Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Müzik

ozan301 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Mart 2007; 19:32:50)

Arkadaşlar 2 tane müzik isteğim olacak:

1.) Avrupa Yakasının son bölümünde ki müzik. Hani gaffur oynuyor da alttan çalan sözlü bir şarkı var. Bu şarkı dizi için özel mi yapılmış yoksa böyle bir şarkı varmı? Varsa lütfen adı[:@]
2.) Trident fresh buz reklamının müziği[X(]

tunel83 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (22 Mart 2007; 23:40:01)

Akbank in gelecegin sinemacilarini destekledigini anlattigi reklam da kullandigi muzik nedir bilen varmi??

Cranberries olabilirmi olursa hangi sarkisi ben dreaming my dreams benzettim ama daha bi degisik sanki

yusuf85 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (23 Mart 2007; 0:01:22)

merhaba arkadaşlar, buradaki bulunan tüm şarkılar için emeği gecen herkese öncelikle teşekkürler...

azra akın'ın oynadığı son "first neo gum lava" reklamının müziğinin adı nedir acaba????

züppe -> Cevap: DORİTOS (23 Mart 2007; 0:12:09)

domestos kötüyüm ben varsa mp3 olarak.........

koolandgang -> Cevap: DORİTOS (23 Mart 2007; 22:54:33)

Avrupa yakasında Gaffur'un dans ettiği son parça 1967 yılından
İYİ DÜŞÜN TAŞIN - MAVİ IŞIKLAR ...

Arkadaşlar bana da dove'un neden güzellik anlayışımız ....vs... kızımızın yüzünü makyaj ve photoshop la topladıkları reklamdaki piano solo lazım.Bilen varsa makbule geçer..

koolandgang -> Cevap: DORİTOS (23 Mart 2007; 23:02:45)

Bir de toyota yaris son reklam olursa [:'(]

nizambaba -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Mart 2007; 14:47:05)

arkadaşlar sony ericsson walkman phone reklamının müziği bulunamadı mı daha ya? hani şu son otobüsü kaçırmayı seviyorum , yağmurda yürümeyi seviyorum falan diyo ya elemanlar? Çok süper bi şarkıydı ama nedense kimse bilmiyo...

yusuf85 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Mart 2007; 15:29:43)

sony ericsson walkman phone reklamında çalan şarkı

Bodyrockers - I Like The Way You Move

nomuka -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Mart 2007; 15:40:11)

arkadaşlar bende first neogum lava nın müziğini arıyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler...[:)]

udede -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Mart 2007; 15:56:18)

quote:

Orjinalden alıntı: nomuka

arkadaşlar bende first neogum lava nın müziğini arıyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler...[:)]

arkadaşım o müzik daft punk technologic onun sözlerini değişmişler asıl orjinali bu parça

nizambaba -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Mart 2007; 17:35:29)

quote:

Orjinalden alıntı: yusuf85

sony ericsson walkman phone reklamında çalan şarkı

Bodyrockers - I Like The Way You Move

Yakından uzaktan alakası yok arkadaşım. O şarkıyı çok iyi biliyorum. İnan hiç alakası yok. Hatta o şarkı victoria's secret in defilesinde çalmıştı.

nizambaba -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Mart 2007; 17:37:56)

quote:

Orjinalden alıntı: udede

quote:

Orjinalden alıntı: nomuka

arkadaşım o müzik daft punk technologic onun sözlerini değişmişler asıl orjinali bu parça

o müzik technologic değil arkadaşım

Super Sonic -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Mart 2007; 17:49:47)

quote:

Orjinalden alıntı: kadirartun

quote:

Orjinalden alıntı: synan

ya kadir bana sprite reklamındaki çalan şarkıyı sölermisin bi türlü bulamıyom hani basket sahasında havuza atlıyorlarya bu arada vividenti bekliyorum

