadaşlar toyota auris reklaminda çalan müzik MUSE falan diil bu konu yabanci forum sitelerindede tartışılıyor.en iisimi biz aramaya dewam edelim. bişeyler bulan olursa lütfen hemen yazsin.
reklam müziği değilde bi cep melodisi var bööle bebek ağlıo bitane müzikle beraber müziğin melodisi bebeğin ağlaması olmuş bi kaç kez duydum çalan cep telefonlarında adını bilen varsa paylaşabilir mi lütfen.. ?
arkadaşlar hani galatasarayın bi marşı var ya: kalplerde yıldız gönüllerde şampiyonsun galatasaray oley.... diye bunun orjinali vardı.ford reklamında da çalıyodu..bilen var mı
reklam müziği değilde bi cep melodisi var bööle bebek ağlıo bitane müzikle beraber müziğin melodisi bebeğin ağlaması olmuş bi kaç kez duydum çalan cep telefonlarında adını bilen varsa paylaşabilir mi lütfen.. ?