merhaba arkadaşlar, bacardi mojito şarkısını eminim hepiniz biliyosunuzdur, bgn sinemada onun reklamı vardı fakat o şarkının özel bi mixi çıkmış telefon melodisi amaçlı, trkcell e bi numaraya msj atınca telefona gelio fln dio, onu nette bulma şansımız var mı acaba, şarkının adı bacardi mojito fresh zone mix olabilr... şimdiden teşekkürler...
ben reklam ilk çıktığı zamndalarda limewire den indirmiştim mojito yazdım buldu vallaha ama özel mix dediğin nassıl bişey acaba bi bakim inş bulurum
Akbank'ın 26. İstanbul Film Festivali için yaptığı Geleceğin Sinemacıları adlı tanıtım filminde çalan slow parçayı bilen varsa mutlu, mesut ve bahtiyar olurum. Şimdiden ilgi gösteren ve yardım eden dostlara teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar, bacardi mojito şarkısını eminim hepiniz biliyosunuzdur, bgn sinemada onun reklamı vardı fakat o şarkının özel bi mixi çıkmış telefon melodisi amaçlı, trkcell e bi numaraya msj atınca telefona gelio fln dio, onu nette bulma şansımız var mı acaba, şarkının adı bacardi mojito fresh zone mix olabilr... şimdiden teşekkürler...
ben reklam ilk çıktığı zamndalarda limewire den indirmiştim mojito yazdım buldu vallaha ama özel mix dediğin nassıl bişey acaba bi bakim inş bulurum
Harbiden çok hoş parçadır özellikle başı .Bütün download prog. larından bulabilirsin.Olmadı google sağolsun yardımcı olr heralde.
Arkadaslar wings reklam müziğinden bi haber yokmu( the beatles-free as bird olmadiği kesinde). Birde mümkünse Istanbul firl festivali reklmai yeni akbankin sponsor olduğu o reklmadaki müzik plz.
arkadaşlar star ana haberde haberlerin altına koydukları çok güzel klasik bir müzik var yan fülüt keman falan var şarkıda sözsüz bir parça çok hoş. Bazen show tv deki haberlerin altınada koyuyorlar bulursanız çok sevinirim