Coca Cola /Sprite / Basketbol Sahası / Havuz
Feeder - Just the way I'm feeling bu arada vividenti araştırıyorum detay verirseniz sevinirim zira izlemek nasip olmadı

Bu o şarkı değil, haber vereyim[>:]

vlknkzgn -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Mart 2007; 19:28:28)

quote:

Orjinalden alıntı: vlknkzgn

ARKADAŞLAR SON HYUNDAİ REKLAMINDAKİ MÜZİK???? ADAM ARABANIN İÇİNE GİRDİKTEN SONRA SEWİNİO FLAN..TŞK

arklar yok mu bilen bu şarkıyı????

dmc 12 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (24 Mart 2007; 23:25:03)

arkdaşlar eti karamelli ve antep fıstıklı reklam müziklerini bulabilirmisiniz ben aradım fekat bulamadım

FoxRiver -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mart 2007; 10:24:40)

ya sony ericsson reklamdaki müziği bulamadınızmı ya

bilmeyenler için link burda müzik bu

http://www.reklamlar.tv/rtv/sin/one/N/P_P/rv/BHFTC

happycar -> Cevap: VISA (25 Mart 2007; 14:32:00)

yeni corolla reklam müziği fly away diyor kim söylüyor bilen varmı?

blackmask84 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mart 2007; 20:24:34)

quote:

Orjinalden alıntı: tunel83

Akbank in gelecegin sinemacilarini destekledigini anlattigi reklam da kullandigi muzik nedir bilen varmi??

Cranberries olabilirmi olursa hangi sarkisi ben dreaming my dreams benzettim ama daha bi degisik sanki

tunel83 arkadaşım bende bu müziği arıyorum... cranberries'in söylediğin müziği dinledim ama değil. lütfen bu müziği bulursam bana PM atabilirmisin... yada ben bulursam seninle yazışırızz... cevap bekliyorum....

R@C@ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mart 2007; 22:31:24)

quote:

Orjinalden alıntı: FoxRiver

Aradığın Şarkı Bu Holiday For Strings - Jump on It

Ben şarkıyı paylaşım programlarıyla aradım fakat bulamadım. Bulursan nerden bulduğunu pm den bildirirsin.[:'(]

xswordfishx -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mart 2007; 22:50:26)

ya banada doritosun son reklamı varya hani kız arabayı park edemiyoda çocuk doritosu bi çıkarıyo kız hızlıca park ediyo falan işte bana ordaki müzik lazım çok güzel müzik ya sırf o müziği dinlemek için o reklamı bekliyorum

koolandgang -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (25 Mart 2007; 23:11:11)

Bir de jump on foot diye arat [:'(]

quote:

Orjinalden alıntı: R@C@

quote:

Ben şarkıyı paylaşım programlarıyla aradım fakat bulamadım. Bulursan nerden bulduğunu pm den bildirirsin.[:'(]

R@C@ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mart 2007; 0:00:39)

quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

quote:

quote:

Onu da denemiştim ama bişey çıkmadı. Yine de saol.

koolandgang -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mart 2007; 0:46:38)

Nası yani ben böyle buldum.Eğer birşey çıkmadıdan kastın buysa. Holiday for strings Jump on foot

R@C@ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mart 2007; 0:49:57)

quote:

Nası yani ben böyle buldum.Eğer birşey çıkmadıdan kastın buysa. Holiday for strings Jump on foot

ciddi söylüyorum limewire ve eMule de arttım çıkmadı.

FoxRiver -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mart 2007; 9:30:11)

quote:

quote:

quote:

quote:

Onu da denemiştim ama bişey çıkmadı. Yine de saol.

arkadaşlar benim dediğim müzik bu değil bile bile link ekledim zaten

http://www.reklamlar.tv/rtv/sin/one/N/P_P/rv/BHFTC bu müziği bulmanızı istiyorum

sizin dediğiniz müzik burada

http://www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/7296982/a/Holiday+For+Strings.htm

7.şarkıyı real music playerle açın

R@C@ -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mart 2007; 16:07:31)

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

MIRAMAX -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mart 2007; 18:16:22)

Arkadaşlar Akbank'ın İstanbul Film Festivali Sponsorluğunu içeren reklam müziğini bilen var mı?

vlknkzgn -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mart 2007; 18:24:52)

quote:

quote:

ARKADAŞLAR SON HYUNDAİ REKLAMINDAKİ MÜZİK???? ADAM ARABANIN İÇİNE GİRDİKTEN SONRA SEWİNİO FLAN..TŞK

????????????????????????????????????????????

omar_tetteh -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mart 2007; 21:55:15)

cnn Türk'te spor haberleri başlarken arka planda çalan şarkı?????

milonguero -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (26 Mart 2007; 22:20:41)

arkadaslar cevapları incelemedim ama goremedim lewisin son reklamının muzigi hakkında birsey. hani su soyundukca iclerinden yeni kıyafet cıkan ciftin oynadıgı resim. 2007 ye geldiklerinde amaclarına ulasıyorlar gerci:) yardımcı olabilirseniz sevinirim. saygılar..

TSEN -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Mart 2007; 12:50:33)

Merhaba...
National Geographic Channel'da, Brad Pitt'in sunduğu bir belgesel ile ilgili (growing up grizzly-evlatlık ayılar) tanıtım reklamı var.
Müziğini çok beğendim. Sitelerde epeyce dolandım, bir kaç olası müzik indirdim ama hiçbirisi değildi.
Yardımcı olursanız sevinirim...
Teşekkürler...

palermo9 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Mart 2007; 15:27:53)

quote:

Orjinalden alıntı: palermo9

digiturk u bulana cumhuriet altını veriecmm[;)][;)]

hardware-man -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (27 Mart 2007; 22:50:01)

arkadaslar wings reklam müziğinden bi haber yokmu( the beatles-free as bird olmadiği kesinde).

Birde mümkünse Istanbul firl festivali reklmai yeni akbankin sponsor olduğu o reklmadaki müzik plz.

riaz -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mart 2007; 15:52:31)

merhabalar öncelikle burda emeği geçen herkese teşekkür edrim benim bir ricam olacak bir araba reklamı vardı sadece please to meet you diyodu onu hatırlıyorum birde tv8 avrupadan futbol şarkısı var hey sam ba gibi bişeyler diyodu[;)]teşekkürler kolay gelsin

.Alp. -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mart 2007; 16:18:53)

Arkadaşlar Digitürk ve C-thrureklam müzklerini bualbilen yokmu??

omar_tetteh -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mart 2007; 20:43:35)

arkadaşlar şu cnn Türk te spor haberleri başlarken çalan şarkıyı sormuştumm forum kurudu beeee [:)]

Sigma Q -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mart 2007; 21:06:13)

cevapsız kalacak bi soru daha
yeni cıkan evo dergisinin reklam müziği

duba -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mart 2007; 21:09:01)

quote:

Orjinalden alıntı: yuhbe

merhabalar,
ben bu makina programinda calan icinde hipopotam falan gecen bi jingle gibi bisey var, programin kendi muzigi, onu ariyorum, bi de yine cezanin makina icin yaptigi sarkiyi bulamadim..elinde olan varsa ve benimle paylasirsa cok sevinirim..tesekkurler..

rebel moves yapmış o müziği tek bildiğim bu

duba -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mart 2007; 21:21:25)

levi's reklamının müziğini indirdim söyleyen elemanın kendi sitesinden ama şarkı yarım.bununla idare edelim.pek de güsel diilmiş aslında :(
buyrunus linkk

http:/****.tv/747966

adddicted -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (28 Mart 2007; 23:06:58)

bana ford focus zetec climate reklamında çalan şarkı lazım, 'i remember back again' falan diyo adamın adı da ben griffithmiş heralde yardım ederseniz

happycar -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Mart 2007; 0:37:14)

toyota corolla yeni reklam muzigi ne dir? ki....

TSEN -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (29 Mart 2007; 1:12:24)

Merhaba...
National Geographic Channel'da, Brad Pitt'in sunduğu bir belgesel ile ilgili (growing up grizzly-evlatlık ayılar) tanıtım reklamı var.
Müziğini çok beğendim. Sitelerde epeyce dolandım, bir kaç olası müzik indirdim ama hiçbirisi değildi.
Yardımcı olursanız sevinirim...
Teşekkürler...

vlknkzgn -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Mart 2007; 21:20:02)

quote:

quote:

quote:

hyundai era reklamı burdaki şarkının orjinalini bilen yokmu???!!!

yun-nus -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (30 Mart 2007; 22:34:25)

arkadaşlar soruldumu bilmiyorum ama gnçtrkcll reklamındaki hanibabi drink pepsi diyo ya ordaki müzik bilen varsa söyleyebilirmi

cagrizma -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Mart 2007; 16:49:48)

Önceden 407'nin son reklam filmini sormuştum, yine hatırlatayım.
Ayrıca bu film festivali var akbank sponsor olmuş, onun reklam müziğini bilen var mı acaba?

marabulge -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Mart 2007; 21:48:12)

arkadaslar lewi's reklam muzigini buldum ama sarkinin sadece % 90inini indirebildim günlerdir ariyodum sonunda buldum onda da limewire hata verdi... iste % 90lik kismi bence muhtesem bir sarki

umarim linki vermemde sakinca yoktur

---

edit: sanirim varmis linki görüntüleyemedi

isteyen arkadaslar pm atin ordan linki yollarim

yusuf85 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Mart 2007; 23:23:40)

merhaba arkadaşlar, bacardi mojito şarkısını eminim hepiniz biliyosunuzdur, bgn sinemada onun reklamı vardı fakat o şarkının özel bi mixi çıkmış telefon melodisi amaçlı, trkcell e bi numaraya msj atınca telefona gelio fln dio, onu nette bulma şansımız var mı acaba, şarkının adı bacardi mojito fresh zone mix olabilr... şimdiden teşekkürler...

YunTi -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (31 Mart 2007; 23:27:15)

peugeot 407 nin yeni reklam müziği nedir acaba? Ah Baby, Ah Baby, Now! diye sözleri reklamın dışarıdaki versiyonunda Am I Lost Since You’re Far Away gibi sözler de geçiyor… cok aradim bulamadim

tolgabati -> Türkiye norveç maçının tanıtım reklamında arkada çalan fon müziği (1 Nisan 2007; 1:54:04)

lütfen bu müziğin adı çok lazım Türkiye norveç maçının tanıtım reklamında arkada çalan fon müziği lütfen yardım ediniz. Haatta atv haberdede çalıyor atv haberin bütün müzikleri söylendi ama bir tek bu var.lütfen çokkkk lazım bu yardımcı olun.

http://www.youtube.com/watch?v=YF2ftZ31FXU

marabulge -> Cevap: Türkiye norveç maçının tanıtım reklamında arkada çalan fon müziği (1 Nisan 2007; 15:33:32)

atv demisken ali kircanin sundugu günlerde haber bitiminde çalan bir bir parça var piyano ile onu bilen var mi? çok güzel yavas bir klasik müzik

ozan301 -> Cevap: DORİTOS (1 Nisan 2007; 18:49:13)

quote:

Avrupa yakasında Gaffur'un dans ettiği son parça 1967 yılından
İYİ DÜŞÜN TAŞIN - MAVİ IŞIKLAR ...

Arkadaşlar bana da dove'un neden güzellik anlayışımız ....vs... kızımızın yüzünü makyaj ve photoshop la topladıkları reklamdaki piano solo lazım.Bilen varsa makbule geçer..

Çok teşekkürler dostum [:D]

Aradığım bir parça kaldı oda trident fresh buz reklamını müziği.(metrodaki)[;)]

yun-nus -> Cevap: Yok (1 Nisan 2007; 19:58:31)

arkadaşlar gnçtrkcll deki pepsi reklamı yani hani henry fergie ve chelsea var ya o lütfen yardım edin
[:o][sm=s20.gif][>:] bide grande punto lütfen

OZDEMIX -> Cevap: Yok (1 Nisan 2007; 20:20:57)

e2 kanalı reklamı varya, arka fonda çalan şarkı süper. reklam hava kararınca, akşam olunca diye bişey. şarkısı kimindir nedir?

birde tv8 premier ligde haftanın en iyi 10 gollünü veriyo. orda bir club mix var. takıldım kaldım.

şimdiden teşekkürler

0nur! -> Cevap: Yok (1 Nisan 2007; 21:41:55)

patron-patron-ron-ron-ron

anadolu hayat emeklilik şarkısını bulamadım hiçbir yerde

vlknkzgn -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Nisan 2007; 22:34:03)

quote:

quote:

quote:

quote:

ben erimeye başladım burda hiç kimse bilmiomu bu şarkıyı!!??

hyundai era reklamı burdaki şarkının orjinalini bilen yokmu???!!!

fakename -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Nisan 2007; 23:24:04)

slm arkadaslar (eğer daha ewwel sorulmuşsa kusura bakmayın ama ben göremedim) bu cola lightın yenı reklamının müziğini bilen war mı acaaba[sm=bawling.gif]

baddread -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (1 Nisan 2007; 23:38:05)

demin bir reklam gordum

COCACOLA nın reklamı

Müzikte OooO oo oo oo o o oooo harfleriyle soyleniyor

eger bilen warsa yardımcı olursa sewinirim

nizambaba -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Nisan 2007; 11:04:01)

hala bulamadık sony ericsson un müziğini. Yok mu bilen bi Allahın kulu ya.

P.R.O.O.F -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Nisan 2007; 14:19:10)

Slm Arkadaşlar çok sağlam bi topic açılmış katkılarından dolayı arkadaşlara çok teşekkür ederim.Aradıklarımı onların sayesinde buldum.
[:(]

Bu nedenle bulabileceğinizi düşündüğüm bir müzik var ben ne yaptımsa bulamadım.

Müziği bir trailer dan çektim(Çok kaliteli olmadı ama)Araştırmakla olmaz zaten sadece bu müziği bilen arkadaşlar soruma cvp verebilir sanırım.

Parça metal ve aşağıda ayıkladığım kadarıyla(406 kb değerinde bir dosya mevcut).Sanırım söyleyen slipnknot ama tam emin değilim.
İndiripte dinleyecek olanlar sesi biraz fazla açsın çünki ses biraz kısık.[;)]

http:/****.com/files/23951820/Soru.wav.html

Herkese yardımları için teşekkürler[:'(]

dmc 12 -> Cevap: en iyi reklam müzikleri (bulamadıklarınızı sorun (2 Nisan 2007; 17:39:46)

quote:

Orjinalden alıntı: yusuf85

merhaba arkadaşlar, bacardi mojito şarkısını eminim hepiniz biliyosunuzdur, bgn sinemada onun reklamı vardı fakat o şarkının özel bi mixi çıkmış telefon melodisi amaçlı, trkcell e bi numaraya msj atınca telefona gelio fln dio, onu nette bulma şansımız var mı acaba, şarkının adı bacardi mojito fresh zone mix olabilr... şimdiden teşekkürler...

ben reklam ilk çıktığı zamndalarda limewire den indirmiştim mojito yazdım buldu vallaha ama özel mix dediğin nassıl bişey acaba bi bakim inş bulurum

Sayfa: <<   < önceki  62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.09375